eyvah eyvah :26: kayınpederin öle dediyse ne güzel ee damat bey niye abbasını dinlemiyoda amcasın dinliyo.görümce çokmu peki :26:
hayırlısı olsun.ama hep erkek tarafının dediği olmuş :26:
aşk herşeyi halleder gibi geliyo aşıkken ama evlendikten sonra hele bide aradan yıllar geçtikten sonra biçok şey farklı geliyor ne demek amcalardan korkmak bi namussuzlukmu yapıyoda saklıyo askerden önce olsa ne olur sonra olsa ne buna sevdiğin adam sen ve aileler karar verir he eğer amcalar müdahale noktasında ise evlendikten sonra daha zor olur herşey bide aynı iş yeri dedin inş. onların yanında çalışmıyordur yanlış anlama ama öle seviyorum seviliyorumlarla geçmiyor hayat 9 senelik bir evli olarak bunu söyleyebilirim bekle bence biraz
canım aynısı bizdede oldu ben bursada eşim ist de oturuyorduk arada daha askerlik vardı askerden gelene kadar da sözlenmemiz gerekiodu rahat hareket edelim die bursaya geldiler eşimin ailesi sadece kendileri başka kimse yok isteme oldu yüzük takıldı ama kimse bilmedi onların akrabalarından daha sonra askerden geldi eşim 5 ay sonra kalabalıkça eşimin akrabaları yani hep birden tekrar geldiler tekrardan isteme söz nişan falan yapıldı yani oluo öyle şeyler sen seviosan mutluysan takma kafanakızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım inşallah yalnış yere yazmıyorumdur.
Ben bu ay sözlenicem, ama sözlümün amcaları ve baba tarafından tüm akrabaları bunu bilmeyecekmiş ,sebebide askerliğini henüz yapmamış olmasıbabam bunu baya yadırgadı. of of
canım aynısı bizdede oldu ben bursada eşim ist de oturuyorduk arada daha askerlik vardı askerden gelene kadar da sözlenmemiz gerekiodu rahat hareket edelim die bursaya geldiler eşimin ailesi sadece kendileri başka kimse yok isteme oldu yüzük takıldı ama kimse bilmedi onların akrabalarından daha sonra askerden geldi eşim 5 ay sonra kalabalıkça eşimin akrabaları yani hep birden tekrar geldiler tekrardan isteme söz nişan falan yapıldı yani oluo öyle şeyler sen seviosan mutluysan takma kafana
Tuhaf...
Babam razı geldi demişsiniz.
Amcasından saklanmasına da mı razı geldi peki?
Onu pek anlayamadım?!.
Şahsen benim ailem böyle birşeyi onaylamazdı.
İyi düşünün derim ben.
ben bu basligi anlamaya calisiyorum
konu 0:16 da sikintim var diye acilmis
sonra isteme olmus saat 0:46 da hersey yolunda simdilik ?
ben anlamadim :) yinede Allah mesut etsin insallah
ama ne bilim ben çok istediğim için bide aileyi de araştırdı iyi aile damadınıda sevdi kabul ettii
en basindan ilginc bir olay.. baban hemen 1. istemede verdi mi seni? aileler bile dogru dürüst tanismamis. bile bile yangina körükle gider gibi vermisler seni.. bilirim askin gözü kördür ilk basta hersey olumlu güzel tatli gelir, ama sonradan ne kadarda "ahh keske.." desende gec. ilk arastir cocugu, belkide amcalarinin istedigi veya gözlerine kesdirdikleri baska kiz var ortada, o yüzden kimse duymasin diyorlar veya sakladiklari birseyler var, ister istemez duyulur aile icine girince diye cekindikleri birseyler var.. bu kadar amcasindan cekinen bir insan, askere gitmeden sözlenmeye de kalkmaz. bence yarim yamalak isler yapmayin.. askerligini yapsin gelsin.. cocukla siz aranizda birbirinize söz verdikten sonra, iki tane gizli sakli takilan yüzükmü sizi birbirinize bagliyacak? :97:
bencede evlenene kadar sorun çıkmaz ama sonrası iyi düşün derim ben şimdiden amcadan korkmak hele hele aynı işte çalışıp (bu iş macanın galiba) yüzük bile takmaya çekinmek neden? amca şimdiden girmiş hayat demek bunları söylüyorum sakın yanlış anlama hemen hemen aynı şeyleri yaşadım müdehale olayı malesefte yaşıyorum dayanamadığım zamanlar oluyo kocamı çok sevmeme rağmen onu bile gözüm görmüyo insan evlenince özgür olmak istiyo eşiyle çocuğuyla ama olmayınca çok zor yazdıklarım o yüzden ama sen kararını verdikten sonra mutlu olmanı dileriz tabiki....
canım valla ilk bende yadırgamıştım ama sonra sallamadım :)) şuan 7 yıllık evliyiim mutluyuz huzurluyuz hiçte eskiye dönmüoruz yani o zamanki şeyleri açmıoruz böle devam edioruz hayatımıza allah daha kötü olaylar yaşatmasın herkes kendimiz gibi ollmuyor işte öylesini bulmak zor arada sen onun suyuna gidicen arada o senin suyuna gidicek hayat böyle geçer :) yoksam zorrserin sular serptin içime canım :) sorun çıkmıyo yanii
Canım benim böyle gizli kapaklı işlere aklım ermez..
Sülalede büyüklerin sözü her zaman dinlenir ama koskoca kayınpederin bile böyle bir yalanın içinde olması çok düşündürücü..
Ele karışıp kız isteyeceksin,yeni bir aileye karışacaksın,ortaokul çocuğu gibi yalan üstüne yalan..
Neden peki:askerliğini yapmamış..Varsın yapmasın..Amcası öldürecek değil ya..
Bu iş amca korkusundan çok sülalede nişanlılığının duyulmasını istemediklerinden olmuş gibi geiyor bana..
Kötü niyetli deyin,popodan sallıyor deyin ne derseniz deyin başka bir nişanlılık veya sözlülük gibi bir ihtimal bile geldi aklıma..
Yoksa insan nişanı niye saklar?
Saklayacaksa nişan veya söz yapmanın anlamı ve amacı nedir?
Herkese duyurmayacak olduktan sonra nişanlanmanın anlamı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?