Söz Kesimi sözleniyorum ama bi sıkıntım var =(

tgc1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
26
0
36
İstanbul
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım inşallah yalnış yere yazmıyorumdur.
Ben bu ay sözlenicem, ama sözlümün amcaları ve baba tarafından tüm akrabaları bunu bilmeyecekmiş ,sebebide askerliğini henüz yapmamış olması babam bunu baya yadırgadı. of of

iyide ne alaka benim kaynım askere gitmeden evlendi bunda saklanacak ne varmışki

Çok garip farklı bir sebebi olabilir iyice araştırın derim..

bencede saklanması gerekmez ama işte onlar baya birbirine bağlı bi sülale en büyük amcanın lafı dinlenirmiş hep o da daha askerliğini yapmadın neyine güvenipde evlenicen dermiş diye korkudan söyleyemiyolar seytan diyo git amcaya konus :)

yadırgaması normal canım:26:
ne alakası varki sözden sonra nişan hazırlığı yapmıcakmısınız o zaman anlamıcaklarmı.sözden sonra gidim gelim sıklaşır.konu komşu kim der illa duyulur

yadırgaması normal canım:26:
ne alakası varki sözden sonra nişan hazırlığı yapmıcakmısınız o zaman anlamıcaklarmı.sözden sonra gidim gelim sıklaşır.konu komşu kim der illa duyulur

yok nişan falan askerden geldikten sonra olucak bu kış kısmetse askere gidicek. askerden eldikten sonra büyük amcalarla tekrar isticeklermiş beni baya kafam karıştı.

yok nişan falan askerden geldikten sonra olucak bu kış kısmetse askere gidicek. askerden eldikten sonra büyük amcalarla tekrar isticeklermiş beni baya kafam karıştı.

olurmu öle şey ya.ilişkinize bi kere yalan girmiş olcak bence.
ikinci istemey geldiklerinde ben olsam annenin yerinde zaten daha önce verdik biz kızı derim
bizimde askerliği var nişanı seney yapıcaz ama bu sene söz yapıcaz inşallah.sözden sonra deli gibi hazırlık yapıcaz biz

ama başkada şansım yoktu. erkek arkadasım çok ısrar etti askerden önce söz olsun diye ondan olucak bu ay adetleri de farklı istemeye geldikleri gün kesilir bizde söz onlar sonra tekrar gelicekler. gerci müstakbel kayınpederim dedi amcalar duyarsada duyar napalım dedi ama sözlüm olucak kişi yüzüğünü dahi takamicak ve amcalarıyla aynı iş yerinde çalışıyo çok karışık bi sülaleye gelin gidiyorum sanırım imdaat :)

ben ce ozaman babanıda karıştırmayın cnm yazık adam kızı tam istenmeden balıklama verir gibi. babanda desinki git askere al amcalarını gel desin. sende kendini ağırdan sat onlar satıyorlarsa bence. siz kendinize söz verin ve gelmesini bekleyin. saçmalık olmuşş

eyvah eyvah :26: kayınpederin öle dediyse ne güzel ee damat bey niye abbasını dinlemiyoda amcasın dinliyo.görümce çokmu peki :26:

istemeye geldiler babamda (benim isteğim üzerine) verdi bileee.. bilmiyorum ya böyle bişeyde anca benim başıma gelirdi aha da geldi.

istemeye geldiler babamda (benim isteğim üzerine) verdi bileee.. bilmiyorum ya böyle bişeyde anca benim başıma gelirdi aha da geldi.

ozaman hayırlı uğurlu olsun sıkma canını seninki de değişik olsun:)

şuan zaten sorun yok hersey istediğim gibi oluyo askerden geldiğinde 2. isteme olucagında sorun çıkıcak kesin ozaman napsam bu gelince ben kaçiyim en iyisi gerek kalmasın hiç bişeye

şuan zaten sorun yok hersey istediğim gibi oluyo askerden geldiğinde 2. isteme olucagında sorun çıkıcak kesin ozaman napsam bu gelince ben kaçiyim en iyisi gerek kalmasın hiç bişeye

kaç da gör pişmanlık ne demekmiş

herseyi zamana bıraktım artık çok seviyorum e sevildiğimi biliyorum gerisi boş.. bakak görek nolcak

konu sahibi bişey sorucam :26:
konuyyu bugün açmışsın yorumların sözlencem yönünde.ama az önce sözlendim dedin nasıl oluyo bu iş:26:

daha neler duyacaz bakalım...:97::97::97:
Bencede bı arastırın...
Hıc boyle sey duymadım...
Askerlıgını yapmamıs olmasıyla sozlenmıs olmasının ne alakası var...
Yıne gıder yapar askerlıgını...
Ne alaka anlamadım ya neyse...:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…