Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yadırgaması normal canım:26:
ne alakası varki sözden sonra nişan hazırlığı yapmıcakmısınız o zaman anlamıcaklarmı.sözden sonra gidim gelim sıklaşır.konu komşu kim der illa duyulur
yok nişan falan askerden geldikten sonra olucak bu kış kısmetse askere gidicek. askerden eldikten sonra büyük amcalarla tekrar isticeklermiş beni baya kafam karıştı.
ama başkada şansım yoktu. erkek arkadasım çok ısrar etti askerden önce söz olsun diye ondan olucak bu ay adetleri de farklı istemeye geldikleri gün kesilir bizde söz onlar sonra tekrar gelicekler. gerci müstakbel kayınpederim dedi amcalar duyarsada duyar napalım dedi ama sözlüm olucak kişi yüzüğünü dahi takamicak ve amcalarıyla aynı iş yerinde çalışıyo çok karışık bi sülaleye gelin gidiyorum sanırım imdaat :)
ben ce ozaman babanıda karıştırmayın cnm yazık adam kızı tam istenmeden balıklama verir gibi. babanda desinki git askere al amcalarını gel desin. sende kendini ağırdan sat onlar satıyorlarsa bence. siz kendinize söz verin ve gelmesini bekleyin. saçmalık olmuşş
istemeye geldiler babamda (benim isteğim üzerine) verdi bileee.. bilmiyorum ya böyle bişeyde anca benim başıma gelirdi aha da geldi.
şuan zaten sorun yok hersey istediğim gibi oluyo askerden geldiğinde 2. isteme olucagında sorun çıkıcak kesin ozaman napsam bu gelince ben kaçiyim en iyisi gerek kalmasın hiç bişeye
konu sahibi bişey sorucam :26:
konuyyu bugün açmışsın yorumların sözlencem yönünde.ama az önce sözlendim dedin nasıl oluyo bu iş:26: