Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizdede 2 bohça yapılır, biri nışandan sonra diğeride evlenirken. Annen masraf yapmakdan kaçınıyor anlaşılan, sen şimdi birazını yap, olmadı daha sonra tekrar bohça hazırlarsın canım.
Ben hem söz, hem nışan birada olsun istiyorum, teferruat sevmiyorum.
Hayırlı olsun canım![]()
ahh ahhh bende istemeyle söz bi arada olsun istiyorum..ama istemekle kalıorum galibaayy bu belirsizlik beni öldürcek gelselerde konuşsalar artık isteme zamanını nişanı filan pöfffffffff
önümüzdeki ay dostumun düğünü var ben oraya sevdiğimle nişanlı olarak gitmek istiyorum çok mu şey istiyorum :26:
:97:
Benimde hiç belli değil canım, çenemizi tutamayıp eş dostada söyledik, herkes soruyor hani ne zaman diyeinşallah çok beklemeyiz canım
![]()
inşallahhhh canım ya..aynen tüm arkadaşlarım bilio ve ikide birde soruolar gınaa geldi artık :76: olunca bişiler hemen sölücez yani ne uzatıonuz :78:
ay evet birde işin otarafı var. herkes sorup duruyor. hani geldilermi? sonra e hani istedilermi? e hani yüzükler?
BİZDEN MERAKLILAR![]()
ya çenemiz durmazsa böle çekeriz onların çenelerini :96:
slmmm aranıza benide alın lütfeenn :))))) bu hafta c.tesi 2. isteme olayı olcak aynı gün söz :)) ayyy çok heyecanlıyım .... daha ne giyeceğimi bilmiyorum. alı$veri$ yapılcakmm$ falan :)))) in$allah hepinizin güzell geçer. çok güzel heyecanlar bunlar![]()
valla öyle canım ya, dün dayımlar aradı, evleniyormuşsun,bizi niye çağırmadınız dedilerdayı yok öyle bişey, görüşüyoruz ama tarih belli değil dedim. Bu arada hemen hemen herkes duydu ya,:18: duyanlar, duymayana söyleyince yayıldı gitti valla
bi benimkinin haberi yok, cümbür cemaatin bildiğinden:98:
heyecan dorukta valla.hoşgeldin..ayyy çok güzel ya hayırlısıyla bi an önce bizdede olsa ya isteme :26: :97:
amin canımmm..bi gelselerdi tanışmaya![]()
heyecan dorukta valla.daha ne giyeceğimi bile bilmiyorum. etek gömlek veya pantolon falan giymek istemiyorum. abiye giysem abez kaçcak biliyorum.
ooff Allah yardımcımz olsun
![]()