• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenecekler mart nisan 2011

nyilmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
11
1
0
Eskişehir
KIZLAR MERHABA, yakında bir zamanda istemeye gelecekler ve ardından söz kesimi olacak. burda çok güzel paylaşımlar var. söz mendilleri, bohçası, hazırlıkları hepsi çok güzel ve bana fikir oluyor.

Son düzenleme:
benimde inş sözüm nişanım olucak yakın bi zmnda..ben bizdekileri anlatayım...bizde sözde öle söz mendili filan verilmez ..genelde istemenin olduğu gün söz olduğundan bohçada olmaz...nişan da yapılır bohçalar ve sadece damada filanda yapılmaz...damat,kaynana,kayınbaba,görümce,halalar,teyzeler,dayılar,amcalar,anneanne,babanne bunlara yapılır..haa bide damada 2 bohça yapılır biri nişanda diğeri düğünde..içeriğini tam olarak bilmiorum ama nişan bölümünde filan anlatılmış topikler olması lazım..aman karışık işler bunlar :44: aileler oturup konuşur bunları sen kafanı takma hatta kaynanan bize şu kdr bohça yapılacak diede duyurur merak etme:34:...

Son düzenleme:
Bizdede 2 bohça yapılır, biri nışandan sonra diğeride evlenirken. Annen masraf yapmakdan kaçınıyor anlaşılan, sen şimdi birazını yap, olmadı daha sonra tekrar bohça hazırlarsın canım.
Ben hem söz, hem nışan birada olsun istiyorum, teferruat sevmiyorum.
Hayırlı olsun canım:16:

Bizdede 2 bohça yapılır, biri nışandan sonra diğeride evlenirken. Annen masraf yapmakdan kaçınıyor anlaşılan, sen şimdi birazını yap, olmadı daha sonra tekrar bohça hazırlarsın canım.
Ben hem söz, hem nışan birada olsun istiyorum, teferruat sevmiyorum.
Hayırlı olsun canım:16:

ahh ahhh bende istemeyle söz bi arada olsun istiyorum..ama istemekle kalıorum galiba :9: ayy bu belirsizlik beni öldürcek gelselerde konuşsalar artık isteme zamanını nişanı filan pöfffffffff:25: önümüzdeki ay dostumun düğünü var ben oraya sevdiğimle nişanlı olarak gitmek istiyorum çok mu şey istiyorum :26: :61::97:

Son düzenleme:
ahh ahhh bende istemeyle söz bi arada olsun istiyorum..ama istemekle kalıorum galiba :9: ayy bu belirsizlik beni öldürcek gelselerde konuşsalar artık isteme zamanını nişanı filan pöfffffffff:25: önümüzdeki ay dostumun düğünü var ben oraya sevdiğimle nişanlı olarak gitmek istiyorum çok mu şey istiyorum :26: :61::97:

Benimde hiç belli değil canım, çenemizi tutamayıp eş dostada söyledik, herkes soruyor hani ne zaman diye:1: inşallah çok beklemeyiz canım:29:

Benimde hiç belli değil canım, çenemizi tutamayıp eş dostada söyledik, herkes soruyor hani ne zaman diye:1: inşallah çok beklemeyiz canım:29:

inşallahhhh canım ya..aynen tüm arkadaşlarım bilio ve ikide birde soruolar gınaa geldi artık :76: olunca bişiler hemen sölücez yani ne uzatıonuz :78:

Son düzenleme:
BİZDEN MERAKLILAR :p :9: ya çenemiz durmazsa böle çekeriz onların çenelerini :96:

valla öyle canım ya, dün dayımlar aradı, evleniyormuşsun,bizi niye çağırmadınız dediler:1: dayı yok öyle bişey, görüşüyoruz ama tarih belli değil dedim. Bu arada hemen hemen herkes duydu ya,:18: duyanlar, duymayana söyleyince yayıldı gitti valla:1: bi benimkinin haberi yok, cümbür cemaatin bildiğinden:98:

slmmm aranıza benide alın lütfeenn :))))) bu hafta c.tesi 2. isteme olayı olcak aynı gün söz :)) ayyy çok heyecanlıyım .... daha ne giyeceğimi bilmiyorum. alı$veri$ yapılcakmm$ falan :)))) in$allah hepinizin güzell geçer. çok güzel heyecanlar bunlar :1:

slmmm aranıza benide alın lütfeenn :))))) bu hafta c.tesi 2. isteme olayı olcak aynı gün söz :)) ayyy çok heyecanlıyım .... daha ne giyeceğimi bilmiyorum. alı$veri$ yapılcakmm$ falan :)))) in$allah hepinizin güzell geçer. çok güzel heyecanlar bunlar :1:

hoşgeldin..ayyy çok güzel ya hayırlısıyla bi an önce bizdede olsa ya isteme :26: :97:
amin canımmm..bi gelselerdi tanışmaya :37:

valla öyle canım ya, dün dayımlar aradı, evleniyormuşsun,bizi niye çağırmadınız dediler:1: dayı yok öyle bişey, görüşüyoruz ama tarih belli değil dedim. Bu arada hemen hemen herkes duydu ya,:18: duyanlar, duymayana söyleyince yayıldı gitti valla:1: bi benimkinin haberi yok, cümbür cemaatin bildiğinden:98:

oooo siz baya sölemişsiniz :96: benim akrabalarım hiç bilmio özellikle dikkat ettim şimdie kadar teyzem şüphelenio hatta şüpheden öte anlıyo sorup duruyo sürekli inkar ediyorum :9: ben kesinleşmeyince söyleyemiyorum özellikle akrabalarıma ya bi sorun çıkarsa bişi olursa die hep aklımın bi köşesinde duruyo...ancak tanışmaya geldiklerinde sölemeyi düşünüyoruz zaten o zn herşey belli olur die umuyoruz :44: bakalım bekliyoruz :68:

hoşgeldin..ayyy çok güzel ya hayırlısıyla bi an önce bizdede olsa ya isteme :26: :97:
amin canımmm..bi gelselerdi tanışmaya :37:
heyecan dorukta valla. :30: daha ne giyeceğimi bile bilmiyorum. etek gömlek veya pantolon falan giymek istemiyorum. abiye giysem abez kaçcak biliyorum. :14: ooff Allah yardımcımz olsun :17:

heyecan dorukta valla. :30: daha ne giyeceğimi bile bilmiyorum. etek gömlek veya pantolon falan giymek istemiyorum. abiye giysem abez kaçcak biliyorum. :14: ooff Allah yardımcımz olsun :17:

amin canımm...etek pantolan gibi şeyler bencede olmaz dediğin gibi abiye abartı olur..fotodaki gibi böle birşey olabilir o kumaşa benzer türden çeşit çeşit elbiseler var çok güzel öyle birşeyde giyebilirsin kumaşını örnek gösteriim dedim :9: böle kaypak :9: ben sözümde bu tür kumaştan bi elbise almayı düşünüyorum :34: abartı da değil sıradan da değil :29:
$water.webp

Son düzenleme:
kızlar öncelikle merhaba.. :34:

benimde yakında annelerin tanışması var ondan sonra söz ve nişan olacak Allah nasip ederse. ben ailenin ilk çocuğuyum ve çalışıyorum. bizde en son teyzem evlendi ama o zamanda ben daha 13 yaşındaydım nasıl oldu ne bitti hatrlamıyorum. nasıl olacak ne yapılacak anneler tanışınca neler yaşanacak o kadar korkum varki heyecanlıyımda :30: :58: :59:

Back
X