Söz Kesimi Sözlenecek arkadaşlar

naughty_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
181
1
96
36
İstanbul
Ben yakında sözlenecek arkadaşlara sormak istiyorum kendinizi nsl hissediyosunuz yani ben çok rahatım heyecan yok sizler neler hissediyosunuz birazcık paylaşırmısınız merak ediyorum. fisfisfis

Ben biraz heyecanlı biraz mutluyum.Sürekli evimi düşünüyorum,hayaller kuruyorum.Sevgilim askerde,nisanda gelecek.Nisanda olacak sözümüz kısmetse.Daha var ama şimdiden böyleyim işte.

benim de kısmetse kurbanın son günü olacak sözüm..Ama henüz heyecan meyecan yok :)) sadece korkuyorum kahveyi dökcem diye..

benim ki daha belli degil ev ahalisi düşünme aşamasındaymış hayırlısıysa olursa heralde hemen olur inşlh

ben 18 ekimde sözlendim arkadaşlarrr daha çok yeniii:asigim:
sözlümle o günün gelmesini büyük bi heyecanla bekledik, o gün geldiğinde hazırlıklar esnasında gayet sakindim ama bize gelmek üzere yola çıktıklarında ölecem sandım-tatlicadiarzu-

tahmin ettiğimin aksine kahve ikramında ve istemede hiiiç telaşlanmadım elim ayağım titremedi..

bence hiç heyecan telaş yapmayın kızlar, anın tadını çıkarın...çook güzel bir şey çooooka.s.

beni 2 hafta önce istemeye geldiler kahveyi verirken heycandan kıme önce vericeğimi şaşırdım herkesin elini sıktım sevgilime hoşgeldin demeyi unuttum tam bi fiyaskoydu çok heycanlıydım o kahveleri nası verdim nası mutfağa gittim bişr ben bir allah bilir ama gün bittiğinde çiçek ve çukolatayla başbaşa kaldığımda kucağıma aldım çiçeklerimi açtım çukolatamı bi güsel yedim o kadar aksiliğe rağmen günün sonunda çok mutluydum
16 kasımda nişanım var ve ben gene çok heycanlıyım:)))

a.s.Tebrik ederim canım,darısı hepimizin başına kaydirigubbakcemile2

benimde kısmetse yakında olcak gibi kıslarrrrr hayırlısı olsun inş

Son düzenleme:
kızlar merhaba bıseler yazan var mı dıye bı bakayım dedım ayyy yaa ben cok heyecnlıyım cunku buuuu aksammm ıstemeye gelıyrlar olmek uzereyım heyecandan dua edın bu kardesınıze bugun soz olmayacak once aıle arasında bı ısteme olacak sonra soz ıcın butun akrabalar geldıgınde temsılı olarak dedeler ısteyecek benım ısım daha zor ya ıkı kere ıstenecem oyyyy oyyyy dua edn hemde coooookk

heyecanda panik de yok arkadaşlar eğlenin keyfinize bakın ya beni istediklerinde daha doğrusu isterken ben güldüm oturmuş dinliyordum salonda istenirken kafa önde görmesinler diye ama benimki görmüş bir de bizimkiler biz de kız üç kz istenir ama iz uzaksınız gelme gitme yapmayın üç kez isteyin hadi dedieler üç kez Allahın emri diye cümle kuruldu komik oldu sonra ay annem verdik denince şok oldu yaa hiç birşey yapamadı oturduğu yerde kaldı buz kesti resmen
yine de güzel günler arkadaşlar he kahvenizi alın erkenden ben bir de ogün kahve aldım uff sta hiç çekilmiyor bu işler:))

benimde sevgilim askerde, ocakta gelecek ve bizde şubat gibi söz düşünüyoruz ama o günü düşündükçe strese giriyorum ve herşeyden kaçıp kurtulmak istiyorum, sevgilim ve ailesinden nefret edesim geliyor sanki naptılarsa bana hahahah! bu gerginliie ndn oldukları için kızıyorum yani onlara... hbrleri yok ama hahaha...
garip bişey ne bilim benimde stresim böle çıkıyor ortaya...
normalde çok rahat bi insanımdır gerilmem öle ortamlarda ama sanırım ogün gerileceim tek korkum sürekli yiyip şişmek stresten...

Bende heyecanlandım şimdi nsl geçti acaba arkadaşım isteme olayı umarım bi sorun çıkmamıştır. :1no2: Bende bugün kaynana adayına ziyarete gittim çok heycanlıydım ama neseki annemler vardı yanımda :dance:
Şey bu arada kaç yaşındasın acaba merak ettim fisfisfis

benim de kısmetse kurbanın son günü olacak sözüm..Ama henüz heyecan meyecan yok :)) sadece korkuyorum kahveyi dökcem diye..

kız aynı gün oalcak bizimkiler herhalde :)) benim tam belli değil ama bayramın son günü yada o bikaçgün içinde olcak sözüm.. ama hiç heyecan yok.. sadece ne giyeceğim nasıl olacak arada düşünüyom okdar :))

ayy valla mı kıs yazarız burdan o gün hislerimizi başımıza gelenleri vs.. ayy arkadaş buldum heyecanımı aynı gün paylaşacak çok mutluyum :içelim: benim şimdiden hazır bile kıyafetim.. japone kol kırmızı dizaltı bi elbise aldım.. onu giycem inşallahAllah nasip ederse oyyy heyecanlı meyecanlı değildim bak heyecan bastı şimdi birden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…