- Konu Sahibi naughty_girl
Ben yakında sözlenecek arkadaşlara sormak istiyorum kendinizi nsl hissediyosunuz yani ben çok rahatım heyecan yok sizler neler hissediyosunuz birazcık paylaşırmısınız merak ediyorum. fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 18 ekimde sözlendim arkadaşlarrr daha çok yeniii:asigim:
sözlümle o günün gelmesini büyük bi heyecanla bekledik, o gün geldiğinde hazırlıklar esnasında gayet sakindim ama bize gelmek üzere yola çıktıklarında ölecem sandım-tatlicadiarzu-
tahmin ettiğimin aksine kahve ikramında ve istemede hiiiç telaşlanmadım elim ayağım titremedi..
bence hiç heyecan telaş yapmayın kızlar, anın tadını çıkarın...çook güzel bir şey çooooka.s.
Canım Mersin'li misin?İnşallah hayırlısıyla olur bir an önce.benim ki daha belli degil ev ahalisi düşünme aşamasındaymış hayırlısıysa olursa heralde hemen olur inşlh
kızlar merhaba bıseler yazan var mı dıye bı bakayım dedım ayyy yaa ben cok heyecnlıyım cunku buuuu aksammm ıstemeye gelıyrlar olmek uzereyım heyecandan dua edın bu kardesınıze bugun soz olmayacak once aıle arasında bı ısteme olacak sonra soz ıcın butun akrabalar geldıgınde temsılı olarak dedeler ısteyecek benım ısım daha zor ya ıkı kere ıstenecem oyyyy oyyyy dua edn hemde coooookk
kızlar merhaba bıseler yazan var mı dıye bı bakayım dedım ayyy yaa ben cok heyecnlıyım cunku buuuu aksammm ıstemeye gelıyrlar olmek uzereyım heyecandan dua edın bu kardesınıze bugun soz olmayacak once aıle arasında bı ısteme olacak sonra soz ıcın butun akrabalar geldıgınde temsılı olarak dedeler ısteyecek benım ısım daha zor ya ıkı kere ıstenecem oyyyy oyyyy dua edn hemde coooookk[/QUOTE
Hadı hayırlısı olsun.Bize gündüz geldıler.yemek falan yedık.Sonra çay.En sonda kahve yaptım.İlk kolonya çikolata ikram ederken cok heycanlandım.Titredim.Ama sonra heycan gitti.Bir huzur kapladı içimi. Aileler sanki birbirlerini tanıyolar gibi samımı bir ortam oldu.Babamın gözleri doldu. nerdeyse aglayacaktı.Bide bir kere daha gelırsınız falan dedı sanki vermıyoruz gibi.Herkes şok oldu.Bende babamı dürtmüş bulundum.Yaçok rezıl oldum yaa bakalım bayramdan sonra nişan falan olur herhalde.Hepimiz için hayırlısı olsun. Başta heycan oluyo ama sonra hiç bişey kalmıyor rahatlıyosunuz. a.s.
Senin nasıl geçti aydasu Mutluluklara.s.
benim de kısmetse kurbanın son günü olacak sözüm..Ama henüz heyecan meyecan yok :)) sadece korkuyorum kahveyi dökcem diye..
kızlar selam
ben de sözlencem
kız aynı gün oalcak bizimkiler herhalde :)) benim tam belli değil ama bayramın son günü yada o bikaçgün içinde olcak sözüm.. ama hiç heyecan yok.. sadece ne giyeceğim nasıl olacak arada düşünüyom okdar :))