• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan sözlendikten sonra direkt evlenilir mi???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
sözlü olarak geçirdiğimiz süre uzadı.maddi nedenlerden dolayı nişan yapamadık.sözlümle birbirimizi zaten tanıyarak sevdik. 1 yıldır sözlüyüz ama bu gidişle biraz daha uzayacak sözlülük halimiz.seneye direkt düğün yapılsa komik olur mu sizce. yoksa kemerleri sıkıp illa da bi nişan yapmak mı gerekiyor??

Öyle evlenen gördüm yani ,boşuna masraf bence bende düşünmüyorum nişan, extradan masrafa gerek yok , söz ,kınagecesi ve düğün yeterli

cnm illa nişan olucak diye bi kural yok
nişan nikah bir arada olur çıkar aradan
yani istiyorsan nişanla nikahı bir arada yapabilirsiniz

benim sözüm de aile arası küçük bi nişan gibi oldu.pasta kesildi,kayınvaldem elbise hediye etmişti, onu giydim.söz sepeti hediye etti.biz de sözlüme giyim kuşam aldık..yani bi nişanda olamsı gerekenler vardı, takı hariç.yüzük takıldı sadece.nişan yapılmadan direkt evlensek,içimde uhte kalmaz yani benim nişanım olmadı diye. ama komik duruma düşer miyiz o konuda içim rahat değil.

benim sözüm de aile arası küçük bi nişan gibi oldu.pasta kesildi,kayınvaldem elbise hediye etmişti, onu giydim.söz sepeti hediye etti.biz de sözlüme giyim kuşam aldık..yani bi nişanda olamsı gerekenler vardı, takı hariç.yüzük takıldı sadece.nişan yapılmadan direkt evlensek,içimde uhte kalmaz yani benim nişanım olmadı diye. ama komik duruma düşer miyiz o konuda içim rahat değil.

Tatlım nişan o kadar da önemli birşey değil.İmkanları zorlayarak yapmak gerekiyorsa hiç yapma.İçinde kalacağını sanmam, birsürü gereksiz masraf...Düğün yapmasaydın içinde kalırdı ama nişanın içinde kalacağını sanmam..Nişan yapcağın parayla balayına çık daha mantıklı:dance: Şimdiden mutluluklar diliyorum, içini ferah tut :1hug:

canımmmm direk sözsüz bile düğünn olurr :)

siz istedikten sonra kimseye laf düşmez... en guzelını yaparsınız...

masraf yapmayın canım borç ödemek kolay degıl o sıkıntıyı evlendıkten sonra cekmeyın...
cünkü evlenınce her aile de destek olamaz.... kına gecesınde eglenırsınız...

düğün de eglenırsınız.. zaten 1 yıl beklemişsiniz basınn nikahıı :))) mutluluklar sımdıden

aman allaskına en zengınler bıle söz yapıyor sonra da düğün yapıyor bıtırıyor olayı
ya da söz yapıp sonra nıkahla evlenen bıle vardır, veya hıc sözsüz evlenen ohooo

kına gecesı yapıcaksındır zaten orada da göbek atarsınız düğüne bıle gerek kalmaz, ne farkeder yahu,
bence kuru bı nıkah bıle bana yeter bır söz bır nıkah tamam. o yenı eve gecmek ıcın şey bunlar mecburıyet gıbı seyler. yoksa gıt gelınlık gıymeden bıle evlen cık geç evıne, ama akrabaya ona buna evlendıgını duyurmak ıcın şen sakrak hareketler yapılıyor...

hıc canını sıkıcagın bır sey yok2 senedır sözluymussunz zaten kına sonra nıkah ıstıyosan düğün zaten yeterlı.

güzelim en güzeli evlenmek nişanmış falan filan hepsi boş bende 2 yıldır nişanlıyım yazın düğünüm var öyle nişanakarşıyım gereksiz masraf her iki taraf içinde

benim de 18 ekimde söz nişan bi arada oldu, daha doğrusu nişanlımın ailesi söz takmak niyetindeydi bizimkiler alyansımızı o dönem aldığımız için bi daha masraf olmasın diye bu nişan olsun dediler...
başta ikimiz de üzüldük biraz ama şimdi ev kurarken çok faydasını gördük; çünkü ailem nişan bütçesiyle bütün beyaz eşyalarımızı aldı
aslolan ikinizin huzuru, sağlığı gerisi fasa fisoa.s.

çevremdede bir sürü örneği var bunun aile arasında söz kesilip direk evlenenler... formalite bunların hepsi sizin huzurunuz olsun yeterkii.....

Back