Sözel öğrencisiyim. Seneye üniversite sınava gireceğim. İstediğim meslek sayısalda. Dershanede sayısal bölümüne geçsem çok geri kalır mıyım?
Çünkü hiç görmediğim konular olacak ortada. Nasıl toparlayacağım bir sene içinde. Neler yapmalıyım. Vazgeçmeli miyim yoksa istediğimin peşinden mi gitmeliyim?
Hırslı olup olmamandan ziyade rakamlarla aran nasıl? Yani eğer işlemlerde zorlanıyorsan, analitik düşünemiyorsan bence hiç bulaşma derim çünkü bir sene içerisinde tüm sayısal konularını baştan almak zor, gerçek bir sözelci içinse imkansız.
Hırslı olmanın bununla bir ilgisi yok çünkü bir insanın bir alana yeteneği yoksa yoktur bunu itekaka sürdürmenin anlamı olmadığını düşünüyorum.
Hırslı olup olmamandan ziyade rakamlarla aran nasıl? Yani eğer işlemlerde zorlanıyorsan, analitik düşünemiyorsan bence hiç bulaşma derim çünkü bir sene içerisinde tüm sayısal konularını baştan almak zor, gerçek bir sözelci içinse imkansız.
Hırslı olmanın bununla bir ilgisi yok çünkü bir insanın bir alana yeteneği yoksa yoktur bunu itekaka sürdürmenin anlamı olmadığını düşünüyorum.
Ben de yeteneğim olduğu için güveniyorum kendime. Temel matamatik kitaplarımı çözüyorum şuan için çok iyiyim. Onun dışında sözel sınıfız diye 11.sınıfta mat1 görmüştük tekrar. Hepsi çok kolay geliyor. İşin mantığını kaptım mı yapabiliyormuşsun bence.