- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 39
- Konu Sahibi sirinescik
Alkol kişinin kendine zararıdır günah ya da sevap olayına bakılırsa da o hesabını Allah'a verecektir fakat karakter değişimi daha vahim bir mevzuu hem kendine hem de size zarar .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle ben de okumadım...Aldatıldım affettimden sonrasını okumadım bile..
Uzatmaları oynuyormuşsunuz, kurtulmuşsun şükret
Böyle bir adamla sözlenip ne yapacaksın?
Sonu olmayan kangren bir ilişkiymiş.
Yıllarca hep çabalayan taraf oldum 5 buçuk yıllık bir ilişkimiz vardı defalarca ayrilip baristik okdr aptalmsim ki aldatildim onu bile kendimi suclu buldugm icin affettim yillarca her ayrilimzda bn donmesi icin ugraatm o sdece bir defa aldattgnda aglayark yalvardi don die neyse asil konu ailem doğulu batılı ayrımı sebebiyle yıllarca onaylamadı iliskimi 3 yıl ikna etme çablarımın sonunda tamam dediler zar zor aglaya dualar ede geldiler bize herşey çok güzel geçti bir hafta sonra bizde onlara gttik o günde çok güzel geçti annesinin yanında seni çok seviyorum vs surkli söyledi (5.6 defa gelip gidip) artık hic bi engelimz kalmamsti kurban bayramndn snra (2 ay) snra söz nisan bir arada yaparız die düşündük tam bir hafta sonra bir arkadasnn nisanina gitti orda alkol almis ilk defa ( alkol kullananlara dislasigm için değil asla bn namazli tesetturlu bir insanim ve oda bnm böyle biseyi hic sevmediğimi biliyor ilk defa kullanms) neyse ogün ben hissetm gece 2ye doğru eve gitti aradm yemin etti icmedigne tabi ama anlasiliyordu sonra kendi söyledi ben ilk çok kzdm ama sonra dedim bi hata yapti affediyim sabah oldu aramasini bekliyorum aramadi bn aradm en sonunda dalga geçer tavırlarla icmeye gidiyorum nevar gbi kelimeler kullandı bn umirsamadm normal hayata devam ediyor gbi davrandm beni aramamaya msj atmamaya başladı en sonunda bana layik olmadigini mutlu olamicagmzi kendine güveni olmadigini hayatnsa ailesini bile hiç kimseyi istemediğini söyledi ara verelim dedi ara verdk ama hc aramadi en sonunda ben aradm bir gün barştık bana dedi bn tatile köye gidicm sukadr para aldm fln bir haftada izin aldm diyerek yola ckti (o dedigi parayi bana evlenme twklifi edicekti yillaeca biriktirememsti)snra tekrar ayrildk bni çok sevdgni ve artık bni üzmek istemediğini bnm çok iyi biri olduğumu bndn başkasıyla olmicagni söyledi ayrldik bn yikildim resmen cnku ailemi çok zorluklarla ikna ettim beni evlatliktan red edicklerini bile.söylediler umursamadm tam hersy guzl ilerlerken bitti şoka grdm resmen yalvardm günlerce dönmesi için çok ugrastm ama dönmedi dönmek istesem bile bana dönme dedi geçen gün birden o aradi seni ozledm napiosn va die sorular sordu bnde yüzvvermedim kapattm neden btti neden boyle oldu kızlar bana yardım edin artk ben barismak fln istemiyorm napicgmi blmiyorm 1 buçuk ay oldu ayrilali
ilişkiniz medcezire döndü gelgitlerle dolusunuz valla onu bizden daha iyi tanıyorsunuz daha önce de bu gelgitleri yaşadıysa devamı gelecektir. tecrübem eşimle sabittir
arayan bulur demişler ,, belasını da mevlasını daYıllarca hep çabalayan taraf oldum 5 buçuk yıllık bir ilişkimiz vardı defalarca ayrilip baristik okdr aptalmsim ki aldatildim onu bile kendimi suclu buldugm icin affettim yillarca her ayrilimzda bn donmesi icin ugraatm o sdece bir defa aldattgnda aglayark yalvardi don die neyse asil konu ailem doğulu batılı ayrımı sebebiyle yıllarca onaylamadı iliskimi 3 yıl ikna etme çablarımın sonunda tamam dediler zar zor aglaya dualar ede geldiler bize herşey çok güzel geçti bir hafta sonra bizde onlara gttik o günde çok güzel geçti annesinin yanında seni çok seviyorum vs surkli söyledi (5.6 defa gelip gidip) artık hic bi engelimz kalmamsti kurban bayramndn snra (2 ay) snra söz nisan bir arada yaparız die düşündük tam bir hafta sonra bir arkadasnn nisanina gitti orda alkol almis ilk defa ( alkol kullananlara dislasigm için değil asla bn namazli tesetturlu bir insanim ve oda bnm böyle biseyi hic sevmediğimi biliyor ilk defa kullanms) neyse ogün ben hissetm gece 2ye doğru eve gitti aradm yemin etti icmedigne tabi ama anlasiliyordu sonra kendi söyledi ben ilk çok kzdm ama sonra dedim bi hata yapti affediyim sabah oldu aramasini bekliyorum aramadi bn aradm en sonunda dalga geçer tavırlarla icmeye gidiyorum nevar gbi kelimeler kullandı bn umirsamadm normal hayata devam ediyor gbi davrandm beni aramamaya msj atmamaya başladı en sonunda bana layik olmadigini mutlu olamicagmzi kendine güveni olmadigini hayatnsa ailesini bile hiç kimseyi istemediğini söyledi ara verelim dedi ara verdk ama hc aramadi en sonunda ben aradm bir gün barştık bana dedi bn tatile köye gidicm sukadr para aldm fln bir haftada izin aldm diyerek yola ckti (o dedigi parayi bana evlenme twklifi edicekti yillaeca biriktirememsti)snra tekrar ayrildk bni çok sevdgni ve artık bni üzmek istemediğini bnm çok iyi biri olduğumu bndn başkasıyla olmicagni söyledi ayrldik bn yikildim resmen cnku ailemi çok zorluklarla ikna ettim beni evlatliktan red edicklerini bile.söylediler umursamadm tam hersy guzl ilerlerken bitti şoka grdm resmen yalvardm günlerce dönmesi için çok ugrastm ama dönmedi dönmek istesem bile bana dönme dedi geçen gün birden o aradi seni ozledm napiosn va die sorular sordu bnde yüzvvermedim kapattm neden btti neden boyle oldu kızlar bana yardım edin artk ben barismak fln istemiyorm napicgmi blmiyorm 1 buçuk ay oldu ayrilali
Yıllarca hep çabalayan taraf oldum 5 buçuk yıllık bir ilişkimiz vardı defalarca ayrilip baristik okdr aptalmsim ki aldatildim onu bile kendimi suclu buldugm icin affettim yillarca her ayrilimzda bn donmesi icin ugraatm o sdece bir defa aldattgnda aglayark yalvardi don die neyse asil konu ailem doğulu batılı ayrımı sebebiyle yıllarca onaylamadı iliskimi 3 yıl ikna etme çablarımın sonunda tamam dediler zar zor aglaya dualar ede geldiler bize herşey çok güzel geçti bir hafta sonra bizde onlara gttik o günde çok güzel geçti annesinin yanında seni çok seviyorum vs surkli söyledi (5.6 defa gelip gidip) artık hic bi engelimz kalmamsti kurban bayramndn snra (2 ay) snra söz nisan bir arada yaparız die düşündük tam bir hafta sonra bir arkadasnn nisanina gitti orda alkol almis ilk defa ( alkol kullananlara dislasigm için değil asla bn namazli tesetturlu bir insanim ve oda bnm böyle biseyi hic sevmediğimi biliyor ilk defa kullanms) neyse ogün ben hissetm gece 2ye doğru eve gitti aradm yemin etti icmedigne tabi ama anlasiliyordu sonra kendi söyledi ben ilk çok kzdm ama sonra dedim bi hata yapti affediyim sabah oldu aramasini bekliyorum aramadi bn aradm en sonunda dalga geçer tavırlarla icmeye gidiyorum nevar gbi kelimeler kullandı bn umirsamadm normal hayata devam ediyor gbi davrandm beni aramamaya msj atmamaya başladı en sonunda bana layik olmadigini mutlu olamicagmzi kendine güveni olmadigini hayatnsa ailesini bile hiç kimseyi istemediğini söyledi ara verelim dedi ara verdk ama hc aramadi en sonunda ben aradm bir gün barştık bana dedi bn tatile köye gidicm sukadr para aldm fln bir haftada izin aldm diyerek yola ckti (o dedigi parayi bana evlenme twklifi edicekti yillaeca biriktirememsti)snra tekrar ayrildk bni çok sevdgni ve artık bni üzmek istemediğini bnm çok iyi biri olduğumu bndn başkasıyla olmicagni söyledi ayrldik bn yikildim resmen cnku ailemi çok zorluklarla ikna ettim beni evlatliktan red edicklerini bile.söylediler umursamadm tam hersy guzl ilerlerken bitti şoka grdm resmen yalvardm günlerce dönmesi için çok ugrastm ama dönmedi dönmek istesem bile bana dönme dedi geçen gün birden o aradi seni ozledm napiosn va die sorular sordu bnde yüzvvermedim kapattm neden btti neden boyle oldu kızlar bana yardım edin artk ben barismak fln istemiyorm napicgmi blmiyorm 1 buçuk ay oldu ayrilali