Söze 2 ay kala ayrıldık...

sirinescik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
669
7
38
34
Yıllarca hep çabalayan taraf oldum 5 buçuk yıllık bir ilişkimiz vardı defalarca ayrilip baristik okdr aptalmsim ki aldatildim onu bile kendimi suclu buldugm icin affettim yillarca her ayrilimzda bn donmesi icin ugraatm o sdece bir defa aldattgnda aglayark yalvardi don die neyse asil konu ailem doğulu batılı ayrımı sebebiyle yıllarca onaylamadı iliskimi 3 yıl ikna etme çablarımın sonunda tamam dediler zar zor aglaya dualar ede geldiler bize herşey çok güzel geçti bir hafta sonra bizde onlara gttik o günde çok güzel geçti annesinin yanında seni çok seviyorum vs surkli söyledi (5.6 defa gelip gidip) artık hic bi engelimz kalmamsti kurban bayramndn snra (2 ay) snra söz nisan bir arada yaparız die düşündük tam bir hafta sonra bir arkadasnn nisanina gitti orda alkol almis ilk defa ( alkol kullananlara dislasigm için değil asla bn namazli tesetturlu bir insanim ve oda bnm böyle biseyi hic sevmediğimi biliyor ilk defa kullanms) neyse ogün ben hissetm gece 2ye doğru eve gitti aradm yemin etti icmedigne tabi ama anlasiliyordu sonra kendi söyledi ben ilk çok kzdm ama sonra dedim bi hata yapti affediyim sabah oldu aramasini bekliyorum aramadi bn aradm en sonunda dalga geçer tavırlarla icmeye gidiyorum nevar gbi kelimeler kullandı bn umirsamadm normal hayata devam ediyor gbi davrandm beni aramamaya msj atmamaya başladı en sonunda bana layik olmadigini mutlu olamicagmzi kendine güveni olmadigini hayatnsa ailesini bile hiç kimseyi istemediğini söyledi ara verelim dedi ara verdk ama hc aramadi en sonunda ben aradm bir gün barştık bana dedi bn tatile köye gidicm sukadr para aldm fln bir haftada izin aldm diyerek yola ckti (o dedigi parayi bana evlenme twklifi edicekti yillaeca biriktirememsti)snra tekrar ayrildk bni çok sevdgni ve artık bni üzmek istemediğini bnm çok iyi biri olduğumu bndn başkasıyla olmicagni söyledi ayrldik bn yikildim resmen cnku ailemi çok zorluklarla ikna ettim beni evlatliktan red edicklerini bile.söylediler umursamadm tam hersy guzl ilerlerken bitti şoka grdm resmen yalvardm günlerce dönmesi için çok ugrastm ama dönmedi dönmek istesem bile bana dönme dedi geçen gün birden o aradi seni ozledm napiosn va die sorular sordu bnde yüzvvermedim kapattm neden btti neden boyle oldu kızlar bana yardım edin artk ben barismak fln istemiyorm napicgmi blmiyorm 1 buçuk ay oldu ayrilali

Son düzenleme:
En hayirlisi olmus. O adamdan sana hayatta bir hayır gelmezdi. Biraz uzulursun gecer. Ayrica engelle onu ve arayamasin. Konusmayin.

Yazdıkların hiç anlaşılmıyor ki, kelimeleri doğru yazmamışsın, noktalama işareti yok, ünlü harfler eksik. Allah aşkına düzelt şunu.

Zararin neresinden donersen kar demisler.
Kimsenin hayat gorusu beni ilgilendirmez ancak evlenecegin insan ile kafa yapisinin uygun olmasi gerekir.
Senden gizli sakli boyle sagda solda kacamak alkol kullanmalar, iki gun sonra ben sana layik degilimler...
Ozguvensiz, henuz olgunluga ulasmamis bir profil canlandi benim gozumde. Daha cok uzulmeyin, olaylari akisina birakin diyecegim.

Allah aşkına başka adam mı yok da bu adamların kendilerini bulunmaz hint kumaşı ilan etmeleri için uğraşıyorsunuz?
Evlenmemişsiniz Allahtan, giden ömrün değil de 5 yılın olmuş. Üzülme canım,Allaha şükret

Çok zorlandım okurken. (niye zorladım kendimı bu kadar onuda bilmiyorum ama) eksik ve yanlış harflere basmışsınız. Anladığım kadarıyla sevgiliniz belli bir olgunluğa ulaşmamış yada kafası çok karışık. Biraz sessiz kalın üzerine düşmeyin. Dünyada bir tek erkek o kalmadı. heralde. Çok uzun yıllar sürmüş birlikteliğiniz. Alışkanlık olmuş olabilir sizde de... istemiyorsa zorlamayın. Zor ama unutmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor. Size dönsede artık tat vermez.. Tükenmiş sanki sevginiz saygınız (özellikle sevgilinizin)

söze 2 ay kala demek daha iş çok ciddiye binmemiş demek.hem bu yuzden hem adamdan dolayı bu olayı ciddiye alamayacagım

Telfondn grdgm için bazi kelimeleri yanlış yaziyorum kusura bakmayin gercktn dedikleriniz gbi büyük bi hata yaptim yalvararak ama yasadklarim okdr zor seylerdiki herşeyi uzun uzun yazamadgm için anlatamiyorum ama yavaş yavaş gerçekleri goruyo gözüm aslında bnm için hic birşey yapmamış bi insan için bn gelecgmden vazgctim kpssye girmedim ünv gitmeme izin vermedi aptallik yaparak onu dnledim bunları yazmamdaki sebepse bnm durumumda olanlara yardmci olmak nasıl toparlana bilirim szce bu durumu yaşayanlr varsa buna yardmci olursaniz çok sevinirim

ilk aldattığında affetmeseydin peşinden koşuyor olurdu ki buda ona dönmene sebep olmazdı...
adam sıkılmıştır aldat aldat afetsin ...hiç action yok ilişkide ,herşeye eyvallah deyince bunalmıştır başkalarını aldatmaya düğün tarihleri alıp bırakmaya sonra tekrar onlara dönmelere tekrar ayrılmalara devam eder sanırım...
deli gezdirmeyin bırakın başkaları uğraşsın...

Off çok karışıkk ya bune böyle, okurken yordu beni..
İlerisi daha beter olurdu inan iyiki ayrılmışsınız..

Saolun boyle destek olduğunuz için cevremde bir kaç kişi erkektir yapar affet diyo nasıl bu kadarda kor olurum artık anlamıyorum bn çok iyi niyetli biriyim herşeyi pozitif dsunen briyim boyle olduğum için belki de şuan bu haldeyim

Adam senin sayende kendini bulunmaz hint kumasi saniyor .
Aldatilmissin ve affetmissin .
Barismak icin yalvarmissin.
Kusura bakma ama kiz kardesim felan olsan patlatirdim tokadi suratina.
Kendine gelmen icin...

sağlıksız bir ilişki...
daha fazlasını yaşamadığınız için mutlu olmalısınız

ancak kendinizi de bir gözden geçirmelisiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…