- 28 Mayıs 2018
- 605
- 900
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya262626
Belki onlarda boyle bir adet yok. Bizde de nisanda ancak bir bilezik takilir. Asil olan dugundur. Keske aileniz bastan isteseydi. Istemediginiz icin onlarda bilememistir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorumHer şeyin başı tabii ki mutlu olmak. Ancak çevrenizde sözlenen nişanlanan herkesin bu konunda ne kadar hürmet gördüğünü, sizeyse sürekli ellerin boş gelindiğini görmek ister istemez insanı üzüyor. Bana takacakları bir bilezikte de değilim zaten. Önemli olan bunun düşünülmesi. Sözde kuaför paramı bile kendim verdim ve bu durum gerçekten hoşuma gitmedi.
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 6 ay önce isteme ve sözüm birlikte oldu. Ayrıca bir nişan istemedim. Seneye de düğünüm olacak. Söz günü erkek tarafı alyanslarımız ve bohçayla geldi. Bohça normalde bizim adetlerimize göre daha basit parçalardan oluşmuştu. Bunlar dışında başka hiçbir takı takılmadı. Sözden önce aileme sizin adetleriniz nelerdir ne istersiniz diye soruldu ancak babam bunu söylemenin ayıp olacağını onların daha iyi bileceklerini söyledi. Ancak dediğim gibi söz günü elleri boş geldiler. Bizim buralarda ise söz günü kıza takılan takılar oldukça önemli görülür. Şu anda bu yüzden benim ailemde karşı tarafa karşı olumsuz bir tutum oluştu çünkü erkek tarafının durumu da oldukça iyi. Sizce bu gerçekten bir sorun mu? Neden elleri boş gelmiş olabilirler?
Her şeyin başı tabii ki mutlu olmak. Ancak çevrenizde sözlenen nişanlanan herkesin bu konunda ne kadar hürmet gördüğünü, sizeyse sürekli ellerin boş gelindiğini görmek ister istemez insanı üzüyor. Bana takacakları bir bilezikte de değilim zaten. Önemli olan bunun düşünülmesi. Sözde kuaför paramı bile kendim verdim ve bu durum gerçekten hoşuma gitmedi.