• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözde ilk gece..

kedicelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
34
0
36
İzmir
Arkadaşlar 1,5 seneden beri bir ilişkim var ve nişanlanmak üzereyim. fakat aklımda bir sürü sorun var. erkek arkadaşımla beraber olduk bundan 8 9 ay önce. ben hiçbir zorlanma hissetmedim tabiki biraz hissettim fakat öyle anlattıkları patlayacak gibi falan olmadı, girdiğini bile tam hissedemedim, kan gelmedi. yani ilk gece gibi değildi. o zamanlar bir problem yoktu fakat bugünlerde çok aklıma takılıyor. erkek arkadaşım seninki çok geniş daha önce çok yapmışsın gibi dedi. bu konuda gerçekten çok üzülüyorum. daha önce evet arkadaşlarım oldu fakat kimseyi yaklaştırmadım kendime. özel olana saklamak istedim hep.. fakat tüm bu problemler çok canımı sıkıyor. çünkü erkek arkadaşımın bana gerçekten inandığını düşünmüyorum. birde şu problem var ben son 1 2 aydır ilişkiye girdiğimi hissediyorum. yani girdiğini hissediyorum. biraz araştırma yaptım kasların güçlü olmadığını ve sonradan güçlenebileceği yazıyordu benim de öyle mi olmuştur acaba ? son günlerde kegel egzersizlerine başladım yaparken nefes alamıyorum çok zorlanıyorum bir problem var mıdır ? hayatta en çok istediğim şey çocuk sahibi olmak bu kasların çok önemli olduğunu biliyorum. etkiler diye çok korkuyorum.. cevap verirseniz çok mutlu olurum..

İlk ilişkinizde kan geldi mi? Hayır illa gelicek diye bişey yok ama merak ettim yanlış anlama sakın

Arkadaşlar 1,5 seneden beri bir ilişkim var ve nişanlanmak üzereyim. fakat aklımda bir sürü sorun var. erkek arkadaşımla beraber olduk bundan 8 9 ay önce. ben hiçbir zorlanma hissetmedim tabiki biraz hissettim fakat öyle anlattıkları patlayacak gibi falan olmadı, girdiğini bile tam hissedemedim, kan gelmedi. yani ilk gece gibi değildi. o zamanlar bir problem yoktu fakat bugünlerde çok aklıma takılıyor. erkek arkadaşım seninki çok geniş daha önce çok yapmışsın gibi dedi. bu konuda gerçekten çok üzülüyorum. daha önce evet arkadaşlarım oldu fakat kimseyi yaklaştırmadım kendime. özel olana saklamak istedim hep.. fakat tüm bu problemler çok canımı sıkıyor. çünkü erkek arkadaşımın bana gerçekten inandığını düşünmüyorum. birde şu problem var ben son 1 2 aydır ilişkiye girdiğimi hissediyorum. yani girdiğini hissediyorum. biraz araştırma yaptım kasların güçlü olmadığını ve sonradan güçlenebileceği yazıyordu benim de öyle mi olmuştur acaba ? son günlerde kegel egzersizlerine başladım yaparken nefes alamıyorum çok zorlanıyorum bir problem var mıdır ? hayatta en çok istediğim şey çocuk sahibi olmak bu kasların çok önemli olduğunu biliyorum. etkiler diye çok korkuyorum.. cevap verirseniz çok mutlu olurum..

Bence bir jinekolağa görünmenizde fayda var hem içiniz rahatlamış olur.Vajinada bir genişlik varsa bu illa ki ondan önce birçok kez cinsel birliktelik yaşadığınız anlamına gelmez.Belki dediğiniz gibi kaslarla alakalı olabilir yada yapı meselesidir.En iyisi dr. a görünüp kafanızdaki soru işaretlerini gidermek.Erkek arkadaşınıza gelince diyecek söz bulamıyorum.

hayır gelmedi.. önceden birşeyler yapmıştık ve daha sonra gelmişti ben oturmakta da zorluk çekmiştim. o zaman mı oldu acaba.. ilk gecem özel olmadığı böyle belirsiz olduğu için çok üzülüyorum.. keşke daha kontrollü davransaydım. ama sonuçta sevdiğim ve evleneceğim insanla oldu.. tek tesellim bu..

evet doktora gideceğim mutlaka çünkü aklımda soru işaretiyle yaşamak istemiyorum. fakat önce böyle samimi bir ortamda sormak istedim. belki benim gibi biri vardır diye.. teşekkürler cevap için.. erkek arkadaşıma gelince ilk önce bende çok üzüldüm fakat bilmiyorum onu da anlıyorum. evet yaptığı çok yanlış ama özür diledi benden hatasını kabul etti .. ama işte..

Muhtemelen erkek arkadaşın kan sonradan geldiği ve bunu görmediği için saçmalamış :19: Seni gerçekten seviyorsa problem etmiycektir diye düşünüyorum, sende sakın kendini bundan dolayı kötü hissetme, hissetsen bile ona belli etme bence.

belli etmeme konusunda çok kötüyüm fakat çalışırım.. çünkü ilişkiden de soğumaya başlayabilirim beni en çok korkutan da bu..

Kedicelen bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum;

8-9 ay önce birlikte olduğunuzu ve kan gelmediğini belirtmişsiniz...
ondan önce de bir birlikteliğiniz olduğunu ve sonrasında bir şeyler geldiğini, oturamadığınızı yazmışsınız...

Her ikisinin de aynı kişiyle olduğunu anlıyorum yazdıklarınızdan.. Peki nişanlınızın ya da sizin ilk yaşadığınız ilişki olarak 8-9 ay önceyi saymasının nedeni nedir?
Bir önceki ilişkinizi söz konusu saymamanızı anlayamadım.. O ilişkide yaşadığınız durumunuzu paylaşmadınız mı.. (Oturamadığınızı.. bir şeyler geldiğini.. )?

Nişanlınızın "Geniş" yorumunu bir nevi (amiyane olacak özür dilerim) olta olarak algılamanızı rica ederim. Vereceğiniz tepkiden ilk olup olmadığını anlamaya çalışıyor olabilir.. Yalnız bu doğru bir şey değil.. Tavrınızı şimdiden sertçe koyun.. Çünkü evliliğinizde bu durum yüzünüze vurulabilir tartışmalarınızda.. Yüz göz olmadan bunun önünü almaya çalışın lütfen.. Yanlış bir şey yapıyor nişanlınız..

Kegel egzersizlerine devam edin elbette.. Ancak kendi muayenenizi de yapın elinizle.. Mevcut durumu değerlendiremezseniz eğer, yani geniş/dar açısından, bir doktora evlenmeden önce görünmenizde fayda var..

ondan önce de bir birlikteliğiniz olduğunu ve sonrasında bir şeyler geldiğini, oturamadığınızı yazmışsınız...

Her ikisinin de aynı kişiyle olduğunu anlıyorum yazdıklarınızdan.. Peki nişanlınızın ya da sizin ilk yaşadığınız ilişki olarak 8-9 ay önceyi saymasının nedeni nedir?
Bir önceki ilişkinizi söz konusu saymamanızı anlayamadım.. O ilişkide yaşadığınız durumunuzu paylaşmadınız mı.. (Oturamadığınızı.. bir şeyler geldiğini.. )?

Nişanlınızın "Geniş" yorumunu bir nevi (amiyane olacak özür dilerim) olta olarak algılamanızı rica ederim. Vereceğiniz tepkiden ilk olup olmadığını anlamaya çalışıyor olabilir.. Yalnız bu doğru bir şey değil.. Tavrınızı şimdiden sertçe koyun.. Çünkü evliliğinizde bu durum yüzünüze vurulabilir tartışmalarınızda.. Yüz göz olmadan bunun önünü almaya çalışın lütfen.. Yanlış bir şey yapıyor nişanlınız..

Kegel egzersizlerine devam edin elbette.. Ancak kendi muayenenizi de yapın elinizle.. Mevcut durumu değerlendiremezseniz eğer, yani geniş/dar açısından, bir doktora evlenmeden önce görünmenizde fayda var..

Katılıyorum, bence de seni denemiş, keşke o anda sert bi tepki verseydin ne demek istiyosun sen gibisinden :47:

saymadım çünkü tam girmemişti.. yani hissetmedim.. 8 9 ay önce oldu diyorum çünkü erkek arkadaşım bu konuda deneyimli ve bana oldu dedi.. acı zorlama vs hissetmedim.. zaten benim geçmişimde bir kaç problem oldu ben yakınlaşma sırasında ağlama krizlerine giriyordum.. birisi bana tecavüze yeltendiği için. çok zor aştık bunu bazen hala oluyor.

erkek arkadaşıma gelince tavrım istemeden de olsa sertti. daha sonra uzun uzun anlattım beni ne kadar üzdüğünü. bir daha böyle bir ima hissettiğimde ilişkinin biteceğini.. herşeyin farkındayım. sadece zamana bırakıp görmeyi umut ediyorum..

bu arada özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj olmadığı için... karman çorman oldu ama çok karışığım mazur görün.
çok teşekkürler ilginize.

Erkekler hymen konusunda deneyimli değildir.. Bu konuda onun tecrübesine güvenmeyin..
Tam olmadığını düşündüğü zaman hymen zarar görmüş olabilir.. Bu konuda otorite olarak kendinizi bilin..

Başınızdan önemli bir olay geçmiş.. Mutlaka bunu aşmak için yardım almalısınız.. Aştığınızı düşündüren durumlar olabilir ancak çok ciddi bir konu bu..
Bastırmışsanız, şimdiden su yüzüne çıkarıp, bir uzman yardımıyla halletmenizde fayda var..

"Sözde ilk gece" başlığınıza atfen;
Ne ilk ilişkinizdir, evliliğin ilk gecesini "ilk" yapan.. Ne de hymen...
Gelinliğinizle o kapıdan girdikten sonra "ilk" kez kendinizin olan bir eve, eş diyeceğiniz bir ev arkadaşına ve yeni bir hayata adım atmış olacaksınız.. Bunun için üzülmeyin..
Yine de ilklerin gecesi olmuş olacak.. :)

Allah mutlu mesut etsin inşallah,
Selamlar,

Beni ne kadar mutlu ettiğinizi anlatamam.. Beni anlayan birileriyle konuşmaya gerçekten çok ihtiyacım vardı.. İyi dilekleriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim.. Amin inşallah diyorum...

bekar biriyim daha doğrusu cinsel bir münasebetim olmadı şuana kadar o konuda bilgim yok ama nişanlın güvenmezse evlenmek istemezdi seninle ve bir bahane uydurup ayrılma yoluna gider, seni kendisinden soğutmak için çabalardı.. bence kan gelmeyince ağzını aramış senin o tarz sözleriyle.. ama bence güveniyor sana o konuda.. yoksa evlilik gibi ciddi bir müheseseye güvenmediği bir kişiyle girmezdi.. heleki bekaret mevzusuna önem veren biriyse.. insanın kafası insanı yiyip bitiriyor habire kurcalıyıp huzursuz saçma sapan düşüncelerle karıştırıyor.. bakire kızlar bile kendinden emin olmasına rağmen böyle bir şeyi ilk kez yaşayacaklarını bilmelerine rağmen ya ilk gece kan gelmezse naparım diye durduk yere endişeye giriyor. sanki gerçekten bakire değilmiş gibi. bunları düşünmemeye çalış canım bence.. bol bolda dua et, Allah'tan huzurlu, güven duygusuyla çevrili olan bir yuva iste.. Rabbim seni zorda bırakmaz ozaman.. sen bu güzel dönemin tadını çıkarmaya bakcanım.. çünkü evlenince nekadarda kuruntu yaptım yazık o zamanlardaki bana:D kendimi nasılda huzursuz etmişim dersin..
sevdiğinle uzun ömürlü, mutlu bir yuva kurman dileğiyle. Allah'a emanet ol..

bekar biriyim daha doğrusu cinsel bir münasebetim olmadı şuana kadar o konuda bilgim yok ama nişanlın güvenmezse evlenmek istemezdi seninle ve bir bahane uydurup ayrılma yoluna gider, seni kendisinden soğutmak için çabalardı.. bence kan gelmeyince ağzını aramış senin o tarz sözleriyle.. ama bence güveniyor sana o konuda.. yoksa evlilik gibi ciddi bir müheseseye güvenmediği bir kişiyle girmezdi.. heleki bekaret mevzusuna önem veren biriyse.. insanın kafası insanı yiyip bitiriyor habire kurcalıyıp huzursuz saçma sapan düşüncelerle karıştırıyor.. bakire kızlar bile kendinden emin olmasına rağmen böyle bir şeyi ilk kez yaşayacaklarını bilmelerine rağmen ya ilk gece kan gelmezse naparım diye durduk yere endişeye giriyor. sanki gerçekten bakire değilmiş gibi. bunları düşünmemeye çalış canım bence.. bol bolda dua et, Allah'tan huzurlu, güven duygusuyla çevrili olan bir yuva iste.. Rabbim seni zorda bırakmaz ozaman.. sen bu güzel dönemin tadını çıkarmaya bakcanım.. çünkü evlenince nekadarda kuruntu yaptım yazık o zamanlardaki bana:D kendimi nasılda huzursuz etmişim dersin..
sevdiğinle uzun ömürlü, mutlu bir yuva kurman dileğiyle. Allah'a emanet ol..

Kendisini soğutmak gibi bir niyeti olamadığı biliyorum. Çünkü hala bana destek ve benim yanımda. Benden daha hassas bu ayrılık ve vazgeçme konusunda. Kaybetme korkusunun olduğunu biliyorum. Gözlerine bakınca bunu herkes anlar. İkimizde doğru insanı bulduğumuzu düşünüyoruz. Özellikle benim kriz zamanlarımda beni çocuk avutur gibi iyi etmesi hiç aklımdan çıkmıyor ve bir çok şey..
Sadece benden emin olmak istedi. Fakat zamanlaması çok yanlıştı. Bizim 1 ay içinde nişanımız olacak ve belkide yaza düğünümüz.. Ailesinin içindeyim.. İşler bu kadar ciddi olunca aklında soru işareti olmaması için beni denedi sanırım. Anlıyorum onuda emin olmak istiyor fakat zamanlaması ve kullandığı kelimeler yanlıştı. Aşamayacağımız bir problem değildir umarım..
İyi dileklerin için çok teşekkürler canım.. Çok iyi geliyorsunuz bana :34:

O lafı nasıl kaldırabildin ya.O nasıl bir saçmalık herkesin vajina yapısı aynı olucak diye bir koşulmu varmış.Kimi çok dar olur kimi geniş.Henüz kasların gelişmedigi için olsa gerek canım benim.Br doktora gözük istersen.

Ha şunuda söyleyeyim bende evliligimin ilk gecesinde aynı problemi yaşadım.İlk ilişkide kanamam olmadı ve oldugundan fazla rahattım.Anlatılan gibi bir durum bendede olmamıştı.Hatta 4 cü ilişki ye kadarda hiç bir kanamam olmadı.Bunun kaynagı zarımızın esnek olmasından kaynaklanıyormuş.Ama eşim bana hiç öyle bir kelime kullanmadı yani .Bilmiyorum umarım problem yaratmaz ilerde

Son düzenleme:
ne çok ayıp laflar bunlar "seninki çok geniş"
yani ne diyeceğimi bilmiyorum.

madem güvenmiyorsun karşındaki bayana o zaman niye nişanlanıyorsun.

e güvendin madem. niye nişanlılık evresinde cinsel ilişkiye girerek onu zora sokuyorsun

e hadi girdin o ceneni niye tutmuyorsun.

vallahi bu erkeklere hayatta güven olmaz.
daha yolun başındayken bunları demiş bakalım evlilikte kızgınlık anında daha ne inciler döker o ağızdan

bence jinekolağa sevgilinizle beraber gitmelisiniz o da doktorun söylediği sözlerle sizi söylediği şeyi yutmuş olur!

Back