Arkadaşlar 1,5 seneden beri bir ilişkim var ve nişanlanmak üzereyim. fakat aklımda bir sürü sorun var. erkek arkadaşımla beraber olduk bundan 8 9 ay önce. ben hiçbir zorlanma hissetmedim tabiki biraz hissettim fakat öyle anlattıkları patlayacak gibi falan olmadı, girdiğini bile tam hissedemedim, kan gelmedi. yani ilk gece gibi değildi. o zamanlar bir problem yoktu fakat bugünlerde çok aklıma takılıyor. erkek arkadaşım seninki çok geniş daha önce çok yapmışsın gibi dedi. bu konuda gerçekten çok üzülüyorum. daha önce evet arkadaşlarım oldu fakat kimseyi yaklaştırmadım kendime. özel olana saklamak istedim hep.. fakat tüm bu problemler çok canımı sıkıyor. çünkü erkek arkadaşımın bana gerçekten inandığını düşünmüyorum. birde şu problem var ben son 1 2 aydır ilişkiye girdiğimi hissediyorum. yani girdiğini hissediyorum. biraz araştırma yaptım kasların güçlü olmadığını ve sonradan güçlenebileceği yazıyordu benim de öyle mi olmuştur acaba ? son günlerde kegel egzersizlerine başladım yaparken nefes alamıyorum çok zorlanıyorum bir problem var mıdır ? hayatta en çok istediğim şey çocuk sahibi olmak bu kasların çok önemli olduğunu biliyorum. etkiler diye çok korkuyorum.. cevap verirseniz çok mutlu olurum..