• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sözde giymek istediğim kıyafet ve saç modeli nasıııııııl? (resimli)

Elbise çok şık ve bu elbisenin siyahı veya farklı bir siyah dantelli çok hoş olur diye düşünüyorum,bende öyle istiyorum nişanım için. Seçtiğin elbiseye topuz modelleri gider bir ark,paylaşmış o tarzda yada farklı topuzda olabilir, ama senin istediğin saç modeli açık olanda elbiseyi biraz toparlaması açısından daha uygun olur sanki, hani açık vs diyen felan olursa bu o açıklığı bir nebze kapatır. Ayrı ayrı her iki seçimide çok hoş canım, şimdiden mutluluklar dilerim vede resimlerini beklerim :) :3:

Elbiseye bayıldımmmm:16: Bence saçını maşa yaptırıp arkadan yarım toplattır canım. önündeki ve kolundaki detaylar görünsün.

Ayy cok hoş bi elbiseee, ama bence beyazı güzel göstermiş, siyah diktirsen pek göstermez Bi de bu senin mutlu bi günün siyahlarla kapatma kendini :34:
Dağınık bi topuzda çok güzel olur bu elbiseye. Mutluluklar...

Elbisenin modeli çok hoş çok beğendim... Renk olarakta çok güzel bence de siyahtan yana olmasın tercihin...

Toplu saç sevmem ama söz gününde rahat etmek amacı ile at kuyruğu olabilir kendimde de öyle düşünüyorum.
Hem elbisenin modeli ortaya çıkar...

Mutluluklar dilerim.

Back