Söz Kesimi sözde giymek istediğim kıyafet ve saç modeli nasıııııııl? (resimli)

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
selaaam gençlikk:) yaz sonunda hayırlısıyla isteme söz bir arada yapacağız ben şimdiden heycan yaptım:)

istediğim elbise modeli buu;

ben siyah istiyorum ama kayınvalide adayım matem günümü bu dedi saçlarım siyah ben hala siyah olmasından yanayım:) belki bi ihtimal bu renk diktirip altına pembe bi topuklu ayakkabı giyebilirim,siyah olursa siyah sizce??

saç modelide böyle;
saçım bundan 4 parmak daha uzun,topuz istemiyorum sevmiyorum yaşımada gitmeyeceğini düşünüyorum bu saçında doğal olmasını istiyorum inşallah yapabilirler ya:18:

kızlar ne dersiniz güzel mi? ben abiye tarzı bişey istemiyorum evde olacağı için ne çok sade ne çok abartılı olmalı.. bi tavsiyesi olan varmı? yorumlarınızı bekliyorum sevgileeeeeeer

Elbiseyi toplu saç gösterir çünkü omuz detayı vs var ama senin seçtiğin saçta risksiz normal bi saç herkes beğenir oyuzden seçimlerin güzel :)

Elbiseyi toplu saç gösterir çünkü omuz detayı vs var ama senin seçtiğin saçta risksiz normal bi saç herkes beğenir oyuzden seçimlerin güzel :)

teşekkür ederim:) saç çok riskli ya cok uzun saçım topuz büyük ihtimal cok büyük olur,at kuyruğu düşündüm oda çok sade geldi bu seçtiğim saçı yapmakta zor ama düğün saçı gibi olursa oturup bide o bukleleri açmak gerek saç provası şart:)

Bu elbise modeli gayet güzel.Beyaz daha güzel gösterişli geldi bana da.Altına da bence siyah tonlarda ayakkabı giyebilirsin.Saç modeli de güzel aslında.Seçtiklerini hepsi güzel canım

Bu elbise modeli gayet güzel.Beyaz daha güzel gösterişli geldi bana da.Altına da bence siyah tonlarda ayakkabı giyebilirsin.Saç modeli de güzel aslında.Seçtiklerini hepsi güzel canım

beyazın altına siyah çok mu patlar ki denemek lazım aslında teşekkür ederim yorumun içinn:)

kızlar tavsiye ve deneyimlerinizi bekliyorum

beyazın altına siyah çok mu patlar ki denemek lazım aslında teşekkür ederim yorumun içinn:)

kızlar tavsiye ve deneyimlerinizi bekliyorum

Resimde de siyah ayakkabı var.Çok gözüme batmadı öyle açıkcası.Gayet hoş duruyor.Bir de saçların siyahmış öyle bağdaşım kurdum ben.
Tabi son karar senin canım.Ayrıca rica ederim

Resimde de siyah ayakkabı var.Çok gözüme batmadı öyle açıkcası.Gayet hoş duruyor.Bir de saçların siyahmış öyle bağdaşım kurdum ben.
Tabi son karar senin canım.Ayrıca rica ederim

resimdeki ayakkabıda hoş durmuş aslında canım gerçekten şöyle süet ince topuk zarif bi ayakkabı gidebilir sanki:)

Dağınık ve açık sac herzaman tercihim.......

Canım saçın uzunsa öyle o gün kullanımda zorluk çekebilirsin bir de elbiseyi göstermesi açısından yine aynı şekilde maşa yaptırıp toplatabilirsin gayet şık olur

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız içinn bu saç için ne demeli kuaföre? direk fotoğrafımı göstermeli bazen yapılan maşalar doğallıktan çok uzak oluyor ya:S

Elbise çok güzelmiş bayıldım :) siyah rengi çok sevmeme rağmen bence bu model için beyaz daha güzel olur.
elbise sıradan bi elbise değil ama eğer siyah tercih edersen bence sıradan görünür gibi geldi bana ama genede karar senin tabi

teşekkür ederimm:) beyaz elbisenin altına ne renk ayakkabı dersin siyah mı pembemi?

Su dalgası diyebilirsin canım normal maşa gerçekten doğallıktan uzak oluyor

Elbise güzel ama o elbiseye o saç modeli gitmez kesinlikle, doğal görünümlü topuzlardan olmalı.

Saçlarınız toplu olursa daha iyi olur modeli gözüksün şık ama sade bi topuz

kesinlikle elbiseniz beyaz olmalı çok şık ve zarif elbısenın modelıne bayıldım:)mutluluklar dilerim buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…