Elbiseyi toplu saç gösterir çünkü omuz detayı vs var ama senin seçtiğin saçta risksiz normal bi saç herkes beğenir oyuzden seçimlerin güzel :)
Bu elbise modeli gayet güzel.Beyaz daha güzel gösterişli geldi bana da.Altına da bence siyah tonlarda ayakkabı giyebilirsin.Saç modeli de güzel aslında.Seçtiklerini hepsi güzel canım
beyazın altına siyah çok mu patlar ki denemek lazım aslında teşekkür ederim yorumun içinn:)
kızlar tavsiye ve deneyimlerinizi bekliyorum
Resimde de siyah ayakkabı var.Çok gözüme batmadı öyle açıkcası.Gayet hoş duruyor.Bir de saçların siyahmış öyle bağdaşım kurdum ben.
Tabi son karar senin canım.Ayrıca rica ederim
Şimdiden hayırlı olsun..
Elbise ve rengi çok zarif. Saç da ensede topuz olabilir.
Eki Görüntüle 596115 Eki Görüntüle 596116 Eki Görüntüle 596117 Eki Görüntüle 596118
selaaam gençlikk:) yaz sonunda hayırlısıyla isteme söz bir arada yapacağız ben şimdiden heycan yaptım:)
istediğim elbise modeli buu;Eki Görüntüle 596095 Eki Görüntüle 596093
ben siyah istiyorum ama kayınvalide adayım matem günümü bu dedisaçlarım siyah ben hala siyah olmasından yanayım:) belki bi ihtimal bu renk diktirip altına pembe bi topuklu ayakkabı giyebilirim,siyah olursa siyah sizce??
saç modelide böyle;Eki Görüntüle 596096
saçım bundan 4 parmak daha uzun,topuz istemiyorum sevmiyorum yaşımada gitmeyeceğini düşünüyorum bu saçında doğal olmasını istiyorum inşallah yapabilirler ya:18:
kızlar ne dersiniz güzel mi? ben abiye tarzı bişey istemiyorum evde olacağı için ne çok sade ne çok abartılı olmalı.. bi tavsiyesi olan varmı? yorumlarınızı bekliyorum sevgileeeeeeer
Dağınık ve açık sac herzaman tercihim.......
Elbise çok güzelmiş bayıldım :) siyah rengi çok sevmeme rağmen bence bu model için beyaz daha güzel olur.
elbise sıradan bi elbise değil ama eğer siyah tercih edersen bence sıradan görünür gibi geldi bana ama genede karar senin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?