sonucta gencecik ve hayalleri olan bi kızcagızdı oda ana kuzusuydu insanlarda vicdan kalmamış ne yazık !inancın ne olursa olsun hangi partiyi desteklersen destekle farketmez boyle acı bir sekilde hayatını kaybetmis insanların arkasından bu tarz yorumlar yapan kisilerde vicdan denen birsey yok..
aminİşte kutuplastigimizin resmi ne denir ki hepsi de başı açık kapalı ülkemizin geleceği idi.yaziklar olsun sözcü ye sanırım Lamelif aminenin yakını idi.mekani cennet olsun
Burada derken bizim forumu mu ofisbu tür durumlarda hep troller olur, ciddiye almaya değmez.. ona bakılırsa "ölenlerin yarısı chp li geri kalanı da paralel yani bir kayıp yok" diyen bir troll daha paylaşılmıştı burada.. bu tipler hep oldu ve olacak..
Burada derken bizim forumu mu ofis
evet evet Ankara konusunda orta sayfalarda bir yerdeydi, bulursam sayfasını eklerim..[/QUOT
Biz kendi içimizden bile ölenlere uzulmuyorsak hatta iyi oldu diyorsak elin fransız ının uzulmemesi hatta sevinmesi gayet makul
https://www.facebook.com/fikkiradam....1458154169./1538592119768814/?type=3&theaterbu tür durumlarda hep troller olur, ciddiye almaya değmez.. ona bakılırsa "ölenlerin yarısı chp li geri kalanı da paralel yani bir kayıp yok" diyen bir troll daha paylaşılmıştı burada.. bu tipler hep oldu ve olacak..
tamamen gerçek olduklarını da düşünmüyorum ofis dayıacaba ona retweet ve fav'larla destek olanlar da fake mi dombik?
Bu zihniyete sahip insanlar bnm için lütfen gözardı et butonuna bassin
Atabilrimisiniz banaKoyduğunuz fotoğraftan sonra küçük bir araştırma yaptım. Kitap okuyan arkadaşın facebook profilini buldum ve son gönderisinde -yaklaşık 6 saat önce- bu iftiraya karşı neler yapılabileceğini sorduğunu gördüm.
İsteyene profilin linkini özelden atabilirim. Şimdi buradan paylaşıp ifşa etmeyelim.
İlk iki resim aynı olabilir benziyorda, alttakinin hiç alakası yok be dombik diğerleriyletamamen gerçek olduklarını da düşünmüyorum ofis dayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?