• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözcü okurundan saldırıda hayatını kaybeden başörtülü öğretmen adayı için iğrenç yorum!

Konuya gelecek olursak, bu ülkede gereksiz insan çok fazla.Var böyle ne yaptığını bilmeyen insanlar.Ama bir haberin altına yapılan gerçek olup olmadığı bile belli olmayan bir yorumu haber yapacak kadar komik haber kaynaklarımızda var demekki.
Konu sahibi siz bu konuyu niye açtınız ?
79 milyonluk ülkede sanal bir karakterin yaptığı yorum üzerinden yine mağdur edebiyatı mı amaç?

İlk iki resim aynı olabilir benziyorda, alttakinin hiç alakası yok be dombik diğerleriyle
baktım bende face hesabına.Paylaşmadan önce o alttaki bağıran adamın ismini arattım ama bulamadım. Kibledim kendimi.Kimseyi kandırma yoluna gitmeyeyim bende.

baktım bende face hesabına.Paylaşmadan önce o alttaki bağıran adamın ismini arattım ama bulamadım. Kibledim kendimi.Kimseyi kandırma yoluna gitmeyeyim bende.
Yok kandıyosun demedik.
O kadar çok bilgi kirliliği var ki sanal alemde. Yarısı uydurmasyon.İnsanların işi gücü yok böyle gereksizlikler için uğraşıyor. Ve bunu her kesim yapıyor

Konuya gelecek olursak, bu ülkede gereksiz insan çok fazla.Var böyle ne yaptığını bilmeyen insanlar.Ama bir haberin altına yapılan gerçek olup olmadığı bile belli olmayan bir yorumu haber yapacak kadar komik haber kaynaklarımızda var demekki.
Konu sahibi siz bu konuyu niye açtınız ?
79 milyonluk ülkede sanal bir karakterin yaptığı yorum üzerinden yine mağdur edebiyatı mı amaç?
Magdur edebiyati yaptigimi da nerden cikardiniz bu kiz da digerler gibi patlamda olmedimi

İşte kutuplastigimizin resmi ne denir ki hepsi de başı açık kapalı ülkemizin geleceği idi.yaziklar olsun sözcü ye sanırım Lamelif aminenin yakını idi.mekani cennet olsun
ya..
allah rahmet eylesin .
lamelifin de başı sağolsun.

yanlız bu yorumu gazetenin haberi imiş gibi yansıtmak çok artniyetli bir yaklaşım.
bu yorumdan herhangi bir farkı yok.

ben de açarım istediğim gazetenin sitesine yorum yaparım.
ben küfür edersem gazeteyi mi suçlayacaksınız.
Ak it gazetesinin sitesine yapayım bir yorum mesela .
eeeee ..

Magdur edebiyati yaptigimi da nerden cikardiniz bu kiz da digerler gibi patlamda olmedimi
Ne alaka?
Evet , Allah rahmet eylesin. Diğer gençlere de bu gencede çok çok üzüldük.
De açtığınız konu keşke bu kız çocuğunun, yaşamı, ailesi... Vs olsaydı.
Densizin biri, bir haberin altına bişeyler yazmış . Bunun bir haber değeri var mıdır?
Varsa amacınız nedir?

sen de başörtülü müsün?
kurban olurum sizin gibi başörtülüye ben yaa.
bazılarına göre akepeli olmadığımız için,başörtümüz de ibadetlerimizde kabul görmüyor.alenen fetva verdi burada birileri.:KK14:

Back