- 19 Şubat 2014
- 572
- 132
- 43
- 34
Sözcü namazdan rahatsız oldu
Anaokulunda eğitim gören 520 çocuk, "Benim namazım şenliği" kapsamında, Ataşehir Mimar Sinan Camisi'ndeki etkinliklere katıldı, Sözcü gazetesi bu durumdan rahatsız oldu.
Mutlu Şirinler Anaokulu tarafından organize edilen şenlik çerçevesinde, çocukların namazla tanışmasını sağlamak amacıyla 11 anaokulundan 520 öğrenci Ataşehir Mimar Sinan Camisi'nde buluştu.
İlk olarak caminin konferans salonunda öğretmenlerin oynadığı ve namazın önemini anlatan tiyatro oyununu izleyen öğrenciler, ardından camiye giderek birlikte öğle namazı kıldı.
Eki Görüntüle 1083940
SÖZCÜ: "HÜZÜN DOLUYOR İNSAN"
Fakat Müslüman bir ülkede çocukların dinini öğrenmesinden daha doğal bir şey yokken, Sözcü gazetesi bu haberi "Bugün 23 Nisan, hüzün doluyor insan.." şeklinde gördü.
takvim
Hiristiyanlarin dini günü olan Weinacht senligini alip ülkeye uygularlar.
Hani su yilbasinda sokaklari süsleyip cam agaclari süsleme olayi.
Ama kimse bune ya hiristiyan bir ülkemiyiz de onlarin dini gününü bizde yasiyoruz demez.
Almanyada o kadar müslüman var birgün olsun Ramazan bayraminda yada Kurban bayraminda bize eslik ettiklerini görmedim.
Ama bizim ülkemizde cocuklari camiye ve namaza alistirmak ve islamin korku degil sevgi dini oldugunu asilamak icin yapilan seyler abes karsilanir.
Bazen insan gercekten hayret ediyor:)
Weihnachten, hiristiyanlarin dini günü degilmismis:))))))
Baksen ya, desenize siz biliyorsunuz ama bu hiristiyanlar kendi dininden habersiz:)
Isanin dogum gününü kutluyorlar, cam süsleyerek, sokaklari süsleyerek.
Insanlarin bilmedigi konuda bile biliyor gibi konusmasi beni cok güldürüyor ya:)
Weihnachten yada Noel hiristiyanlara göre HZ Isa nin dogum günüdür, onun icin kutlarlar. Katolikler 25 aralikta, ortadoxlar 6 ocakta falan filan diye mezheplerine göre degisir bu tarih..
Hani, namaz kilmayi, Allah i sevmeyi, dini ögreten bir etkinlige " aaa kesin sov yapiyooo bunnarr, ay kesin gövde gösterisi vb vb" diyen insanlar varya, heh iste onlar Hiristiyanin dini gününün Türkiye ye monta edilmesine hiiiiccccc birsey demezler, hatta birsey demek isteyenide neredeyse bogarlar zira "ne var bunda beeee, geri kafalilarrrrr, size ne beeee" cevabi hazirdir
Ama namazi, Allah i sevmeyi, dini ögretmek icin yapilan bir etkinlige dil uzatmayi kendilerinde hak görürler..
bazilari yine milli bayrami karistirmis ve fark ettiyseniz sözcü ne güzelde ufacik yazmis 23. nisandan bir gün önce diye :)))
amac herhaliyle ortada fazla söze gerek yok...
ve kimse kimsenin evladina karisamaz isteyen istedigi yere göndere bilir...
herkezin yetistirme tarzi farklidir artik ailelerin kendi cocuklarini nasil yetistirmelerine de mi karisicaklar...
ALLAHcc sayilarini artirsin... MasaALLAH BarekALLAH
Weihnachten, hiristiyanlarin dini günü degilmismis:))))))
Baksen ya, desenize siz biliyorsunuz ama bu hiristiyanlar kendi dininden habersiz:)
Isanin dogum gününü kutluyorlar, cam süsleyerek, sokaklari süsleyerek.
Insanlarin bilmedigi konuda bile biliyor gibi konusmasi beni cok güldürüyor ya:)
Weihnachten yada Noel hiristiyanlara göre HZ Isa nin dogum günüdür, onun icin kutlarlar. Katolikler 25 aralikta, ortadoxlar 6 ocakta falan filan diye mezheplerine göre degisir bu tarih..
Hani, namaz kilmayi, Allah i sevmeyi, dini ögreten bir etkinlige " aaa kesin sov yapiyooo bunnarr, ay kesin gövde gösterisi vb vb" diyen insanlar varya, heh iste onlar Hiristiyanin dini gününün Türkiye ye monta edilmesine hiiiiccccc birsey demezler, hatta birsey demek isteyenide neredeyse bogarlar zira "ne var bunda beeee, geri kafalilarrrrr, size ne beeee" cevabi hazirdir
Ama namazi, Allah i sevmeyi, dini ögretmek icin yapilan bir etkinlige dil uzatmayi kendilerinde hak görürler..
Isteerse 1 ay 23 nisan kutlansin, insanlar ve cocuklari nasil isterse öyle kutlar, kimseyede soracak degil nasil kutlayacaklarini! Bu kadar basit!
O kısım neden küçük yazılmış :)
uyanık gazetecilik olsa gerek
bende yeni farkettim minnacık yazmışlar
Isteerse 1 ay 23 nisan kutlansin, insanlar ve cocuklari nasil isterse öyle kutlar, kimseyede soracak degil nasil kutlayacaklarini! Bu kadar basit!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?