• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Yüzüklerimizi Paylasalim mi?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Kizlar Haftaya sözüm olacak
Cumagünü secmeye gidicez
Ben bu tarz düsünüyorum
Sizce hangi numara?
Celik veya Gümüs düsünüyoruz
Sizde paylasin hadi
Ve bana da yardimci olun
Tek tas henüz vermedi Teklif gelmedi halen :(((
Cuma günü son sansi :((

3 Numarayi bulursam hemen kapicammm :))
Sizce?? tasli kullanisli olurmuu

Vazgectim beyaz altin olacak :)))

3 MART

Yüzügümüüü sectimmmmmmmm kizlarrr
Beyaz sari altin karisik
Üstten bakinca beyaz
etrafi sari
Askimin kisi Celik, erkekler zaten takmiyor, nisanda alyans takar
Bende Söz yüzügümü sol Yüzük Parmagima takarim :))
Taslari gömülmüs, cok rahattt

Son düzenleme:
Benim tek taşım nişandan sonra geldi, nişandan sonra evlenme teklifi aldım yani :1: Tam tur olanların kullanışlı olacağını düşünmüyorum. Avuç içi çok fazla yere değiyor. Evet 3 numara gayet hoş, 2 numara daha kullanışlı gibi (taşları gömme duruyor). Bence gümüş alma, pırlanta olması şart değil; beyaz altın alabilirsin. Daha sonra alyansının yanına takarsın, ışıltılı durur. Ama söz yüzüğü gümüş, alyans altın, yan yana... Benim içime sinmezdi açıkcası. Yinede siz bilirsiniz. Mutluluklar :16:

Benim tek taşım nişandan sonra geldi, nişandan sonra evlenme teklifi aldım yani :1: Tam tur olanların kullanışlı olacağını düşünmüyorum. Avuç içi çok fazla yere değiyor. Evet 3 numara gayet hoş, 2 numara daha kullanışlı gibi (taşları gömme duruyor). Bence gümüş alma, pırlanta olması şart değil; beyaz altın alabilirsin. Daha sonra alyansının yanına takarsın, ışıltılı durur. Ama söz yüzüğü gümüş, alyans altın, yan yana... Benim içime sinmezdi açıkcası. Yinede siz bilirsiniz. Mutluluklar :16:

Cnm genelde tek tas oluyo söz yuzugu. Ama ben sevdigiminde yuzuk takmasini cok istiom o yuzden bi kac aylik icin gumus tercih ediyoruz. Aslinda hic alinmicakti bari gumus ince bisey olsun dedim.
Nisanlaninca soz yugumle birlikte takmam alyansi sanmiom. :) ama tabi kim istemez beyaz altin :))

Hmm anladım canım şimdi :) evet tek taş oluyor sözde genelde, yada incecik söz alyansları varmış eskiden :1: aynen bende eğer ben takıyorsam sende yüzük takacaksın demiştim, hiç sözmüş değilmiş düşünmeden beğendiğimiz alyansları almıştık. içinize sinen olsunda, gerisi teferruat. :34:

Hmm anladım canım şimdi :) evet tek taş oluyor sözde genelde, yada incecik söz alyansları varmış eskiden :1: aynen bende eğer ben takıyorsam sende yüzük takacaksın demiştim, hiç sözmüş değilmiş düşünmeden beğendiğimiz alyansları almıştık. içinize sinen olsunda, gerisi teferruat. :34:

Haha aklima soktUn beyaz altin alicam tek sira tas :))) ins uyguna bulurum. Hemde dedigin gibi alyansla beraber takarim :))
Cuma ola hayrola :))

En güzeli canım. Hep takmasan bile, şık kıyafet giydiğinde özel bir yere gittiğinde alyansınla takarsın; daha sonra hayırlısıyla tek taşında elir. Oh mis... Işıl ışıl takarsın. Var var kuyumcularda birsürü model var. En içine sineni olsun :))

En güzeli canım. Hep takmasan bile, şık kıyafet giydiğinde özel bir yere gittiğinde alyansınla takarsın; daha sonra hayırlısıyla tek taşında elir. Oh mis... Işıl ışıl takarsın. Var var kuyumcularda birsürü model var. En içine sineni olsun :))

TSK ederim cnm. Gumusle beyaz altin arasinda 40 euro fark var sadece. Beyaz altin almaken iyisi haklisin.
Dün baktim carsida. Birtane altin renginde buldum ama sol parmagima oldu tek :(((
Diger carsiya bakicaz bugun. Ve yemek yicez... bakalim tek tasimi takicakmi...

Benimkide evlenme teklifi etmeden tek taş ve söz yüzüğü getirdi kapıma.. :1:
Teklif hala yok.. :19:

Benim söz yüzüğüm tamtur; ilk zamanlar parmak aramı acıttı.. Ben hassas tenliyim bunu göz önünde bulundurarak düşünün tabii.. Ama 2-3 güne alıştı tenim.

1. diyorum.. :71: ;
Bu arada gümüş almayın canım.. Gerekirse birkaç zaman daha bekleyin ama beyaz altın alın..
Gümüş kararır falan, için soğur..
Azıcık daha ciddi görünüyor beyaz aldın bence. :)
Allah mutlu etsin.. :nazar:

Benimkide evlenme teklifi etmeden tek taş ve söz yüzüğü getirdi kapıma.. :1:
Teklif hala yok.. :19:

Benim söz yüzüğüm tamtur; ilk zamanlar parmak aramı acıttı.. Ben hassas tenliyim bunu göz önünde bulundurarak düşünün tabii.. Ama 2-3 güne alıştı tenim.

1. diyorum.. :71: ;
Bu arada gümüş almayın canım.. Gerekirse birkaç zaman daha bekleyin ama beyaz altın alın..
Gümüş kararır falan, için soğur..
Azıcık daha ciddi görünüyor beyaz aldın bence. :)
Allah mutlu etsin.. :nazar:

Sagol canim aminn
valla benimde teklif yok tektas yok :((
baska özel bir günde takicakmis
cani sagolsunn
Söz yüzügüm icime sindi kendimiz sectikk bak

Altin aldim canim hemde beyaz sari karisik dikkat edersen :)
askimin da celik

kızlar ıkı ay once fln benımde sozum oldu bende uc sıra tamtur taktım tabı tektasımda dahıl cok rahat ve kullanıslı beyaz altın olarak aldım alyanslarımız cok daha farklı olacak ben bu tamturları soz ıcın cok uygun buluyorum

Back