Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben erkek arkadaşımla sevgiler gününde kendi aramızda yüzük takıcaz şimdi onun yüzüğünü ben benimkini omu almalı yoksa ikisinide erkekmi alıyo ve ona hediye almalımıyım nasıl oluyo acaba bi akıl verin lütfen...
bana hiç bişey ödetmeyi sevmiyo zaten ikimizde öğrenciyiz gümüş yüzük alcaz zaten ama içim rahat etmiyo yinede. birde sevgililer günü ya hediye almam gerekir dimi?
yok canım neden gereksin. hediye hiçbir zaman şart değildir. evliyim. inanki eşime doğum gününde de evlilk yıldönümümüz sevgililer günü 1. yıl olacak hediye almadım almıycamda... onada alma dedim. önemsiz şeyler bunlar.
gümüş yüzükse sen yinede teklif et ısrar et olmassa olmaz artık:)
Allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun şimdiden.
o zaman ya normal alyans alın nişanda alıcağınız ya da ben
sormuştum 50 liraya filan altın alyanslar oluyor söz yüzüğü yerine öyle bir şey alabilirsiniz,
hatta onlar zaten sana takıcak bir yüzük , bazen erkekler altın takmak istemiyor ince gümüş bir yüzük de alabilirsin
canım öncelikle sevginiz mutlulugunuz daim olsun inşallahhhhhhh.....
bende eşimle sevgiliyken aramızda söz gibi bişi yaptı üniv.de oluncada kıskanclık fena oluyo kabul etmedim tabi önce sonra sen benimsin benim olacaksın felan diye diretince mecburen bende kabul etmiştim bigün bende ona süpriz yaptım içinede isimlerimizi yazdırdım hediyem var sana dedim tabi buda ona cokkk sevimdi o tektas 22 ayar aldı bense gümüş eşim altın haram demişti öle konusurken ve o yüzük evlendik hala parmagında nişanımda ailem taktı ama eşim araba sürerken altın yüzügü kırmıs kenarlarını sonra cıkardık ve benim aldıgım o gümüş yüzük parmagında tabi onun anlamı mutlulugu bi baska oluyo yaaa.....yerimseniben