söz yüzüğünü geri vermelimiyim ne yapmalıyım ? yardım

yok canım bende toplu iğnesi dahi kalmasın hiçbirinin istemiyorum alsınlar kendileri giysinler taksınlar amaaa kendi kızlarıda nişanlı birşey demiyorum..
Allah Görüyor tatlım takma kafana. Bende istemiyordum zaten, istemeye gelirlerken getirdikleri cikolata tabağını bile geri verdim. Ama senin gidip vermen Yakışmaz, bence halan eski sözlünle konuşsun ona göre verirsin bohçayı

Allah Görüyor tatlım takma kafana. Bende istemiyordum zaten, istemeye gelirlerken getirdikleri cikolata tabağını bile geri verdim. Ama senin gidip vermen Yakışmaz, bence halan eski sözlünle konuşsun ona göre verirsin bohçayı

bohça yok canım söz günü alınan elbise ayakkabı var gelen çikolatanın tabağı var yüzük var ne yapim ben bunları sonuçta ama doğru zamanmı şu an bilmiyorum o henüz işe bile başlamadı hala izinde

bohça yok canım söz günü alınan elbise ayakkabı var gelen çikolatanın tabağı var yüzük var ne yapim ben bunları sonuçta ama doğru zamanmı şu an bilmiyorum o henüz işe bile başlamadı hala izinde
Bence bekle tatlım biraz daha, halan konuşursa eski sözlünle ona göre bi karar verilir. Ben sözlünün tamamen vazgeçtiğini düşünmüyorum nedense, belki kafasını toplamaya ihtiyacı vardır, sabret. Herşey gönlünce olsun inşallah

kızlar durumumu okuyanlar biliyor söz atıldı kaynanadan dolayı yüzük evde ayrıldığımızda da yüzüğü almadı bana aldıkları söz kıyafetleride duruyor evde normalde bunlar geri verilirmiş bir kısımda boşver verme diyor eski sözlümle henüz o günden sonra hiç konuşmadık çünkü kendisi ile sorunumuz yoktu zira artık face ide yok dünde telefondan watsabı silmiş tamamen kaçıyor insanlardan bir nevi işede gitmiyor halam kendisiyle konuşucak dertleşme amaçlı araları iyidir ama ne zaman bilmiyorum..sizce ne yapim eşyaları gidip verim mi bekliyimmi 1 hafta oldu henüz ?

kargoyla filan yolla gidip yüz göz olma hiç kimseyle...

Ben olsam muhattap bile olmadan biriyle gönderirdim. Siz de öyle yapmalısınız.

sözlüm 1 hafta içinde değiştiği için aklıma neler gelio yoksa byümü yaptrdılar naptılar diyede düşünmüyor değilim ya :KK43:

X