söz yüzüğünü geri vermelimiyim ne yapmalıyım ? yardım

Bencede yolla kadın lafını yapar bide ona üzülürsün allahım ne zevk alırlar insanlar sevenleri ayırmakdan pessss doğrusu

Şimdiden az çok tanımışsın bir tek oğlu ile evlenmiyorsun ki aile ne olacak hepimizin başında kara kedi gibi inanın benden çok eşim korkuyor anasından deli desen değil akıllı desen değil boşver o zaman bu iş olsada uzak uzak uzak bayramdan bayrama.

Şimdiden az çok tanımışsın bir tek oğlu ile evlenmiyorsun ki aile ne olacak hepimizin başında kara kedi gibi inanın benden çok eşim korkuyor anasından deli desen değil akıllı desen değil boşver o zaman bu iş olsada uzak uzak uzak bayramdan bayrama.

ay ne güldüm ya ilahi :KK70:

kendin sakın gitme. Madem halan iyi ya halan ile gönder yada ver kargoya gitsin. Senin götürmen uygun olmaz ki kapıda sana ters bir laf edip daha da canını sıkabilirler. Yol yakınken kurtulmuşsun.

hahaha delisin ya :) bizimkindeki korku değildi bişe olursa benden olmasın anneme vebalini almıyım saygı vs korkmaz asla evdekıler bundan korkardı

kendin sakın gitme. Madem halan iyi ya halan ile gönder yada ver kargoya gitsin. Senin götürmen uygun olmaz ki kapıda sana ters bir laf edip daha da canını sıkabilirler. Yol yakınken kurtulmuşsun.

vallahi halamın onla konuşmasını bekliyoum çünkü hiçbişey konuşulmadı böyle bir durumda var çevremdekilerde acele etme bi bekle diyor belli olmaz vs vallahi bende bilmiyorum ki nasıl yapayım

hahaha delisin ya :) bizimkindeki korku değildi bişe olursa benden olmasın anneme vebalini almıyım saygı vs korkmaz asla evdekıler bundan korkardı
Benim elimden de onlar güya korkuyorlarmış
Ee ben de diyorum ki deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

Eşimden demek istedim.

şu evlenen yada evlenmk isteyen adım atan insanları bir rahat bıraksalar ne olur evlen diye 30 yıl çocuğu yersin söz olur havalara uçarsın sorun yok snra benim kurallarım var kapalı vs tabi bunları dolaylı yoldan söylerler

Tatlım bence sen geri vermeye falan gitme sakın. Aslında bazı yörelerde verilen hediyeler geri alınmıyor, belki eski sözlünün aileside öyledir. Benimkiler arayıp istemişti, iyide oldu kim götürecek diye beklerken :KK70: o yüzden beklemelisin, arkandan laf ederler diye düsünme ne derlerse desinler.

Ben olsam kargoyla gönderirdim.
Evde bu olayı hatırlatan bir şey olmasını istemezdim.

Bir paket de kına ekler miydim bilmem. Eğlenceli olabilirdi aslında :KK8:

Tatlım bence sen geri vermeye falan gitme sakın. Aslında bazı yörelerde verilen hediyeler geri alınmıyor, belki eski sözlünün aileside öyledir. Benimkiler arayıp istemişti, iyide oldu kim götürecek diye beklerken :KK70: o yüzden beklemelisin, arkandan laf ederler diye düsünme ne derlerse desinler.

yok canım bende toplu iğnesi dahi kalmasın hiçbirinin istemiyorum alsınlar kendileri giysinler taksınlar amaaa kendi kızlarıda nişanlı birşey demiyorum..

Ben olsam kargoyla gönderirdim.
Evde bu olayı hatırlatan bir şey olmasını istemezdim.

Bir paket de kına ekler miydim bilmem. Eğlenceli olabilirdi aslında :KK8:

ya öyle tuhaflar ki hayatımda böylesini görmedim böyle aile aslında ...ablaları destek bana kardeşi destek snra ne oluyorsa artık bir anda watsapta durumlarına saçma sapan şeyler yazıolar...yazık diyebiliosun

X