- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden az çok tanımışsın bir tek oğlu ile evlenmiyorsun ki aile ne olacak hepimizin başında kara kedi gibi inanın benden çok eşim korkuyor anasından deli desen değil akıllı desen değil boşver o zaman bu iş olsada uzak uzak uzak bayramdan bayrama.
bol kurdelalı bi paket yap
zile bas ''hayrını görün'' de
dön arkanı git..
Gül gül de Allah başa vermesin çekilecek çile değil dengesiz insanlarla muhatap olmak.ay ne güldüm ya ilahi
Şimdiden az çok tanımışsın bir tek oğlu ile evlenmiyorsun ki aile ne olacak hepimizin başında kara kedi gibi inanın benden çok eşim korkuyor anasından deli desen değil akıllı desen değil boşver o zaman bu iş olsada uzak uzak uzak bayramdan bayrama.
kendin sakın gitme. Madem halan iyi ya halan ile gönder yada ver kargoya gitsin. Senin götürmen uygun olmaz ki kapıda sana ters bir laf edip daha da canını sıkabilirler. Yol yakınken kurtulmuşsun.
Bencede yolla kadın lafını yapar bide ona üzülürsün allahım ne zevk alırlar insanlar sevenleri ayırmakdan pessss doğrusu
Benim elimden de onlar güya korkuyorlarmışhahaha delisin ya :) bizimkindeki korku değildi bişe olursa benden olmasın anneme vebalini almıyım saygı vs korkmaz asla evdekıler bundan korkardı
Eşimden demek istedim.Benim elimden de onlar güya korkuyorlarmış
Ee ben de diyorum ki deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
Gül gül de Allah başa vermesin çekilecek çile değil dengesiz insanlarla muhatap olmak.
Eşimden demek istedim.
Üzülme tatlım kimsenin ahı kimsede kalmaz bundada hayır yokmuş de geç kimse için değmez üzülmeye kahırlanmayaaynen ne zevkle almıştım bir günüm onları almakla seçmekle geçmişti şimdi is egeri yollamak ne ağır
Bencede yolla kadın lafını yapar bide ona üzülürsün allahım ne zevk alırlar insanlar sevenleri ayırmakdan pessss doğrusu
Üzülme tatlım kimsenin ahı kimsede kalmaz bundada hayır yokmuş de geç kimse için değmez üzülmeye kahırlanmaya
Tatlım bence sen geri vermeye falan gitme sakın. Aslında bazı yörelerde verilen hediyeler geri alınmıyor, belki eski sözlünün aileside öyledir. Benimkiler arayıp istemişti, iyide oldu kim götürecek diye beklerken o yüzden beklemelisin, arkandan laf ederler diye düsünme ne derlerse desinler.
Ben olsam kargoyla gönderirdim.
Evde bu olayı hatırlatan bir şey olmasını istemezdim.
Bir paket de kına ekler miydim bilmem. Eğlenceli olabilirdi aslında