- Konu Sahibi supurgelicadi
Ayrca tatlım,lise son sınıfta okuyorum üç yıldır altın alyans ve tek taş takıyorum.Onun ailesinde herkes,benim ailemde babam hariç çoğu kişi biliyor.Evet istemeye gelmek için onlarda sabırsızlanıyorlar ama benim okul problemim var.Genel konuşmazsan ve bebe(!) kelimesini kullanmazsan çok sevinirim.Yazmış olduğun mesajdan da gayet net anlaşılıyor ki;akıl yaşta değil başta şekerim sengözlerimebaksanab
kesinlikle katılıyorum benimde yaşım küçük... ve birde geç gittim eğer normal gitseydim şuanda lise 3 te okuyordum...
ama bende (temmuzda 1 yıl olucak) yüzük var
hemen lise bebesi demek yanlış !
eğer bi lise bebekliği varsa LİSE OKUYAN HERKES BEBEKLİK YAPMIŞTIR...
AYRICA DA biz kendimizi gönülleri eğlensin diye çıkmıyoruz ki...
elbet o istemedir şudur budur günler gelicekk! ama şimdiden bi belkide ciddilik için bu
ben yaşım büyük diye asla savunmuyorum ama yaşadığım bazı küçükte olsa olaylardan olgunlaştığımı düşünüyorum bi 30 yaşındaki insan gibide düşünmüyorum kasteddiğim şey bu değil...
yaş önemli değil önemli olan AKIL KAFANIN İÇİNDEKİ BEYİNİN DÜŞÜNME ŞEKLİDİR olgunlaşma olgunluktadır.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son düzenleme: