Söz Kesimi söz yüzüğü nasıl olmalıdır kafam çok karışık yardım

fattime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
171
11
118
öncelikle slm kızlar. Şimdi konuya şöyle başlıyım istemeyle söz bi arada olcak diye düşünüyoruz yani babam verince bana yüzük takcaklar. Genelde tektaş takılıyo sanırım ama sevgilim evlenme teklif edicem diyo ozaman tektaş alcak. Ee iki tane tektaş olmaz. Ayrıca istemede yüzük getircekleri için çıkıp seçemiycezde sanırım. yani şöyle toparlıyım nişanda ikimize alyans alıcaz, tektaşıda sevgilim alcak evlenme teklifi ederken. Sözde ne takılcak nsıl olcak yardım edin kızlar.

Son düzenleme:

tekliften sonra yüzüğü ver, sözde onu taksınlar

aman Allahım durumumu ne güzelde özetlemişsin :)))

öyle bi imkanımız olsa zaten sonraya bırakmazdı teşekkürler ama konu dağıldı biraz durumuma göre söz yüzüğü nasıl olmlıdır.

tamtur tavsiye ederim. benimki tek sıraydı eşim sözden önce vermişti tektaşımı. ama tabi ben aileme diyemedim önceden aldı diye geri verdim tekrar taktı

normal olanı sizin ki gibi aslında. bende sözde yüzüğe çok fazla para vermelerini istemiyorum zaten ince tamtur iyi olur. fikirleriniz için teşekkürler kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…