- Konu Sahibi ciilekkokulum
-
Arkadaslar umuyorumki yakın zamanda sözlenicem tarihi belli degil, erkek arkadasımı bekliyorum.
Aramızda bi tartısma konusu oldu, 'erkege altın haram, kendime gümüs sana altın yüzük alıcam' dedi.
Aranızda bu sekilde yüzük takanınız oldumu, bana cok sacma geliyor, onunki gümüsse benimkide gümüs olsun aynı cift yüzükten takalım istiyorum nasıl olur yanii fikrinizi alabilirmiyim?
Arkadaslar umuyorumki yakın zamanda sözlenicem tarihi belli degil, erkek arkadasımı bekliyorum.
Aramızda bi tartısma konusu oldu, 'erkege altın haram, kendime gümüs sana altın yüzük alıcam' dedi.
Aranızda bu sekilde yüzük takanınız oldumu, bana cok sacma geliyor, onunki gümüsse benimkide gümüs olsun aynı cift yüzükten takalım istiyorum nasıl olur yanii fikrinizi alabilirmiyim?
arkadaslar umuyorumki yakın zamanda sözlenicem tarihi belli degil, erkek arkadasımı bekliyorum.
Daha neler..
Altın yüzük hemde evlilik yüzüğü neden haram olsun yaa...
Alyans dediğin elbette aynı olur, çift olur.
Daha neler..
Altın yüzük hemde evlilik yüzüğü neden haram olsun yaa...
Alyans dediğin elbette aynı olur, çift olur.
Bence bu bir tercih meselesi haram veya degil bnm erkek arkadaşımda dinine çok bağlı ama altın alyans alıcaz dedigin gibi aynı çift
altın erkege haramdır. haram degil diyen günaha girer..! benimde nişanlımınki gümüş benmki altın. onada altın aldık sadece kız tarafı alır diee kaçtı demesinler die aldık ama taktırmıyorum yatıyo öyle :)
altının erkege haram oldugu kuranda gecmiyor lutfen dogrulugu kesin olmayan hadisler yuzunden Allahın haram etmedigi seylere haram demeyiniz gunah olan asıl bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?