- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
Tekrar Merhaba herkese =) Şu söz olayını halledene kadar çok başınızı ağrıtıcam gibi geliyor bana =) Hergün yeni yeni şeyler çıkarıyorum.. Şimdide söz yastığı ve söz tepsisi arasında kaldım. Söz yastıklarını gördüğümden beri açıkçası tepsiler cazip gelmemeye başladı. Yastık almak istiyorum fakat soru işaretlerim de var yok değil. Şimdi öncelikle yüzükler yastıkla gelicek ama adetlerimizde söz tepsisini erkek tarafına vermek gerekiyormuş onlar giderken bu doğru mu ? Öyleyse yastık mı verilcek bu durumda ? İlla birşey verilcekse söz yastığına yüzükler konulup onlara başka bir söz tepsisi versek olur mu ? Çok kafa karıştırıcı şeyler geçen annemin arkadaşları geldi her kafadan bir ses çıktı ve benim moralim çok bozuldu. Kimi yastığa ne gerek var diyor kimi canın ne istiyorsa onu yap diyor kimi de alt tarafı söz diyor =) Beğendiğim yastığı gösterdim orda bulunan arkadaşıma çok beğendi güzelmiş keşke alabilsen dedi bende ben almak istiyorum fiyatları uygun dedim bu sefer de ne gerek var yüzükler yastıktamı olcak çok saçma nasıl tutcaksınız onu demeye başladı iki dk geçmedi iki farklı yorum arasında şaşıp kaldım.. Şu aralar fena moralim bozuk.. Yardımcı olursanız çok memnun olurum =)