• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz.. yardiminiza ihtiyacim var kizlar!

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
selam kizlar, daha bugün üye oldum ve almanyada yasiyorum.. ramazandan sonra söz'üm olucak insallah :52: ama söz konusunda acayip bilgisizim. :5: bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

söz gününde nasil giyinmeli? makyaj, sac nasil yapilmali? :17:
söz'de ne tür taki takilir, alyans alinirmi? yoksa sadece tek tas türü seyler mi? :)

selam kizlar, daha bugün üye oldum ve almanyada yasiyorum.. ramazandan sonra söz'üm olucak insallah :52: ama söz konusunda acayip bilgisizim. :5: bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

söz gününde nasil giyinmeli? makyaj, sac nasil yapilmali? :17:
söz'de ne tür taki takilir, alyans alinirmi? yoksa sadece tek tas türü seyler mi? :)

ben bildiğim kadarıyla anlatayım. Öncelikle sadece isteme ve akabinde yüzük takma şeklinde söz kesimi mi olacak, yoksa söz-nişan beraber mi olacak?

Eğer sadece söz kesimi olacaksa (nişan daha sonra ayrı olacaksa) muhtemelen evde olacaktır. o yüzden şık ama sade bir elbise güzel olacaktır. evde kahveydi, ikramdı şeklinde sunumlar yapılacağından, elbisenin uzun olması ya da fazla sarkıntılı olması istenmeyen kazalara sebep olabilir, bu yüzden ideali diz hizasında bir elbise bana göre :) saç ve makyajın da elbisene uygun bir şekilde doğala yakın olursa güzel olacaktır :) yine ikramlar sebebiyle salık saçı tavsiye etmem, şık bir at kuyruğu ya da doğal bir topuz işini görecektir.

Takı meselesine gelince, yine sadece sözün yapılacağını nişanın ayrı olacağını varsayarak yazıyorum. sözde size tektaş, müstakbelinize ince bir söz yüzüğü takılabilir. ya da her ikiniz de ince söz yüzüklerinden takabilirsiniz. ya da nişanda tekrar yüzük olayı olmasın derseniz, ömür boyu kullanacağınız alyansları alıp onları takabilirsiniz. bunların dışında sözde takı olmaz benim bildiğim. :)

aklına takılan birşey varsa bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım

bencede şık ama doğal olun:34:
sözde kıza tektaş takılır,erkeğe ise söz sözüğü:8:
onun dışında arkadaşında dediğin gibi takı takılmaz:31:
mutluluklar allah tamamına erdirsin:123:

ben bildiğim kadarıyla anlatayım. Öncelikle sadece isteme ve akabinde yüzük takma şeklinde söz kesimi mi olacak, yoksa söz-nişan beraber mi olacak?

Eğer sadece söz kesimi olacaksa (nişan daha sonra ayrı olacaksa) muhtemelen evde olacaktır. o yüzden şık ama sade bir elbise güzel olacaktır. evde kahveydi, ikramdı şeklinde sunumlar yapılacağından, elbisenin uzun olması ya da fazla sarkıntılı olması istenmeyen kazalara sebep olabilir, bu yüzden ideali diz hizasında bir elbise bana göre :) saç ve makyajın da elbisene uygun bir şekilde doğala yakın olursa güzel olacaktır :) yine ikramlar sebebiyle salık saçı tavsiye etmem, şık bir at kuyruğu ya da doğal bir topuz işini görecektir.

Takı meselesine gelince, yine sadece sözün yapılacağını nişanın ayrı olacağını varsayarak yazıyorum. sözde size tektaş, müstakbelinize ince bir söz yüzüğü takılabilir. ya da her ikiniz de ince söz yüzüklerinden takabilirsiniz. ya da nişanda tekrar yüzük olayı olmasın derseniz, ömür boyu kullanacağınız alyansları alıp onları takabilirsiniz. bunların dışında sözde takı olmaz benim bildiğim. :)

aklına takılan birşey varsa bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım

öncelikle cevap yazdigin icin tskr ederim. :* sadece söz olucak canim.. cok yardimci oldun banaaaa.. :46:

bencede şık ama doğal olun:34:
sözde kıza tektaş takılır,erkeğe ise söz sözüğü:8:
onun dışında arkadaşında dediğin gibi takı takılmaz:31:
mutluluklar allah tamamına erdirsin:123:

bende öyle biliyordum ama kiz arkadasim sözünde alyans takinca kafam karisti benim.. :3:
tskr ederim canim benim amin insallah :*

ilk cevap veren arkadaş güzel anlatmış
diz hizasında kısa elbise abartısız makyaj ve abartısız topuz bencede uygun olacaktır takı ise tamtur takılıyo genelde kıza
ailenin durumu uygunsa bir bilezik de takılabiliyo

öncelikle cevap yazdigin icin tskr ederim. :* sadece söz olucak canim.. cok yardimci oldun banaaaa.. :46:

rica ederim canım :) başka aklına takılan birşey olursa seve seve yardımcı olurum :) ben de ailelerin tanışması, kız isteme ve söz telaşlarını yaşayacağım önümüzdeki ay içinde :) o yüzden herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum :)

Back