• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz Yardım

cvleng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
10
1
86
Merhaba kızlar,

Geçen hafta erkek arkadaşımın ailesi ailemle tanışmaya geldi, sonra ertesi gün telefonla arayıp tekrar gelmek için gün istediler. Bu sefer geldiklerinde isteme ve söz olacak. Ama söz adeti nasıldır hiç bir şey bilmiyorum. Nişandan farkı ne? Sözde de erkek yüzük takıyor mu? Onun yüzüğünü kız tarafı mı alıyor? Yüzük tepsisi oluyor mu? Her yörede farklılıklar olabilir ama genel bir çizgisi var sanırım bu işin. Bana bu konuda yardımcı olan olursa çok mutlu olurum. Zamanı geldiğinde aynı yardımı nişan için de isteyeceğim tabii ki :)

Not: Forumda yeni olduğumdan (daha doğrusu yeni yazmaya başladığımdan) henüz sistemi çözmeye çalışıyorum kusura bakmayın. Bunu buraya yazmam uygundur umarım :/

Ayyy bir de söz yüzüğü ve nişan yüzüğü arasındaki fark nedir? Hem erkek hem kız için.

Yüzükleri kızınkini erkek erkeğinkini kız tarafı alır bence söz için teferruata gerek yok çikolata,çiçek ile gelir istendikten sonra yüzüklerinizi takarlar.Hayırlı olsun şimdiden.Bunları sevgilinlede konuş bence biran önce

canım öncelıkle hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah benımde basımdan yenı gectı söz :)) şimdi ben genel olarak sana bahsedeyım bızde bu sekılde tabıkı sızınkıyle farklılık gosterebılır öncelıkle kıyafet kızın kıyaftını ayakkabısını erkek tarafı alır sız ona herhangı bısey almazsınız sözde gıymesı ıcın önceden söz yuzuklerı ayrı nısan yuzuklerı ayrı takılırmıs ama artık tek bır alyans alınıo ve söz nısan hepsınde takılıo :)) bu durumda nısanda kız erkege erkek kıza aldıgı cın tek bır yuzuk alıcaksanız sözde onunkınıde sız alıcaksınız ama yok bız sözde ayrı nısanda ayrı takcaz dersenızde söz yuzuklerını erkek tarafı alır nısanda az önce bahsettıgı9m gıbı zaten . tepsi konsuundada senın tercıhıne kalmıs bırsuru secnekler var yastık platform vs susulu seyler benımkıne profılımden bakalırsın açtığım konular kısmında var . bırde sız onlara böle içinde kadeh olan mendıl corap tan olusan suslu bır tepsi verıosunuz hazır satılıo tepsi değilde şekerlik seklınde olanlar falanda var . he bıde bohca konusu bız sozdede yaptık sızde yapılıomu bılmıorum kayınvalıden yapıcaz derse gelıne sızde damta bı gomlek corap atlet külot falan alırsınız :)))

canım öncelıkle hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah benımde basımdan yenı gectı söz :)) şimdi ben genel olarak sana bahsedeyım bızde bu sekılde tabıkı sızınkıyle farklılık gosterebılır öncelıkle kıyafet kızın kıyaftını ayakkabısını erkek tarafı alır sız ona herhangı bısey almazsınız sözde gıymesı ıcın önceden söz yuzuklerı ayrı nısan yuzuklerı ayrı takılırmıs ama artık tek bır alyans alınıo ve söz nısan hepsınde takılıo :)) bu durumda nısanda kız erkege erkek kıza aldıgı cın tek bır yuzuk alıcaksanız sözde onunkınıde sız alıcaksınız ama yok bız sözde ayrı nısanda ayrı takcaz dersenızde söz yuzuklerını erkek tarafı alır nısanda az önce bahsettıgı9m gıbı zaten . tepsi konsuundada senın tercıhıne kalmıs bırsuru secnekler var yastık platform vs susulu seyler benımkıne profılımden bakalırsın açtığım konular kısmında var . bırde sız onlara böle içinde kadeh olan mendıl corap tan olusan suslu bır tepsi verıosunuz hazır satılıo tepsi değilde şekerlik seklınde olanlar falanda var . he bıde bohca konusu bız sozdede yaptık sızde yapılıomu bılmıorum kayınvalıden yapıcaz derse gelıne sızde damta bı gomlek corap atlet külot falan alırsınız :)))

cnm peki söz nişan bi arada olunca kız tarafı takı yapıyor mu bana takcaklarmış biz ne takcaz sevgilime

Back