iş cddleşnce sen babanlarla konuş dekı böle böle kotu karsılamanızı ıstemıorm sonçta oo sevddgm adamın ailesi ve bnmde ailem olcak fln fılan sen onn soznu almadan davet ettme zatn
babama böyle şeyler söylersem daha çok sinirlenir inan
vay sen bizi beğenmiyorsunda kime karşı tembihliyorsun dan başlar sonu nereye gider bilmem
ve inadına daha da kötü davranır
çok aşırı alıngan babam bu durumlarda
ablamın düğün zamanlarında sıkıntılar bu tür şeylerden oldu daha çok
niyeti gerçekten evlenmekmi değilmi die işin resmiyete dökülmesini istiyorsun.peki hiç bahsediyormu hayalini kuruyormu?bence sözlülük nişanlılık o kadar yıpratıcı bir süreçki yani şimdiki aklım olsa asla asla asla nişan yapmazdım bu kadar net söylüyorum sana.yaşadıklarımız çok zordu.yiyip bitirdim kendimi ne kadar iyi olsada karşı taraf, sen ne kadar sakin saygılı olsanda illaki problem çıkıyor canm.ablanın demek istediği gerçekten niyeti evlenmekmi yoksa seni boşuna bekletmesin diyor başka nasiplerine engel olmasın manasında sanırım abla olaraktan.valla daha çok gençsin kariyerinde var nasip böyle işler ama çok beklemek de yoruyor insanı.açıköğretimi evlendikten sonrada okuyabilir bir an önce askerliğe gitmesi açısından ikna et bence.işide hazırmış çıkınca ailesinin işinde devam etcek.diyosan ki ben sevgisindne eminin sevgimi hakediyor bekleirm dersen beklersin canım ama söz falan yapma bence insan işin içine girince anlıyor böyle uzaktan zor die duyuyodum anlamıyordum ama hakkaten işin içine girince acı gerçekler insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor.ama belirsiz bi durumsa evlilik falan pek gündemde olan bişey değilse bırak gitsin.kötü bir nişanlılık dönemindense hiç olmasın
en basta senin üniversite mezunu olup, sevgilinin lise mezunu olmasını sorun olcagını düşünüp sevgilin üniversiteye başlamış.
sende yüksek lisansa...
yine sen daha üstünsün egitim bakımından. sevgilin bunu dert etmedi mi peki??
bence bekle.. sözlü okdr uzun kalmak dogru olmaz.hem aileler hem siz ailenizden uzaksınız. aileler araya girince bayramda git gel vs olayları olur ve zor olur sizin durumunuz için. önümüzdeki bahara açılırsın ailene. bence tabi
of benim de moralim çok bozuk ya. hayırdır noldu?
anladım canım. sıkma canını, askere gidecek diye biraz kapris yapıyor. daha çok ilgi bekliyorlar, daha çok alttan almanı istiyolar maalesef bu böyle. benim ki de askerde ondan biliyorum. of erkekler...
benimki de askerde. her şey çok iyi, bana ordan çiçek gönderdi. ama bazen çok kaba konuşuyor kalbimi kırıyor. ben söylemeden seni seviyorum demiyor. onun için evlenince başka bir şehre yerleşicem, bugün telefonda "bak bu büyük bir fedakarlık" dedim. o da "başına zorla silah dayamıyorum" dedi.
tatlım hep asker olmasına bağlıyorum ben de ama bıktım artık. ona da dedim yeter bitsin şu günler diye. hiç bana teselli vermiyor. güzel bir söz duyamıyorum. ben hep konuşurken laf sokuyor. 1 seneyi geçti beraberliğimiz ama ben bazen doğru kişiyle miyim diye soruyorum.
79 günümüz kaldı. daha önce iyiydi. asker olmasına yoruyorum bunu. sonra burnundan fitil fitil getircem. sabır sabır hep bir yere kadar ya.. canım çok sıkılıyo ya. seninkinin askerliği uzun dönem mi kısa dönem mi?
ah ah o günler nasıl geçti bir ben bir de allah bilir.
sana tavsiyem, gitmeden önce oturun konuşun. ne olursa olsun ilişkinizin zarar görmemeli.
ona içinden geçenleri söyle, endişelerini, kaygılarını ve iyi şeyleri de tabi, her şeyi söyle, içinde kalmasın. çünkü o uzaktayken, yeterince telefonda uzun uzun ve rahat konuşamama ihtimaliniz çok yüksek. sonra ikinizde keşke şunu deseydim demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?