• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz Yapmalı mı?

iş cddleşnce sen babanlarla konuş dekı böle böle kotu karsılamanızı ıstemıorm sonçta oo sevddgm adamın ailesi ve bnmde ailem olcak fln fılan sen onn soznu almadan davet ettme zatn

babama böyle şeyler söylersem daha çok sinirlenir inan :D
vay sen bizi beğenmiyorsunda kime karşı tembihliyorsun dan başlar sonu nereye gider bilmem
ve inadına daha da kötü davranır
çok aşırı alıngan babam bu durumlarda
ablamın düğün zamanlarında sıkıntılar bu tür şeylerden oldu daha çok :(

babama böyle şeyler söylersem daha çok sinirlenir inan :D
vay sen bizi beğenmiyorsunda kime karşı tembihliyorsun dan başlar sonu nereye gider bilmem
ve inadına daha da kötü davranır
çok aşırı alıngan babam bu durumlarda
ablamın düğün zamanlarında sıkıntılar bu tür şeylerden oldu daha çok :(

oo zaman allah yardımcın olsun bacım ne diyeyım ben :S bol bol dua ettt yatıyorumm ben ıyı gecelerrrrr

en basta senin üniversite mezunu olup, sevgilinin lise mezunu olmasını sorun olcagını düşünüp sevgilin üniversiteye başlamış.
sende yüksek lisansa...
yine sen daha üstünsün egitim bakımından. sevgilin bunu dert etmedi mi peki??
bence bekle.. sözlü okdr uzun kalmak dogru olmaz.hem aileler hem siz ailenizden uzaksınız. aileler araya girince bayramda git gel vs olayları olur ve zor olur sizin durumunuz için. önümüzdeki bahara açılırsın ailene. bence tabi

niyeti gerçekten evlenmekmi değilmi die işin resmiyete dökülmesini istiyorsun.peki hiç bahsediyormu hayalini kuruyormu?bence sözlülük nişanlılık o kadar yıpratıcı bir süreçki yani şimdiki aklım olsa asla asla asla nişan yapmazdım bu kadar net söylüyorum sana.yaşadıklarımız çok zordu.yiyip bitirdim kendimi ne kadar iyi olsada karşı taraf, sen ne kadar sakin saygılı olsanda illaki problem çıkıyor canm.ablanın demek istediği gerçekten niyeti evlenmekmi yoksa seni boşuna bekletmesin diyor başka nasiplerine engel olmasın manasında sanırım abla olaraktan.valla daha çok gençsin kariyerinde var nasip böyle işler ama çok beklemek de yoruyor insanı.açıköğretimi evlendikten sonrada okuyabilir bir an önce askerliğe gitmesi açısından ikna et bence.işide hazırmış çıkınca ailesinin işinde devam etcek.diyosan ki ben sevgisindne eminin sevgimi hakediyor bekleirm dersen beklersin canım ama söz falan yapma bence insan işin içine girince anlıyor böyle uzaktan zor die duyuyodum anlamıyordum ama hakkaten işin içine girince acı gerçekler insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor.ama belirsiz bi durumsa evlilik falan pek gündemde olan bişey değilse bırak gitsin.kötü bir nişanlılık dönemindense hiç olmasın

niyeti gerçekten evlenmekmi değilmi die işin resmiyete dökülmesini istiyorsun.peki hiç bahsediyormu hayalini kuruyormu?bence sözlülük nişanlılık o kadar yıpratıcı bir süreçki yani şimdiki aklım olsa asla asla asla nişan yapmazdım bu kadar net söylüyorum sana.yaşadıklarımız çok zordu.yiyip bitirdim kendimi ne kadar iyi olsada karşı taraf, sen ne kadar sakin saygılı olsanda illaki problem çıkıyor canm.ablanın demek istediği gerçekten niyeti evlenmekmi yoksa seni boşuna bekletmesin diyor başka nasiplerine engel olmasın manasında sanırım abla olaraktan.valla daha çok gençsin kariyerinde var nasip böyle işler ama çok beklemek de yoruyor insanı.açıköğretimi evlendikten sonrada okuyabilir bir an önce askerliğe gitmesi açısından ikna et bence.işide hazırmış çıkınca ailesinin işinde devam etcek.diyosan ki ben sevgisindne eminin sevgimi hakediyor bekleirm dersen beklersin canım ama söz falan yapma bence insan işin içine girince anlıyor böyle uzaktan zor die duyuyodum anlamıyordum ama hakkaten işin içine girince acı gerçekler insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor.ama belirsiz bi durumsa evlilik falan pek gündemde olan bişey değilse bırak gitsin.kötü bir nişanlılık dönemindense hiç olmasın

niyeti evlenmek tabiki. babası hariç ailesinin haberi var benden ve yüzyüzede görüştük tanıstık onlarda onaylıyorlar bizi. onlara kalsa beni çok bile bekletti artık yapılmalı bişeyler adı konmalı diyorlar.
açıköğretimi evlendikten sonrada okur önce askerliğe ikna et demişsin ama acıkogretimi bana yetişmek için değil askerliği kısa dönem yapmak için okuyor zaten.
uzun dönem askere gitmek istemiyor.
söz nişan dönemi benimkinde de zorlu gececeğe benziyor belli olmaz gerci ama ben yalnız yasıyorum. onun okulu askerliği falan derken ben yalnız kalmaya devam edicem. ailemin yanına dönme şansım yok. ve bizim belirsizliğimiz yüzünden bende kendimi yönlendiremiyorum.
belli ki sende zorlu bir süreç gecirmişsin. benimki benim ailemden dolayı evlenmeden once de sonra da sorun olacak. yani ömür boyu olacak olumsuzluk :( kendimi buna hazırlamaya calısıyorum :(

en basta senin üniversite mezunu olup, sevgilinin lise mezunu olmasını sorun olcagını düşünüp sevgilin üniversiteye başlamış.
sende yüksek lisansa...
yine sen daha üstünsün egitim bakımından. sevgilin bunu dert etmedi mi peki??
bence bekle.. sözlü okdr uzun kalmak dogru olmaz.hem aileler hem siz ailenizden uzaksınız. aileler araya girince bayramda git gel vs olayları olur ve zor olur sizin durumunuz için. önümüzdeki bahara açılırsın ailene. bence tabi

üstünlük diye birşey yok. her halukarda onun kazancı benimkinden fazla olacak. ilk zamanlar böyle diyordu ama üniversiteye gittikten sonra rahatladı biraz bu konuda
acık acık söylemiyor tabiki ben öyle hissediyorum. 2012 baharında acılmayı dusunuyoruz havalar ısındıktan sonra ama o zamana kadar daha 50 kere plan değiştiririz gibi geliyor :)

kızlarrr mmoralim çoook bozukkk bana yardımm edinn :((

of benim de moralim çok bozuk ya. hayırdır noldu?

erkek arkadaşımm :(

kısaca özetleyeyımm...

erkek arkadaşım kasımda askere gıdıyo ve ben olabıldıgınce gunlerımzıı dolu dolu geçirmmekk istiyorum nerdeyse haftanın 6 gunu bırlıkteyıız aileler bıldıgı ıcınde sıkıntı olmuyo neyse bunun batak oynamaya gıtmesı benı çıldırtıoo bende ıstıyorumkı her anını bana ayırsın neyse dun gıttıı saat 7 de eve geçti 12 bucukta hıç bıse demedım herseyıne karısıyomus gıbı olmamak ıcın neyse bugun uyandım dedım napcaz dıooki bana yemege halamlara gıtcez ee dıorumm grmcekmıyız neyse sonra karar verdık aksam teyzesıne gıtmeye (teyzesı yasımıza yakın ve çok ıyı vakıt geçırıyoruz) tmm dedım bana msj attı halasının oğlu demıss nerdesın oda demıs evde gel bak beklıorum yemege oda demıs gelemem kız arkadaşmla buluscam halasınn oğluda demıs kı tmm 8 de gelır alırım senııı erkek arkadaşmda bana dıoki çıkalm bişeler içelm ordan teyzeme geçelm yemegımızı yyelım ben 8 gbi çıkaym sen otr 12 gbı gelırım teyzeme gece ben gelıncede otururuz.!!!!! ben şokkk dedımm sen ne dıosn fln fılann uzadıı mevzu sonra kavga ettık dedıkı ben bugun sennlede grmuyorum hıç byerede gtmıyorum dedım ben senınle grusmuyorum asıl sonra en son gunduz 2 di mesaj attım sonrakı hıc bı msjına cvp atmadım dıoki benı uz böyle öldur fln sonra 1 saat önce msj attım suskunlugumu dıle getırsem daha çok uzulursun yazdım ve daha cvp atmadı böyle iştee :(((

anladım canım. sıkma canını, askere gidecek diye biraz kapris yapıyor. daha çok ilgi bekliyorlar, daha çok alttan almanı istiyolar maalesef bu böyle. benim ki de askerde ondan biliyorum. of erkekler...

anladım canım. sıkma canını, askere gidecek diye biraz kapris yapıyor. daha çok ilgi bekliyorlar, daha çok alttan almanı istiyolar maalesef bu böyle. benim ki de askerde ondan biliyorum. of erkekler...

ama böylede olmazkı yanı ben elmden gelenı yapıorum ama olmuyo genede.
senn neyn vr

benimki de askerde. her şey çok iyi, bana ordan çiçek gönderdi. ama bazen çok kaba konuşuyor kalbimi kırıyor. ben söylemeden seni seviyorum demiyor. onun için evlenince başka bir şehre yerleşicem, bugün telefonda "bak bu büyük bir fedakarlık" dedim. o da "başına zorla silah dayamıyorum" dedi.

benimki de askerde. her şey çok iyi, bana ordan çiçek gönderdi. ama bazen çok kaba konuşuyor kalbimi kırıyor. ben söylemeden seni seviyorum demiyor. onun için evlenince başka bir şehre yerleşicem, bugün telefonda "bak bu büyük bir fedakarlık" dedim. o da "başına zorla silah dayamıyorum" dedi.

tamamıyla oradakı piskolojısınden dolyı oyle yapıo emınım bundan sen burdasınn oo orda beynını yıyodur çıldırıyodur oo yuzdendır hıc canını sıkma benımmkıı gıtmeeden boyle yapıoo senınkını bı dusun bıde hıc uzulmee bence oranın piskolojısııı :(

tatlım hep asker olmasına bağlıyorum ben de ama bıktım artık. ona da dedim yeter bitsin şu günler diye. hiç bana teselli vermiyor. güzel bir söz duyamıyorum. ben hep konuşurken laf sokuyor. 1 seneyi geçti beraberliğimiz ama ben bazen doğru kişiyle miyim diye soruyorum.

tatlım hep asker olmasına bağlıyorum ben de ama bıktım artık. ona da dedim yeter bitsin şu günler diye. hiç bana teselli vermiyor. güzel bir söz duyamıyorum. ben hep konuşurken laf sokuyor. 1 seneyi geçti beraberliğimiz ama ben bazen doğru kişiyle miyim diye soruyorum.

anlıorum canım senı hemde çok ıyı anlıorumm oo piskolojıyı bılmedıgımız ıcın bıze tuhaf gelıyo ve haklı olarak hep ıyı davranmalarını beklıoruz ama olmuyo bellıkı kaç ayı kaldı ne zamandır böyle gıttıgınden berımı yenı yenımı böle

79 günümüz kaldı. daha önce iyiydi. asker olmasına yoruyorum bunu. sonra burnundan fitil fitil getircem. sabır sabır hep bir yere kadar ya.. canım çok sıkılıyo ya. seninkinin askerliği uzun dönem mi kısa dönem mi?

79 günümüz kaldı. daha önce iyiydi. asker olmasına yoruyorum bunu. sonra burnundan fitil fitil getircem. sabır sabır hep bir yere kadar ya.. canım çok sıkılıyo ya. seninkinin askerliği uzun dönem mi kısa dönem mi?

uzun dönem :( nasıl geçirdin onsuz gunlerını bana tavsıye edebılcegın bırsey varmı? :(

ah ah o günler nasıl geçti bir ben bir de allah bilir.

sana tavsiyem, gitmeden önce oturun konuşun. ne olursa olsun ilişkinizin zarar görmemeli.

ona içinden geçenleri söyle, endişelerini, kaygılarını ve iyi şeyleri de tabi, her şeyi söyle, içinde kalmasın. çünkü o uzaktayken, yeterince telefonda uzun uzun ve rahat konuşamama ihtimaliniz çok yüksek. sonra ikinizde keşke şunu deseydim demeyin.

ah ah o günler nasıl geçti bir ben bir de allah bilir.

sana tavsiyem, gitmeden önce oturun konuşun. ne olursa olsun ilişkinizin zarar görmemeli.

ona içinden geçenleri söyle, endişelerini, kaygılarını ve iyi şeyleri de tabi, her şeyi söyle, içinde kalmasın. çünkü o uzaktayken, yeterince telefonda uzun uzun ve rahat konuşamama ihtimaliniz çok yüksek. sonra ikinizde keşke şunu deseydim demeyin.

tek korkum ınan terör en başta hayırlısıyla gıtsın sağ salim dönsun tek dıleğim bu 15 ay burnumdan getırcek ama hak vermeye çalışcam cnku pskolojısını dusunemıorum ooo orda ben burda aklı bende ben özgur ooo sıkıntıda :S:S:S offff

başkasının konusunu epey işgal ettik sanırım :)

evet benim de en korktuğum şey terör. haberleri izleyemiyorum ben. iyi olsun yeter diyorum bazen.

Back