Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
puf madem odada fazlalık çıkart başka yere. kalabalık etmesın odanda...
eşyaların bana cok ağır geldi.
tamamen zevkimden farklı...
madem siz beğendınız güle güle oturun o halde :)
Teşekkur ederım... Halılarım bellona... 4 mk. 500 tlhalıların çok tatlıymış ama tabi mobilyalar biraz ağır kalıyor halılara halını nerden ve ne kadara aldınız acaba bende yatak odama böyle renkli bir halı bakıyorum
Halım kremdi hatta beyaza yakındı. Fakat baş edemedim. Her tozu kaldıran halı tercıh ettım.. Üstelik bu tarz halıları seviyorum.. Mobilyaya gelince hazır degiller.. Sipariş uzerine yapıldılar.. Fakat bazı sebeplerden dolayı hemen alamadık... Geldiklerinde renk değişimine uğramışlar..anlayacagınız evimi sevıyorum fakat bazı aksilikler istedıklerımı sağlayamadı. Yorumunuz ıcın teşekkur ederım.. Bır arkadaşımız bazı suslerın yogun oldugunu söylemişti... Gaz lambası ve ahşap mumluk misali suslerım kaldırıldı:)halın çok güzel ancak çok koyu mobilyan olduğu için halıda koyu mobilyada koyu çok kapalı olmuş gibi bir de aksesuarların çok fazla biraz eksiltebilirsin... birde ben bu tarz mobilyaya krem halı daha çok yakıştırıyorum... güle güle oturun evinizde...
Perdem sade sanmıştım:)... Storlarım yok.. Guneşliklerım var kumaştan.. SÜslerimden bır kacını Kaldırdım. Çok teşekkur ederım. Hep bırlıkte musmutlu yaşayalım.Güle güle huzurla.oturun insallah. Ben begendim ama perdeyi sade kullansaniz daha guzel olmaz mi? Storlar odayi bogmus gibi. Ve tablolar da cok fazla duruyor. Onun dışında huzurlu guzel bir yuva. Musmutlu oturun insallah
halıların çok tatlıymış ama tabi mobilyalar biraz ağır kalıyor halılara halını nerden ve ne kadara aldınız acaba bende yatak odama böyle renkli bir halı bakıyorum