Söz Verdik Biz Allah'a Candan Öte Bir Aşkla...! <<

çok güzel çıkmışınız resimlerde... ömür boyu mutluluklar... darısı kk'nın bekar kızlarının başına... bu arada söylemeden geçemicem annenle ne kadar benziyorsunuz...

arkadaşım evlilikte ailelerde çok önemli 2.3 tane fotodan bile çok hoş aileler olduğunuz belli oluyor sıcacık kareler ALLAH mutluluğunuzu sağlam temeller üzerinde daim etsin inşaallah!...

hayırlı olsun canım annenele çok benziosun. bu arada aynı makastan bizim evde de var bitane

Allah nazarlardan saklasın, seni beyaz gelinlikler içinde görmeyide nasip etsin bizlere.
bu arada annen ablan gibi duruyo söyleyeyim. çokda güzel yani..
maşallah genç kayınvalide oldu. babanda çok genç.

sü-per-si-niz...
maşallah sizee
valla kelimeler yetersiz kalıo bazen..
Allah tamamnıa erdirsin..

hayırlı olsun canım allah bir ömür mutluluk huzur versin maşallah çok güzel olmuşsun + çok yakışmışsınız

canım benim çok tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla. çok güzel olmuşsun.
annene de maşallah, ablanmış gibi sanki

revindellimm tşk ederim bitanemmm inşallahh...akşam bak resimlere...yorumlarını bekliyorum canım kaydirigubbakcemile3

ayy canım baktım resimlerinizeee hayran kaldım valla o ne güzel bir rahatlık yaaa off keşke bizde sizin kadar huzurlu geçirebilseydik o akşamı.. anam benimkiyle böyle oynicam ben söz akşamı biizmkilerin çenesinden duramazdım artık klava: Amaaa senin için o kadar sevindim ki gözlerinden belli ne kadar mutlu olduğun opuyorumnanaktan
düğününe çağırırsın artık beni de canım :teytey: bu arada senin ikiz kardeşinmi vardı :1shok:

çok sevindim ve çok yakışmışınız ışığınız süper pozitif.sevginiz dışarı taşıp yansımış resmen.allah daimi etsin.darısı benle aşkıma.

canım tüm resimler ayrı bi güzeldi:) bakarken mutlu olmamak elde değil çok yakışmışsınız birbirinize:) Allahım nazarlardan saklasın:))) nişan ve düğün fotoğraflarınızı da görürüz inşşş:))) mutluluklar :)

Allahım nazarlardan saklasın masallah diye diye gözlerim dola dola baktım fotolara bu mutlulugunuz ömür boyu bozulmasın Rabbim gönlünüzden nasıl geciyosa kolaylıkla versin size birbirinizi cok sevdiginiz ve bugün için cok beklediginiz her halinizden belli..
darısı bize ve tüm bekarlara olur inş Allahım bizede yardım eder bizde kavusuruz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…