• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz ve Nişan Yüzüğü Tercihi

Dawn

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
53
3
286
36
Ankara
Merhaba kızlar. Eğer bir aksilik çıkmazsa perşembe isteme ve söz olacak ama ben hala yüzük konusunda kararsızım eyvahedigeldismile

Tiffany&co da gördüğüm tek sıra tamturla kombine edilmiş tektaş yüzük hoşuma gitmişti ancak tek başına hoş olmaz dediler. Sizce tamtur tektaş kombinesi mi iyi olur yoksa tektaş ve normal alyans ikilisi mi?

Eklentiler

• $yüzükk.jpg
    $yüzükk.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 176
  • $www-karagozkuyumculuk-com-merter.jpg
    $www-karagozkuyumculuk-com-merter.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 122
alyans taşlı ise tektaş yanında çok ağır oluo
benim alyans taşlı tektaşı yanına takmıyorum mesela
tamturda tek taşla güzel duruo
sana kalmış şimdi tektaş tamtur alıp
nişanda alyans alabilirsin

Merhaba kızlar. Eğer bir aksilik çıkmazsa perşembe isteme ve söz olacak ama ben hala yüzük konusunda kararsızım eyvahedigeldismile

Tiffany&co da gördüğüm tek sıra tamturla kombine edilmiş tektaş yüzük hoşuma gitmişti ancak tek başına hoş olmaz dediler. Sizce tamtur tektaş kombinesi mi iyi olur yoksa tektaş ve normal alyans ikilisi mi?

canım o taşlı alyanstan arkadaşımda var ve altın olan bolumu hep çizikler içinde bence sade alyansla tektaş daha güzel olur bende öyle düşünüyorum..bu arada hayırlı olsun inşallah mutluluklar dilerim:nazar:..bende haziranda nişanlanıyorum aksilik çıkmazsa alyans konusunda aynı kararsızlık bendede vardı çok hoş duruyordu vitrinde ama arkadaşımda görünce vazgeçtim hep çizikler vardı üzerindemafoldumben

çok sağolun canlarım fikirleriniz için.tek sıra tamtur aldım tek taşın yanında. sade ama yine de güzel geliyor bana :asigim:

hayırlı olsun mervecim allah tamamına erdirsin a.s.

çok sağolun canlarım fikirleriniz için.tek sıra tamtur aldım tek taşın yanında. sade ama yine de güzel geliyor bana :asigim:

hayırlı olsun mervecim allah tamamına erdirsin a.s.

canım hayırlı uğurlu olsun yüzüğünde eminim çok güzeldir darısı başıma diyim artık :) nasıl olacaksa sırnaşık şey

.....................

Son düzenleme:
Taşlı alyansı oldum olası sevemedim ben:sinifsinif:
Tek taş ile sıra taş her zaman daha hoş olur,alyans da tek olur bende.

Back