• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz tepsim ve gelen telkarem

canım hayırlı olsun çok beğendim.yanlız bunu eski bir gümüşçü olarak yazıyorum onun adı telkare değil TELKARİ dir.şapkalı a olacak tabi...bir ömür mutluluklar diliyorum

Ne degisikmis sayenizde degisik gelenek görenekleri ögreniyoruz... Cok hosuma gitdi gercekten malesef bizde hic kalmamis gelenek görenek ne nisanda bohca birakmislar ne birsey.. Moderin olmuslar sözde.... :19:

Allah tamamina erdirsin mutlu mesut etsin insallah amin:34:

:nazar::nazar::nazar: Çoookk beğendim.. İlk defa duysamda telkareyii çok beğendim ben onu.. Bende mi istesemm acabaa :P Dekorasyon olarak kullanabileceğim çok amaçlı çokk şık bir kutu olur o benim için :D:D Tebrikler tatlım benim.. Darısı başıma.. :))

:nazar::nazar::nazar: Çoookk beğendim.. İlk defa duysamda telkareyii çok beğendim ben onu.. Bende mi istesemm acabaa :P Dekorasyon olarak kullanabileceğim çok amaçlı çokk şık bir kutu olur o benim için :D:D Tebrikler tatlım benim.. Darısı başıma.. :))

bende çok beğendim zaten genelde gondol alınır bizde ama kayınvalidem beni çok sevdiği için içinden gelmiş almış çiçeğimde çok güzel fakat annem onu çeyiz sandığına koyduğu için resmini çekemedim evimin fotoğraflarını koyduğumda ancak :12:

Back