Nişan söz-nişan tepsi ve yastıkları yapılır haaanııımmm :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Merhaba,

yeterli msj sayım olmadığı için özelden msj atamıyorum.
Bende bu sandıktan istiyorum.size kolay olarak ulaşım yolum varmıdır?

Merhaba,

yeterli msj sayım olmadığı için özelden msj atamıyorum.
Bende bu sandıktan istiyorum.size kolay olarak ulaşım yolum varmıdır?

merhabalar mesajınızı yeni gördüm umarım siizn için geç değildir. numaramı gönderiyorum özelden telefonumdan ulaşabilirsiniz

arkadaşlar yukarıda 35 tl ya yaparım demiştim ama malzemeleri eksik hesaplamışım 35 tl kurtarmıyor bile emeğimi koymadan 35tl demiş oluyorum. daha sonra ilgilenecek arkadaşlar için düzeltmek istedim yalancı durumuna düşmek istemem. iyi günler :)

Harika olmuş gerçekten, elinize sağlık..
Ne kadar mâl oluyor peki şuan?
Bir de kargo fiyatı ne kadar oluyor bilgi verirseniz sevinirim.. (;

çok güzel gerçekten çok beğendim nişanımda bende yastık kullanmıştım ama sandık daha güzelmiş daha sonra kullanılabilir çünkü ...elinize sağlıkk...

çok güzel gerçekten çok beğendim nişanımda bende yastık kullanmıştım ama sandık daha güzelmiş daha sonra kullanılabilir çünkü ...elinize sağlıkk...

evett ben şimdi sevdiceğime gidecek bohçada kozmetikleri koymayı planlıyorum :))

kızlar merhabalar :) bu yaptığım burda yanlış mı bilmiyorum açıkçası pek de fikrim yok bu konuyla ilgili. eğer yanlışsa özür diliyorum şimdiden. ama ben çooookkk heyecanlıyım sizinle de paylaşmak istedim :) uzun süredir yapmak istediğim bir şey yaptım ve bir sayfa açtım kendime :)) Allahım inşallah hayırlısı olur :) facebookta açtım ismi süslü hobi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…