ortalama fiyatlarınız nedir ve bir iki örnek tasarım fotosu atabilirmisinz
Merhabalar,bu resimdeki tepsiyi çok beğendim,ne kadara ve ne kadar süre içerisinde yapıyorsunuz?
Çoookk teşekkür ederim ilgi ve alakanıza :) çok şık gerçekten ve fiyat olarak da çok uygun... evet ben bunu kesin yaptırıcam sanırım ancak benim nişanım ağustosta daha zaman var yani :) nişan kıyafetimi belirledikten sonra tekrar görüşecegiz çok sağolunn :) :)
Merhaba, çok beğendim bu sandıkları... Hazırlanması ne kadar sürüyor, bana en kısa sürede lazım da... Nişanlığım da mercan rengi gibi bir şey :)
merhaba :) ben kendime yaptığımı bir gece de yapmıştım aceleden :) size ne zaman lazım? ona göre yetiştiririm ve nerdesiniz siz?
5 nisanda elimde olması gerek. Salonda olacak nişanım ve kendini gösteren bir şey istiyorum. Boyutları nedir, o zamana yetişebilir mi? Bir de siz nereden gönderim yapıyorsunuz?
tamı tamına bir haftamız var yani? kocaelideyim ben. eğer isterseniz hemen yapıp göndermem gerekiyor mesafeye göre de kargolar 2-3 günde ulaşıyor zaten tam istediğiniz tarihte elinizde olur inşallah :) boyutlarını da ölçü veremicem şuan ama ortalama bir sandık boyu ne çok küçük ne çok büyük. tabi sizin isteğinize göre değiştirebiliriz boyunu. ben size bi fotoğraf göndereyim boyunun anlaşılması için :)
Eki Görüntüle 671604
Merhaba benim de nişanım 13 nisanda olacak da. Bu resimdeki sandık ve içinde yastık var sanırım, tepsi yerine mi kullanılıyor. ilk defa gördüm kusura bakma bu tarz şeylere çk uzaktm daha düne kadar :)
evet sandık içinde yastık var yastığın üzerinde durdu yüzükler takılmadan önce :) nişanım için yine kendi ellerimle hediyelik yapmıştım. o hediyelikleri yüzükler takıldıktan sonra yastığı çıkarıp sandığın içine koyarak dağıttık çok da şık oldu bence :) Hayırlısı olsun inşallah sizin içinde :)
Teşekkür ederim :) inş. Hediyelik olarak ne dağıttınız peki, ben de şimdi araştırıyorum magnetleri pek severim, magnet yaptırabilirim. Başka fikirlere de açığım ama :) Bu resimdeki yastığı mı 35 tl ye yapıyorsun peki o başka bir şey mi?
bende mıknatıslı lavantalı kuşlar yapmıştım çok değişik oldu herkes çok beğenmiş :) evet yastık ve sandık ikisi birlikte 35 tl he birde makasımız var :) ancak boyutlarda değişiklik isterseniz fiyat farkeder tabi ki. ve de kargo size ait :)
bakın kuşlarım burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...psisi/597263-nisanlandik-bizzz-heyyooooo.html
Merhaba Zipircik
Ben o nişan sandığından istesem ne zamana ulaşır bana, İst veya Ankara'ya gönderebiliriz.
haftasonu halledip pzt kargolayabilirim eğer isterseniz? size de uygunsa tarih? bir de özelden mesaj atsanız numaranızı yada ben versem tlfndan iletişime geçsek? buradan takip etmem biraz zor oluyor da :)
Olabilir tamam haberleşelim ama ben özel mesaj atamıyorum, site izin vermiyorSiz yazarsanız yarın sabah size dönerim telefondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?