Nişan söz nişan kıyafetim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gazetecimeray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
18
0
0
34
Ankara
sevgili hanımlar şubatın sonunda beni istemeye gelicekler bir hafta sonra da söz yapıcaz ama nişan olmayacağından söz - nişan bir olacak ayrı nişan olmayacağından tüm özendiklerimi bunda yapıyım dedim .... duvaklı gelin ayakkabılarından giymek istiyorum ama uygun kıyafet bulamadım bir de şu gelinliğe benzer kabarık nişan elbiselerinden giymek istiyorum annemgil de nişanın olmayacak nasıl olsa istersen giy dedi kıyafet konusunda yardım edin kızlar o ayakkabıya nasıl bi elbise olur

evde olucaksa kabarık tarlatanlı elbise olmaz malesef canım evin içinde rahat edemezsin hemde hoş bi görüntü olmaz

Canim madem istiyorsun giy ama bence kisa etekli kabarik sevimli seyler var ayakkabini gosteren oyle birsey secebilirsin cunku sozun evde olacakmis daha hos bir goruntu yakalayabilirsin uzun etekliler evde biraz abartiya kaciyor ben de evde yapacagim nisan tarzi bir organizasyon ve kisa birseyler giymeyi dusunuyorum kinada ne de olsa uzun giyersin bu da farkli olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…