çok güzel olur bence. ne gerek var ayrı ayrı şeylere herkes olsun bitsin derdinde olucak adet-miş. keyif alınmıcak teleştan. tek seferde aradan çıkmalı bencede.
olur tatlım olur söz-nişan yada isteme- söz tabi bun dan sonra nişan yok elbette, olur yani. bu adetler gelenekler insanı yormaktan başka bişey değil. sonuçta senin isteğin. bak benim isteme ve söz birarada oldu nişan yapmadık, kınayı evde kendi aramızda yapmayı düşünüyorz ve ertesi gün düğün. bunlar bile çok fazla geliyor bazen. sonuca kısa yoldan ulaşmak lazım bence üzülmeye yorulmaya ne gerek var
kızlar selam
ben biraz tez canlıyım. çok sıkıntıya gelemiyorum. bunalıyorum hemen :) bana kalsa hiiiç bu formalite şeyleri yapmam ama malum aileler/gelenekler vs. yine de ben bunların hepsini ayrı ayrı yapmak istemiyorum. mesela söz ve nişan aynı anda olsa olmuyor mu? yani nişan için ayrı bir tören yapmak bana gereksiz geliyor. kına da artık herkes bir aradayken yapılıyor ama madem yapılıyor bence sadece bayanlar olmalı ortamda. öyle daha güzel değil mi? sizler ne düşünüyorsunuz? fikirleriniz benim için önemli öptüm hepinizii
kızlar selam
ben biraz tez canlıyım. çok sıkıntıya gelemiyorum. Bunalıyorum hemen :) bana kalsa hiiiç bu formalite şeyleri yapmam ama malum aileler/gelenekler vs. Yine de ben bunların hepsini ayrı ayrı yapmak istemiyorum. Mesela söz ve nişan aynı anda olsa olmuyor mu? Yani nişan için ayrı bir tören yapmak bana gereksiz geliyor. Kına da artık herkes bir aradayken yapılıyor ama madem yapılıyor bence sadece bayanlar olmalı ortamda. öyle daha güzel değil mi? Sizler ne düşünüyorsunuz? Fikirleriniz benim için önemli öptüm hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?