Nişan Söz/Nişan için bu tepsi nasıl sizce?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım merhaba ,öncelikle mutluluklar dilerim fikir vermek gerekirse bu işi yapan biri olarak fiyatın gerçekten fazla olduğunu söylemek isterim

Tepsi çok şık ve hoş duruyor gerçekten ben de beğendim.Fiyatı biraz pahalı bence de.

tepsi çok sık gerçekten ama fiyatı bence çook fazla :) aslında yapması da çok zor değil canım kendin bile yapabilirsin :))

hatta şuan çok basit tasarladım kafamda gayet kolay yapabilirsin :) ki istediğin gibi de süsleyebilirsin :)

ben yapıp göndereyim canım sana :) böyle 120 liradan daha ucuza mal edersin :)

ben yapıp göndereyim canım sana :) böyle 120 liradan daha ucuza mal edersin :)

ben biraz detaycıyımdır o yüzden önce görmem gerek yapılmış halini :) vaktim var nasılsa bulurum bir çaresini ama bulamazsam bir mesaj atarım hemen :)

ben biraz detaycıyımdır o yüzden önce görmem gerek yapılmış halini :) vaktim var nasılsa bulurum bir çaresini ama bulamazsam bir mesaj atarım hemen :)

hakkın tabiki incelemek :) bende senin gibi herşeyi beğenmem o yüzden söz kutumu kendim yaptım çok da güzel oldu erkek arkadaşım inanamadı hazır mı diye yemin ettirdi :))

gerçi daha kullanmak nasip olmadı ama neyse :)

söz,nişan,kına gecesi,bebek tepsi alternatifleri eminönü ucuzluğu ile bu sitede kızlar üstelik %33 kargo indirimleri var.
havale gönderirsenizde fiyat üzerinde %12 indirim yapıyorlar.
Yanlız fiyatları üye olarak görebiliyorsunuz üyelere özel fiyatlar...

e-eminonu Kına, Bebek, Sünnet, Nikah şekerleri toptan malzemeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…