• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz/Nişan için bu tepsi nasıl sizce?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
318
$nisan_tepsiler.jpg $tepsi.jpg
Söz ve nişanım için bu tarz bir tepsi almayı düşünüyorum. Hem farklı, hem çok ağır hem de şatafatsız ama şık. Beğendim ama olur mu olmaz mı bilemiyorum.
Sizce nasıl?

Not: Bir blogdan aldım resmi reklam vs sıkıntısı olmasın diye ismini sildim ama sorun olmaz umarım.

Son düzenleme:
ben begendim canım güzelmiş.hayırlı olsun bu arada Allah mutlu mesut etsin

ben begendim canım güzelmiş.hayırlı olsun bu arada Allah mutlu mesut etsin

:nazar: aminn cümlemizi.
bir aksilik çıkmazsa şubat gibi sözleniyoruz ben eksiklerimi şimdiden toparlamayı planlıyorum. son ana hiç birşey bırakmama gibi bir düşüncem var ama bakalım ne kadar becerebilirim bilmiyorum. :)

Bu tepsiyi hem söz hem de nişanda kullansam bir sıkıntı olmaz herhalde yoksa çok masraflı olacak.
120 tl bu tepsiler fiyatları normal mi pahalı mı sizce? dışarıda ne kadardır bilmiyorum

:nazar: aminn cümlemizi.
bir aksilik çıkmazsa şubat gibi sözleniyoruz ben eksiklerimi şimdiden toparlamayı planlıyorum. son ana hiç birşey bırakmama gibi bir düşüncem var ama bakalım ne kadar becerebilirim bilmiyorum. :)

Bu tepsiyi hem söz hem de nişanda kullansam bir sıkıntı olmaz herhalde yoksa çok masraflı olacak.
120 tl bu tepsiler fiyatları normal mi pahalı mı sizce? dışarıda ne kadardır bilmiyorum

çok güzelmiş çok şık 120 lira uygun da değil pahalı da değil bu tepsi için normal ama pazarlıkla 100e indirmeyi dene belki indirir. ben geçen sene yastık ve sepete 80 lira vermiştim.

sözde de nişanda da aynı tepsiyi kullanabilirsin tabii ki hiç de bir şey olmaz :) mutluluklar şimdiden :))

satışlar internet üzerinden o yüzden pazarlık işe yarar mı bilmiyorum bir bayan kendi blogunda satıyor ama denerim :1:

Ben tepsimi kendim yapıcam . hem uygun oluyor hemde kendi el emeğim olacağı için daha bi heyecanla istekle oluyor : ) bu tepside güzel . inşallah çok güzel olur sözün

Ben tepsimi kendim yapıcam . hem uygun oluyor hemde kendi el emeğim olacağı için daha bi heyecanla istekle oluyor : ) bu tepside güzel . inşallah çok güzel olur sözün

aslında bende kendim yapmak istiyorum ama bu kadar güzel olur mu bilemiyorum birde benim pek yeteneğim yoktur böyle şeylere o yüzden hiç cesaretim yok. :)))

120 TL etmez diye düşünüyorum bu benim fikrim aynı bu yastığa benzer kırmızısını 20 tl ye görmüştüm biyerde
yüzük kutuları da vardı makası yoktu sadece çok kolay yapımı bnce ama bnimde becerim yok
benimkini annem yapıcak hehe:):):)

120 TL etmez diye düşünüyorum bu benim fikrim aynı bu yastığa benzer kırmızısını 20 tl ye görmüştüm biyerde
yüzük kutuları da vardı makası yoktu sadece çok kolay yapımı bnce ama bnimde becerim yok
benimkini annem yapıcak hehe:):):)

ortası yastık gibi ama kenarları tahta ya da benzeri birşey gibi duruyor onu nasıl yapıcaz :D

Arkdaşımdan isterim ben çekmemiştim fotosunu . ama bugünlerde bakıyorum netten kadehli bi tepsi gördüm onu daha değiişik bi hale getirip yapıcam :) benim nişanım allah izin verirse Aralık sonunda olacak seninki ne zamandı ?

çok şık gerçekten bende kardeşime yapsammıki birde sepetini yaparım aynı malzemelerle takım olur

Arkdaşımdan isterim ben çekmemiştim fotosunu . ama bugünlerde bakıyorum netten kadehli bi tepsi gördüm onu daha değiişik bi hale getirip yapıcam :) benim nişanım allah izin verirse Aralık sonunda olacak seninki ne zamandı ?

Kesin olmamakla birlikte şubat :) bir kaç pürüz var onları halledelim hayırlısıyla şubatta olacak. :)

çok şık gerçekten bende kardeşime yapsammıki birde sepetini yaparım aynı malzemelerle takım olur

kardeşiniz olabilir miyimm?? :) nereden ne temin edip nasıl yaparsınız böyle şeyleri hiçç anlamıyorum ya azıcık becerim olsa keske bu konuda :/

Back