- 12 Ekim 2011
- 502
- 42
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben begendim canım güzelmiş.hayırlı olsun bu arada Allah mutlu mesut etsin
aminn cümlemizi.
bir aksilik çıkmazsa şubat gibi sözleniyoruz ben eksiklerimi şimdiden toparlamayı planlıyorum. son ana hiç birşey bırakmama gibi bir düşüncem var ama bakalım ne kadar becerebilirim bilmiyorum. :)
Bu tepsiyi hem söz hem de nişanda kullansam bir sıkıntı olmaz herhalde yoksa çok masraflı olacak.
120 tl bu tepsiler fiyatları normal mi pahalı mı sizce? dışarıda ne kadardır bilmiyorum
güzelmiş ama 120 tl ye değecek kadar güzel mi bilemiyorum:)
Ben tepsimi kendim yapıcam . hem uygun oluyor hemde kendi el emeğim olacağı için daha bi heyecanla istekle oluyor : ) bu tepside güzel . inşallah çok güzel olur sözün
120 TL etmez diye düşünüyorum bu benim fikrim aynı bu yastığa benzer kırmızısını 20 tl ye görmüştüm biyerde
yüzük kutuları da vardı makası yoktu sadece çok kolay yapımı bnce ama bnimde becerim yok
benimkini annem yapıcak hehe:):):)
bence yapabilirsin : ) ben bi arkadaşıma yaptım . ilk deneyimim oldu : )
Arkdaşımdan isterim ben çekmemiştim fotosunu . ama bugünlerde bakıyorum netten kadehli bi tepsi gördüm onu daha değiişik bi hale getirip yapıcam :) benim nişanım allah izin verirse Aralık sonunda olacak seninki ne zamandı ?
çok şık gerçekten bende kardeşime yapsammıki birde sepetini yaparım aynı malzemelerle takım olur