- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Çoook şükür sesimi duyan çktı hooş geldin canımKizlaaar yine yeni yeniden aranizdayimmm :) kimler burdaaa :)
Hosbulduk canimmm :) eee anlat hadi neler kaçırdım :)
Hayırlı olsunn çok güzel heyecanlar bunlar :) Allah tamamına erdirsin inşallahKuzular bakın buraya artık bizim isteme tarihide belli oldu çoook şüküür
Amiin çok sağolunHayırlı olsunn çok güzel heyecanlar bunlar :) Allah tamamına erdirsin inşallah
Buradaki herkes nişanlandı sanırsamNerrdesiniz ya
Kızlar kaçtıBuradaki herkes nişanlandı sanırsam
Ben de o kaçaklardanım galibaKızlar kaçtıTopiğin adını değiştirelim barii
bende şu nişanımı atlataym o topiğe geçecem inşallaahBen de o kaçaklardanım galibaNişanı yaptık kaçtım artık düğün hazırlıkları var
Nisan dugun ne zaman ? Hayirli olsun simdiden :)bende şu nişanımı atlataym o topiğe geçecem inşallaah
Düğün belli diil canım seneye. Ama nişan 30u yani yarından sonraNisan dugun ne zaman ? Hayirli olsun simdiden :)
Ayy hadi o zaman bol şans diliyorum şimdiden. Çok güzel geçer inşallah :) Çok güzel heyecanlar ya o gün bak nasıl ışıl ışıl olacaksın, hiç bir problemi takma kafana anın tadını çıkar :) Ve her şeyi kafana kazımaya bak o heyecanla bi leyla oluyor insan çünkü unutuyor her şeyiDüğün belli diil canım seneye. Ama nişan 30u yani yarından sonraDua edin bana hayırlısyla atlatayıım
Ayy hadi o zaman bol şans diliyorum şimdiden. Çok güzel geçer inşallah :) Çok güzel heyecanlar ya o gün bak nasıl ışıl ışıl olacaksın, hiç bir problemi takma kafana anın tadını çıkar :) Ve her şeyi kafana kazımaya bak o heyecanla bi leyla oluyor insan çünkü unutuyor her şeyi
Kızlar burada olan var mı ? unutulmuş topiğimiz
Biz bütün topiklerdeyiz galibaben varımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?