• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz-Nişan Çatal Bıçak Ve Kadehleri :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

umutugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
779
32
53
İstanbul
$CAM00194.jpg

Kızlaaar ben söz nişan bir arada yaptım pasta keserken şık bir görüntü olması açısından bıçağımı çatalımı kadehlerimi kendim yaptım. Sizede fikir olması açısından paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
:44:

çok güzel olmuş :) nasıl süsledin acaba ?

kadehlerin daha detaylı fotoğrafı var fakat hata veriyor ekleyemiyorum. Kadehleri saten iple sardım silikonladım sonra otrişle altını iki tur geçtim üzerinede taşlar yapıştırdım damatta da kurdeleyde papyon yaptım :)

bıçak ve çatallarıda kurdeleyle sıkı sıkı sardım normal düz kurdele değil ama tırtıklı kurdele adını unuttum şuan ama tuhafiyelerde var inciylede süsledim :) yapımı oldukça basit o akşam herkes yaptıklarımı tek tek inceliyordu bu mutluluk yeter bana :)

kadehlerin daha detaylı fotoğrafı var fakat hata veriyor ekleyemiyorum. Kadehleri saten iple sardım silikonladım sonra otrişle altını iki tur geçtim üzerinede taşlar yapıştırdım damatta da kurdeleyde papyon yaptım :)

bıçak ve çatallarıda kurdeleyle sıkı sıkı sardım normal düz kurdele değil ama tırtıklı kurdele adını unuttum şuan ama tuhafiyelerde var inciylede süsledim :) yapımı oldukça basit o akşam herkes yaptıklarımı tek tek inceliyordu bu mutluluk yeter bana :)

ne güzel :) ben de böyle mutlu olmak istiyorum işte onları görünce imreniyorum böyle şeyler görünce =)

Back