Nişan Söz & Nişan Bir Arada

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

M Dilek

2 Prens annesi
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
1.066
12
643
37
Selçuklu / Konya
merhaba arkadaşlar...
benim durumum birazcık karışık..
aslında sözlüyüm ama ailelerimiz arasında yapılan ufak ve üstünkörü bir söz yapmıştık epey bir süre önce..
şimdi akrabalarımızı da çağırarak yaklaşık 100 kişilik bir katılımla evimizde söz nişan karışımı bir yüzük takma töreni yapacağız kısmetse 19 Kasım 2010da..
şimdi size sormak istediğim konu şu :
ben elbise giymek istiyorum şöyle hafif kabarık aşırı süsü olmasın diyorum ev ortamında olacağı için..
ama kayınvalidem ve annem etek ceket takım al ve kına gecende elbise giy diyorlar...
ben kapalıyım ama nişanımda açık olacağım erkekler sadece yüzük takmak için gelecekler o arada da başımı pullu eşarplardan biriyle kapatırım diye düşünüyorum..
elbiseyi çok istememe rağmen elbise ceket türleri gördüm dün hoşuma gitti ama çok mu sade olur diye bilemedim..
sizlerden fikirler ve etek ceket örnekleri bekliyorum lütfen..
en geç 3 haftaya falan alırım elbisemi ama içime sinsin istiyorum..
teşekkürler şimdiden.. olumunekankayizsmile

bencede sade bi elbise al gayet şık olur
etek ceketi her zaman giyersin farklı olsun biraz bu senin nişanın

konyadaymışın sanırım..
önerebileceğin yerler var mı ?
ben dün akşam kule sitedeki mağazalara baktım ...

canim bence elbise al, dedigin gibi cok hafif kabarik ama tasli olabilir biraz.., fazla abartmamak sartiyla sadeye kacan birsey hani fazla süslü kabarik olmiyan elbise al bence, etek ceket herzaman giyebilirsin, nisanda biraz sIk ol özel birsey olsun

kabarık olmayan bi elbise giymelisin bence.yazın benimde söz nişan biarada olucak inşallah.
bende sade bi elbise giyicem.
evin içinde kabarık bi elbiseyle dolaşmak bence garip olur

yarın da bakacam çarşıya mağazalara falan..
aklım elbisede ama annem etek ceket al kınanda giy elbise diyor ama ben o zamanda kınaya özel kıyafetlerden birini giymek istiyorum bindallı gibi yani..
umarım bulurum gönlüme göre..
çok tşkler fikirleriniz için :))

bencede guzel bır elbıse al sen gelınsın cunku mısafırlerınızden farklı olmalısın gelin oldugun bellı olsun hatta ben aşkın göksuda kapalılar için öyle guzel bır elbıse gordumkı ben bıle bayıldım ama konyada varmıdır bılemem

konyadaymışın sanırım..
önerebileceğin yerler var mı ?
ben dün akşam kule sitedeki mağazalara baktım ...

canım elbise almanda kararlıyım
düşünsene nişana gelen genç kız ve gelinlerde etek ceketle gelicek senn farkın olsun
kuledeki mağazalarda güzel elbiseler var ben aylin ve sedenin vitrinlerini çok beğenirim mesela sade ve şık olur
çarşıyıda bi gez zafer de de güzel mağazalar var önünden geçerken bayılırım ben:)
ama önce annenin fikrini değiştir sanırım seni etkiliyor
hem etek ceket takım fiyatlarıda elbiseden pahalı konyada
eğer fiyat için düşünüyorlarsa
alırsın, kınan da da bindallı giyersin olur biter
hadi kolay gelsin canım işin zor...

dilekçiim bende kapalıyım geçen hafta söz oldu ankarada 50 kişiydik bende etek çeket tarzı birşey giyindim ve çok hoş durdu istersen ekleyebilirmde tekbirden aldım 150 tl di

etek*ceket modellerini başkasının düğününe-nişanına falan da giyersin.
onun için kendi nişanına uygun elbise al canım kesinlikle içinde kalmasın..
Kınanda da daha farklı bişey giyersin olur biter

elbise aldım kızlar...
fuşya renkli cepkenli hoş bi model..
şu an kesim vb işlemleri var yani resim falan çekemedim..
yüzüklerimizi aldık..
ayakkabımı aldım..
sözlüme de takım elbise ayakkabu falan aldık..
11de çıktık 3te eve girdik :))
elbisem gelsin hepsinin resimlerini bir koyayım..
çok içime sindi..
kayınvalidem ve sözlüm de beğendiler elbisemi..
şık aa sade bişey önünde tülü var falan..
nette bulursam eklerim de..
gümüş rengi ayakkabılar aldık birde..

ohhhh bu strestende kurtuldun canım
allah mutlu etsin
içine sinmesinede sevindim
resimleri merakla bekliyorum opuyorumnanaktan

evet içime sindi şükür ya..
kayınvalidem çok anlayışlı sağ olsun etek ceket şart değil gönlünden geçeni al dedi :))
yüzüklerimi ancak nişandan snr gösterebilirim de elbisemi cmt günü koyarım inşaallah..

soğuktu konya bugün ya elbiseleri denerken üşüdüm ama değdi :))

aşkımcımın takım elbisesi de harika oldu ay ay ayyy ..

Allah gönlüne göre versin canım
evet konya çok soğuktu
dışarı çıkınca bende üşüdüm:)

M.DİLEK, hayırlı olsun arkadaşım.. benimde 19 Kasım 2010da nişanım olucak:) bu hafta yapıcaz alışveriş. bende elbise ve takım arasında kararsızım. sen elbise almışsın ve okuduğum kadarıyla herkes elbise önermiş.. izmitteyim ben, bana nişan alışverişi için önerebileceğiniz mağazalar var mı arkadaşlar?

Canım hayırlı olsun cicileriniz :) bende kıyafetini çok merak ettim resmin nasıl konulacağını bilemiyorum ama arkadaşlar yardımcı olacaktır :)

m.dilekciğim elbisen çok hoş. Allah tamaına erdirsin. ceket etek takımı almadığına çok sevindiğimi ayrıca belirtmek istiyorum. bu senin nişanın nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinmelisin.

sağolasın ayakkabım da gümüş rengi böyle pullu yanda çiçeği var falan işte..

evet çok beğenerek aldım..kilolu sanardım kendimi ama elbise giyince nasıl güzel fiziğim varmış bee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…