Nişan Söz-Nişan Bir Arada Fikirler Gelsinnn :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ZHR83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
237
66
118
34
İstanbul
Kızlar 19 Nisan 'da Nişanım var ,,, Sabunlarımı yapıyorummm bitmek üzereler , başka seyleride kendim yapmak istiyorum ,,Evde ne gibi detaylara önem vermeliyim güzel olsun kızlarrr fikirlerr gelsinn :)

Kızlar 19 Nisan 'da Nişanım var ,,, Sabunlarımı yapıyorummm bitmek üzereler , başka seyleride kendim yapmak istiyorum ,,Evde ne gibi detaylara önem vermeliyim güzel olsun kızlarrr fikirlerr gelsinn :)

merhaba canım bende detaylarda boğulmuş durumdayım eylül ekim gibi sözüm olucak inşallah :)
Aklımda olanları sana söyliyim belki fikir olur :)
renk olarak moru seçtim bide renklerin anlamlarına takıldım ve bu rengi seçtim :)
tepsi değil yastık kullanacagım ben söz hediyelerimide küçük yastıklar olarak düşündüm ama küçük bir detay var bu yastıklar benim yüzük yastığımın minyatür halleri olcak :)
makas süslenicek
kadehler çatal ve bıçaklar süslenicek herşey uyum içinde olucak sandalyelere ve kapı kollarına tül baglıycam :)
bugüne özel kapı süsü olucak :)hediyelerimin sunumu için mor tüllerle süslenmiş beyaz hasır sepet tercih edicem :)
çocuklarıda ayrıca düşündüm onlar içinde minik süslenmiş renkli kovalarda çikolata topları vericem :)
konuşma balonları ve çerçeve hazırlıycam fotoğraflar içinde :)
serviside açık büfe olarak düşünüyorum beyaz örtü mor ortancalar bi vazoda bizim bi resmimiz yüzen mumlar mor serpme boncuklar mor peçeteler ve bardaklar olarak planladım

bende hasır sepetin içine beyaz bohçadan bozma bi örtü serdim alttan diktik kol kısmına kırmızı kurdele doladım koluna tamamen..herkese renkli badem sekerli minik süs dağıttım beyaz tül içinde renkli badem şekerleri 2 şer tane kırmızı kurdeleyle mink bohça süsü verdim nazar boncuguyla ve söz tarihi adımızı yazdırdım printerden kalp seklinde yaklasık 40 tane oldu sadece bayanlara dağıttık onun dışında ayrıyeten herhangi bişey yapmadım nişanda kurabiye yaptırıcam herkese dağıtmalık :)kapı kollarına süs çok uygun daire kapısının girişine süslü bişiler takabilirsin

Söz den önce isteme de olacaksa eğer acı kahve sonrasında paşa kahvesi tadında hem jest hem de renklilik katacak kahvelikller var. Osmanlı dönemlerindeki gibi bazı cafelerde de var. Eminönünden uygun fiyata bulunabilir. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…