Söz Kesimi söz kurabiyelerim:)

m_sude

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
247
5
296
İstanbul
$kk.jpg $k.jpg $l.jpg
kızlar bunlar da benim söz kurabiyelerim:69:

Son düzenleme:
Çok hoş görünüyorlar, kaç adedine ne kadar verdin canım? öğrenebilirmiyim,bende istiyorum:16:

Çok hoş görünüyorlar, kaç adedine ne kadar verdin canım? öğrenebilirmiyim,bende istiyorum:16:
kurabiyelerin tanesi 3 lira cnm.. brownilerinse 1.5 lira. ayrıca lezzeti de gerçekten muhteşem ötesiydi:) kesinlikle tavsiye ederim:) iyiki yapmışım diyorum, herkes çok beğendi:8:

Öncelikle Allah tamamına erdirsin:nazar:
Kurabiyeler çok güzel yaa bayıldım hepsine,çok iyi
düşünmüşsünüz.Pastaneden mi aldınız yoksa
internet üzerinden mi?

Öncelikle Allah tamamına erdirsin:nazar:
Kurabiyeler çok güzel yaa bayıldım hepsine,çok iyi
düşünmüşsünüz.Pastaneden mi aldınız yoksa
internet üzerinden mi?
teşekkür ederim cnm. internetten aldım cnm, satıcı istanbuldaydı bende istanbulda olunca elden aldım, pastaneden almış gibi oldum yani:9:

cok güzeller canım bayıldım benımde pazar gunu sozum var ama boyle kurabıyelerım yok ıncelıycem ınternetten tesekkurler :8:

öncelikle allah tamamına erdirsin canım..:46: bende 2hafta sonra sözleneceğim güzel şeyler bakıyorum bu fikir süper her ne kadar izmirde olsam da yine de araştıracağım..umarım bulurum..:61:

öncelikle allah tamamına erdirsin canım..:46: bende 2hafta sonra sözleneceğim güzel şeyler bakıyorum bu fikir süper her ne kadar izmirde olsam da yine de araştıracağım..umarım bulurum..:61:

canım cevaplarım arasında var nereden sipariş ettiğim, şehir dışına da kargoyla gönderiyorlar

Canım süpersin yaa... Böyle bişey arıyodum. Senin kurabiyelerin süper olmuş.
Bana çok yardımcı oldun valla. Benimde 7 mayısta sözüm var. Hemen sipariş vermem lazımmmmmmmmmmmmmmmmm :))

Back