Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok güzel görünüyor her şey :lepi:
Şimdi ne kadar çok duyarsınız etrafınızdan "E ama gelinliğin de beyaz olacak zaten, keşke böyle tercih etmeseydin" diyen :)
Ben öyle düşünmüyorum o ayrı :)
Mutluluklar dilerim...opuyorumnanaktan
evet ya gelinlikte beyaz olacak diye çok kişi söyledi annemler bile ama bende senin gibi düşünüyorum bunu beğendim bunu aldım hepinize tek tek teşekkür ederim ilginiz için :)
cnm ben aldıgımda inan hiiç biyerde yoktu damat tween den almıştımmm.. kışınnn nişanım oldugundan çok açık bşy istemiyorudm zorla bunu buldumm...şuanda tam söz nişan düğün zamanları ya ondan abiye kaynıyo heryer:)hem sana yakışması önemli olan
cnm ben aldıgımda inan hiiç biyerde yoktu damat tween den almıştımmm.. kışınnn nişanım oldugundan çok açık bşy istemiyorudm zorla bunu buldumm...şuanda tam söz nişan düğün zamanları ya ondan abiye kaynıyo heryer:)hem sana yakışması önemli olan