Öncelikle merhaba arkadaşlar.Biz sevgilimle 7 yıldır görüşüyoruz ama benim okul geçen yıl bitince onun da daha 1 yılı olunca resmiyete bişey dökemedik.Annelerimizde ancak 1 defa yan yana gelebildi aynı mahallede oturmalarına rağmen laf söz olmasın diye biraz da aceleye getirip laçkalaşmasın diye.. Neyse bayram sonrası söz olsun istiyoruz . Benim babam yanımızda değil, iş yerinden ayda 1 yada 1buçuk ayda bir gelebiliyor.Bayramda burda olur, bir de 17 eylul de kuzenimin düğünü var ona gelır heralde.. Ben de bu konularda acemiyim ama en iyisi olsun istiyorum,Siz tecrübeli kk ailesi sayesinde olacak da inş inanıyorum. Öncelikle danışmak istediklerim şunlar: Sözde sanırım bir tek bana yüzük takılcak çünkü biz nişanı böyle düğün gbi yapmayı düşünüyoruz seneye. Erkeğe nişanda yüzük takılır dediler. Ben de tek taş isticem. Yanına bir künye ya da saat istemeyi düşünüyorum ama çok mu olur yoksa istememelimiyim sormak istedim .Ayrıca sözde ikramlık şeyler kim tarafından alınır, kız ailesi mi karşılar hiç bilmiyorum. Bu deneyimi yaşamış arkadaşlarım tavsiyelerini paylaşırlarsa çok memnun olurum![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)