• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz için şeker ?

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
123
34
Selam kızlar haftaya cumartesi sözüm olacak hayırlısıyla.evde yakın akrabalar arasında yapıcaz ama ikimizin de ailesi geniş 100 kişi olur tahminimizce(evimiz bahçeli) şimdi bugün ben sözde dağıtmak için magnet bakmaya gittim ama düzgün bişey bulamayınca seramik kalp şeklinde üstünde mor zarif gülleri olan içinde badem şekeri olan bir kutu modelinin siparişini verdim. Ama söz için uygun olurmu emin değilim tereddüte düştüm lütfen fikir verin kızlar

Selam kızlar haftaya cumartesi sözüm olacak hayırlısıyla.evde yakın akrabalar arasında yapıcaz ama ikimizin de ailesi geniş 100 kişi olur tahminimizce(evimiz bahçeli) şimdi bugün ben sözde dağıtmak için magnet bakmaya gittim ama düzgün bişey bulamayınca seramik kalp şeklinde üstünde mor zarif gülleri olan içinde badem şekeri olan bir kutu modelinin siparişini verdim. Ama söz için uygun olurmu emin değilim tereddüte düştüm lütfen fikir verin kızlar

Sizin kendi tercihiniz. İçinize sindiyse sorun yok ama sanki nikah şekeri gibi olmuş.

söz ile nişan arasında ne kadar süre olacak nişan daha kapsamlımı olacak sorularımın cevabını alırsam daha iyi yorum yapabilirim :16:

Nişan olmayacak kızlar kasım gibi nikah yaza da düğün düşünüyoruz

Back