• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Söz için konsept önerileri?

Didemm_diemsaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
20
0
1
33
Kızlar benimde kız isteme söz beraber olucak daha cok var aslındada beni heyecan sardı merak ettigim sey su kurabiyeli pastalı süslü konseptleri nereden siparis edebilirim ben malatya da oturuyorum malatyadanda olabilir sayfasıda varsa yazarsanız cok sevinirim

Canım kendin yapabilirsin benimde şubatın sonunda sözÜm var fuşya üzernden giderek konsept hazırlıyorum yardımcı olmak isterm sana da aklındakiler neler

Hani herseyin en güzelini olmasını istedigim icin bir pürüz cıkmasın diye (malum cok becerikli oldugum söylenemez :KK42:) toptan siparis edeyim diyordum :KK48: kurabiyeler, yas pasta, cupcakeler, hediyelik minik süsler, söz verdk yazılı bilmem böyle sen neler yapıcaksın zor olmicaki emekli cünkü....

Hani herseyin en güzelini olmasını istedigim icin bir pürüz cıkmasın diye (malum cok becerikli oldugum söylenemez :KK42:) toptan siparis edeyim diyordum :KK48: kurabiyeler, yas pasta, cupcakeler, hediyelik minik süsler, söz verdk yazılı bilmem böyle sen neler yapıcaksın zor olmicaki emekli cünkü....
ben tepsimi yaptım. minik hediyelik kahveler hazırladım. elbisemi aldım. duvardan sarkıtan ponponlar aldım. şeker hamuru süslemeli lokumlar yapacağım bir de erkek arkadaşıma kahve fincanı aldım. aa bir de içinde fotoğraflarımızın olduğu bi tepsi olacak kahvesini onda vereceğim .. benimkiler böyle her şey hazır şuan işte . istersen fotoğraflarını paylaşabilirim.

İyi yapmıssın cok güzel canım insallah o günde hersey diledigin gibi olur cok güzel olur paylasırsann benim düsündügüm sofra gereksiz fazlamı acaba simdi oyle düsünmeye basladim sanirim o güne kadar 40 tane fikir degistirecegim :KK51:

tepsim ve kavanozlar burada. elbisemde bu. eğilirken sıkıntı olsun istemedim. fuşya yaptm her şeyi de haliyle. erkek arkadaşıma tek kişilk bakır bi set aldım kahvesi için.
onun kahvesini taşıyacaım tepsi de resimli o tepsiden olacak. bir de ekteki ponponlardan aldım işte 3 tane. isimlerimizden banner yapmayı planlıyorum ayrıca.

Eklentiler

• image-1.jpeg
    image-1.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 751
  • image.jpeg
    image.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 1.702
  • drc5298-23176901.jpg
    drc5298-23176901.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 667
  • tepsi.png
    tepsi.png
    505,4 KB · Görüntüleme: 1.055
  • 100-X-14-TISSUE-PAPER-POM-POM-WEDDING-font-b-PARTY-b-font-font-b-ENGAGEMENT.jpg
    100-X-14-TISSUE-PAPER-POM-POM-WEDDING-font-b-PARTY-b-font-font-b-ENGAGEMENT.jpg
    165,4 KB · Görüntüleme: 885
Ayy süper olmus cok güzellerr bende bunların morunu istiyorumm harika olmuslar canim elbisen cok hos hangi siteden aldın acaba bugn cok aradim sitelerde ama etek kısmı boyle pileli bulamadim

Ayy süper olmus cok güzellerr bende bunların morunu istiyorumm harika olmuslar canim elbisen cok hos hangi siteden aldın acaba bugn cok aradim sitelerde ama etek kısmı boyle pileli bulamadim
Canım forewer new den aldım bi bak oraya istersen mağazasından aldım direk ama outlet ürünüydü bitmiş olabilir belki.. Sana da fikir olsun konsept elbisenle aynı renk yapabilirsin bence

Evet cok tesekür ederim aynen öyle yaparım aynı aynı cok sirin duruyorlar bencede sanada herseyin diledigin gibi gecmesini diliyorumm :KK68:

Çok hoş olmuş güle güle kullan. :nazar::nazar:enn ennn güzel günün çokçok iyi geçsin cnm :KK200:
o nişan tepsisinden bende istiyorum instagramda bir kaç sayfayya sordum 100 tl civarı dediler.sen nerden ne kadar aldın cnm?

Çok hoş olmuş güle güle kullan. :nazar::nazar:enn ennn güzel günün çokçok iyi geçsin cnm :KK200:
o nişan tepsisinden bende istiyorum instagramda bir kaç sayfayya sordum 100 tl civarı dediler.sen nerden ne kadar aldın cnm?
ben kendim yaptım tepsimi.. :) 50 tl civarına geldi toplam maliyeti de :KK49:

nasıl kendiniz yaptı aynalı tepsiyi o şekilleri harfleri fln? :KK48: ben şok ben iptal :KK31:
onları aynacıda kestirdim o kalpli yükselticiler 20 tl tuttu. tepsi de dümdüz ayna 10 tl tuttu.
çiçekler 9 tl makas 5 tl kurdeleler 3 tl tuttu.
toplam masrafım böyleydi yani canımm :KK49:

kızlar ben de haftaya sözleniyorum. konsept fikirleri ararken lavantayı gördüm. Lavanta keseleri, kurutulmuş çiçekler ve lavanta renginde kalpli kurabiyelerim olacak. Lila elbise aldım bir de. Lavantalar mis gibi kokuyor. Mor ve lila seviyorsanız öneririm :KK200:

Hediyelik düşünüyorsan o konuda yardımcı olabilirim istersen.

Back