Söz Kesimi Söz için değişik fikirler istiyorum yardım yardım yardım !!!!!

IPEKGURCAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
163
32
73
Merhaba arkadaşlar
temmuz ayında söz kesicez şuan için hiç bir hazırlığım başlamadı ama ben değişik olsun istiyorum hani misafirlere dağıtıcağımız hediyeler farklı olmasını istiyorum her genç kız gibi mesela nerkek tarafına hazırlıyacağımız bohçada neler olucak ? Yardım bekliyorum sözlenen yada sözlenicek olan arkadaşlardan hep beraber beyin fırtınası yapalım :)

Ben bohça yapmayı düşünmedim nişandada yapmayı düşünmüyorum evlenirken yaparız olur biter aynı şeyleri on kere almaya gerek yok diye düşünüyorum açıkçası :) Misafirler için hazırladığım hediyeleri buradan görebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-k...misafirlerimiz-icin-hazirlanan-hediyeler.html

Uzaktan gelicekleir için yemek hazırlanıcak ve diğer aperatifler pasta börek kurabiye kek vs. ikram edilicek , içecek olarak meyve suyu düşünüyorum çay o kadar kişiye gerçekten yetişmez
Ve ortamın havasına göre müzikli eğlence düşünüyorum hediyeleride misafirlerimizi geçirirken kapıdan datcm :) Şimdilik düşündüklerim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir

canım ben işin yemek kısmını daha hiç düşünemedim :)) müzikli eğlence zaten bizde olmazsa olmaz kesin yaparız :)) onun dışında sayfadan gördüğüm kadarıyla tepsi süsleticem yine makası süsleticem kolonya şişesi falan e bi tane seninki gibi sepet ayarlarım hediye dağıtmak için onu kınamdada kullanırım aynı zamanda . Ama yine burda duyduğum kıyafet le bohça tepsi süslemelerinin aynı olmasıda hoşuma gitti bunları uygulucam şimdi sadece hediye olarak ne olabilirdeyim :))) malesef senden başkada kimse cevap vermemıs tesekkur ederıms neın hediyelerinde çok hosmuş

Nerede yaşıyorsunuz?Eğer farklı şehirden istemeye geliyorlarsa şehrinize özel birşeyler koyabilirsiniz, ablamı istemeye geldiklerinde annemler herkes için özel keseler hazırlamıştı.İçlerinde Bursa havlusu, ufak boy kestaneli çikolatalar, kadınlar için ipek fularlar, iznik çinisinden kolye uçları, erkekler için ipek kravatlar, yine çiniden kol düğmeleri koymuştu, ama onlar sözü aile arasında yaptılar 4-5 kişiye hazırlandı bu keseler, kalabalık için yapılması bütçeyi zorlar. Yemek olarak da istemeye geldiklerinde önce normal bir akşam yemeği yenmişti birlikte daha sonra kahvenin yanına likör ve ufak kurabiyeler konulmuştu.

Yalnız yazdıklarınızı okurken farkettim ben hep az kişiyle aile arasında, kız evinde yapılır diye biliyorum söz? Siz nerede yapacaksınız ki o kadar kalabalıkla, çay bile yetişmezse kahve nasıl ikram edilecek? Valla ben stres oldum şuan sizin yerinize

Edit: Evet evlilik merasimlerine doğpru düzgün ilgi göstermezsem kız istemeyle sözü karıştırırım tabi sözün olayı çiftlerin yüzük takması mıydı? Ben sanırım ablamlar ikisini bir arada yaptıklarından saçmalamışım biraz

Son düzenleme:

canım yaptıklarınız gerçekten cok guzelmıs ama bızım yaklasık 60 kısı olucak :)isteme söz bı arada yapılıcak bızımde karsı komsuda acıcak evını :) kahveyide tencereyle falan yapcaz artık heheheh :))

selamlar ben yunanistandan katiliyorum araniza,beni yakinda istemye gelicekler ve soz mendili icin guzel el isleri yapan birine ihtiyacim var bizim buralarda bir tepsi hazirlanir suslenir ve icine iki mendil koyulur kizn ve erkegin isimleri veya bas harflri yazilir yaraticiligina guvenen ve degisik el isleriyle ugrasaniniz yada bi tanidiginiz varmi lutfen yardim edin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…