Nerede yaşıyorsunuz?Eğer farklı şehirden istemeye geliyorlarsa şehrinize özel birşeyler koyabilirsiniz, ablamı istemeye geldiklerinde annemler herkes için özel keseler hazırlamıştı.İçlerinde Bursa havlusu, ufak boy kestaneli çikolatalar, kadınlar için ipek fularlar, iznik çinisinden kolye uçları, erkekler için ipek kravatlar, yine çiniden kol düğmeleri koymuştu, ama onlar sözü aile arasında yaptılar 4-5 kişiye hazırlandı bu keseler, kalabalık için yapılması bütçeyi zorlar. Yemek olarak da istemeye geldiklerinde önce normal bir akşam yemeği yenmişti birlikte daha sonra kahvenin yanına likör ve ufak kurabiyeler konulmuştu.
Yalnız yazdıklarınızı okurken farkettim ben hep az kişiyle aile arasında, kız evinde yapılır diye biliyorum söz? Siz nerede yapacaksınız ki o kadar kalabalıkla, çay bile yetişmezse kahve nasıl ikram edilecek? Valla ben stres oldum şuan sizin yerinize
Edit: Evet evlilik merasimlerine doğpru düzgün ilgi göstermezsem kız istemeyle sözü karıştırırım tabi
sözün olayı çiftlerin yüzük takması mıydı? Ben sanırım ablamlar ikisini bir arada yaptıklarından saçmalamışım biraz