- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
-
Çok güzel bir düşünce lokum yerine küçük anahtarlık gibi bişeyde koyabilirsin
5 günlük sözlüyüm,hiç bir şey dağıtmadım hediyelik namına,çok mu hevessizim ya :)
bence ya kese ya da kutu,keselerin içine koyma kutuları güzellikleri göze çarpmaz :) onları da şöyle hasır kurdelalı şirince bir sepete doldurursunuz,çok güzel olur
Allah tamamına erdirsin tatlım...
Bunu da ilk kez görüyorum. Tüketim çılgınlığı sınırları aştı gidiyor, bir yerlere toslamaz İnşaallah.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Kutular çok şık gerçekten, keseye gerek olmadığına karar verilmiş, bence de öyle.
bence hiç uğraşma boşver:)))
bence hiç uğraşma boşver:)))
Bunu da ilk kez görüyorum. Tüketim çılgınlığı sınırları aştı gidiyor, bir yerlere toslamaz İnşaallah.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Kutular çok şık gerçekten, keseye gerek olmadığına karar verilmiş, bence de öyle.
kendimi gördüm sanki :)
nişanda mı birşeyler dağıtsam diyorum forumdaki hediyelikleri görünce,sonra ne olsun nasıl olsun derken kafam karışıyor,boşveriyorum :)
susum valla bunuda düşünmüyor diilim
sağolun kızlar.. benimde kafam bir hayli karışık bu konuda..
canım bu kutuları nereden alacaksın bizde de adet yok çok modern ve hoş bir hediye valla. bana da fikir olduuu :)
canım facebookta evatölyem diye bir sayfa var orada satıyo yapan kişi
sağol cnm içlerine koyduğun kuş lokumu da çok iyi fikir. şık bir sepette sun keseye filan koyma :)
kafam çok karışık yaa yapıp yapmama konusunda:26:
Kızlar kutu fikrinden vazgeçtimmAklımda başka bir fikir var Kafamda tamamlayıp bitrdiğim zaman sizinle paylaşıcam hepsini
bekliyorum bendee :)) bayramdan sonra sözüm olacak benimde cnmm bu arada söz pastası nerede yaptırılır onları araştırıyorum :)
çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok
karışığım bu aralarherşeyden vazgeçip bambaşka kararlara sığınıyorum sonra tekrar başa alıyorum..
ayy ne fenaymış bu kadarına bile karar vermek yandım ben ey dostlar.. bu kararsızlıkla hala yerimde sayıyorum
aklımdaki diğer fikir aşağıda resmini eklemiş bulunduğum bakır lokumluklar idi
çok güzeller.. bunların bir minnak (avuç içi kadar bişi) birde orta boyları var.. ben hepsini aynı boy sanıyordum
dünki eminönü çıkartmamda farklı boyları olduğunu gördüm
şimdi oturmuş kutumu lokumlukmu dağıtsam diye düşünüyorumne etçem ben
kızzzzzz bu harikaymışş annem pahalıya gelmez mi kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?