Kız İsteme Söz hediyesi yardım lütfen !

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Kızlar sözde erkek tarafına verilmek üzere aşağıya resmini eklediğim kutuları düşünüorum. İçine renkli renkli kuş lokumu koysam kutuyuda keselere koysam nasıl olur ? Kurdelelerede söz notumuzu eklicem.. Uygun bir hediye mi acaba.. Her iki taraftada kurabiye mendil havlu gibi adetler yok.. Değişik birşey olsun istedim ben.. Sizce nasıl ?

5 günlük sözlüyüm,hiç bir şey dağıtmadım hediyelik namına,çok mu hevessizim ya :)
bence ya kese ya da kutu,keselerin içine koyma kutuları güzellikleri göze çarpmaz :) onları da şöyle hasır kurdelalı şirince bir sepete doldurursunuz,çok güzel olur
Allah tamamına erdirsin tatlım...

Çok güzel bir düşünce lokum yerine küçük anahtarlık gibi bişeyde koyabilirsin

sağolun kızlar.. kese içinde olması evet biraz saçma olucak.. sepete koymak daha mantıklı

Bunu da ilk kez görüyorum. Tüketim çılgınlığı sınırları aştı gidiyor, bir yerlere toslamaz İnşaallah.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Kutular çok şık gerçekten, keseye gerek olmadığına karar verilmiş, bence de öyle.

bence hiç uğraşma boşver:)))

kendimi gördüm sanki :)
nişanda mı birşeyler dağıtsam diyorum forumdaki hediyelikleri görünce,sonra ne olsun nasıl olsun derken kafam karışıyor,boşveriyorum :)

bence hiç uğraşma boşver:)))

susum valla bunuda düşünmüyor diilim

kendimi gördüm sanki :)
nişanda mı birşeyler dağıtsam diyorum forumdaki hediyelikleri görünce,sonra ne olsun nasıl olsun derken kafam karışıyor,boşveriyorum :)

sağolun kızlar.. benimde kafam bir hayli karışık bu konuda..

bekliyorum bendee :)) bayramdan sonra sözüm olacak benimde cnmm bu arada söz pastası nerede yaptırılır onları araştırıyorum :)

çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok
karışığım bu aralar herşeyden vazgeçip bambaşka kararlara sığınıyorum sonra tekrar başa alıyorum..
ayy ne fenaymış bu kadarına bile karar vermek yandım ben ey dostlar.. bu kararsızlıkla hala yerimde sayıyorum

aklımdaki diğer fikir aşağıda resmini eklemiş bulunduğum bakır lokumluklar idi
çok güzeller.. bunların bir minnak (avuç içi kadar bişi) birde orta boyları var.. ben hepsini aynı boy sanıyordum
dünki eminönü çıkartmamda farklı boyları olduğunu gördüm

şimdi oturmuş kutumu lokumlukmu dağıtsam diye düşünüyorum ne etçem ben

Son düzenleme:

kızzzzzz bu harikaymışş annem pahalıya gelmez mi kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…